![]() |
Cevap: Düdük Cüneyt Çakır'da
[COLOR="Red"][B]Affınıza sığınarak bir tweet paylaşmak istedim ;[/B][/COLOR]
[B]"Çaykur Rizespor @RizesporFan 5 sa. Tepkiler işe yaramış Cüneyt Çakır Sivas-Trabzon maçında görevlendirilmiş? Oysa Biz Fifa kokartının müsait yerine sokulmasını bekliyorduk?"[/B] |
ben cüneyt çakıra güveniyorum da bizim oyunculara güvenemiyorum
Fuzuli yere kart görüyorlar hakeme beni atiii misen diyorlar resmen Adil bir yönetim sergileyeceğine inanıyorum her şeye rağmen |
[QUOTE=SivasSpor.Com;902614]
[B]17 Mart Pazartesi[/B] Kayserispor-Bursaspor: Tolga Özkalfa[/QUOTE] [B]Tolga Özkalfa hatasız maç yönetti diye MHK Kayserispor-Bursaspor maçına vermiş aynı hakem aynı hataları bir İT takımına karşı yapsa kimbilir kaç hafta kızağa çekerlerdi.[/B] |
[B]daha maç başlamadan hakem muhabetlerini yapmaya başladık arkadaş o kadar çokbiliyorsanız hakemliği siz yapın yahut Uzaydan hakem transfer edelim içimizdeki irlandılar hareke geçmeden siz onları durdurun[/B]
|
[b]bu süperligdeki hakemler artık yoruldu busezon geçtide gelecek sezon mhk değişmeli yeni hakemler lige monte edilmeli ,cüney çakır bunların içinde en iyisi gibi duruyorda
,eyyamcının önde gideni,açıkçası mustafa abitoğlu haricinde kimseye güvenmiyorum,hata yapsa bile biyerlerden emir aldığı için yada eyyam için değil öyle gördüğü için yaptığına inanırım,bu hakem kartlarını sarı yada kırmızı farketmez esirgemeyen penaltıyı gördümmü tereddütsüz veren hocadır,özellikle defansdaki oyuncular dikkatli olmalılar,hakeme gereksiz şarz yada itirazlar yapmamalılar ,tüm oyuncular sakin kendinen emin şekilde yardımlaşmalı oynayıp maçı kazanmaya bakmalılar [/b] |
hayırlı olsun mac gunu ve saati gayet guzel sanırım stat full çeker ahmet sahbaz defansda iyi işler yapıyor guven veren biri orta alanda da mehdi sonra hakan var yahu sadece kendileri gibi oynasınlar gerisi gelir rahat yeneriz ben uzunca zamandır ts ne zaman cook farklı bir skorla yenecegimizin hayalindeyim elbet bir gun gelecek ve biz de 5 yada 6 sıfır yenecegiz gerçi bu mac için 1,0 olsun bizim olsun diyorum durum kritik kaybetmek cok zor duruma sokar inş herşey yolunda gider.
|
Yine kirmizi kartli bir mac olacak. Insallah karti goren taraf olmayiz. Bu sezon kart limitimizi erken doldurduk.
|
Cüneyt Çakır Türkiye deki iyi Hakemlerden birisi, çok Adaletli ve kaliteli bu yüzden Avrupa da en çok maç yöneten Hakemimiz. yaklaşan dünya kupasında da maç yönetecek Teşekkürler Cüneyt ÇAKIR...
|
ben artık bu ülkede inanmı yorum hakem lere ve kını yorum ,,,,,,,,,,,,,,,,,lanet olsun
|
cüneyt çaakır iyidir
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:40. |