![]() |
Cevap: Korcan'ın omuzu çıktı
"Korcan'ın maça çıkamaması durumunda Nihat Şahin, kalemizde her zaman güven veren bir oyuncumuz" dedi."
ah hoca ah! şu son cümleni lafta değil de uygulamaya dökseydin mahmut'u kaleye geçirmezdin. neyse Allah yüzümüze baktı da adam bastı gitti. yoksa şimdi yine mahmut oynayacaktı. |
Nihat şahinin yedeği kim olacak.Başka Kalecimiz varmı...
|
Korcan sezonu kapattı Beşiktaş maçında 3 puanı aldık ancak Korcan'ı son maçlar için kaybettik malesef, kalemiz son maçlarda Nihat'a emanet
|
[QUOTE=radu;907566]Nihat şahinin yedeği kim olacak.Başka Kalecimiz varmı...[/QUOTE]
Paf kaleciler çıkar muhtemelen yedek olarak |
Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah Allah acil şifalar verir seni tekrar aramızda görürüz. Benim en çok takdir ettiğim insanlardan KORCAN ; hem fiziksel hemde ruhsal olarak çok yıprandı ama delikanlı adammış her zaman terinin son damlasına kadar mücadele etti. Seni seviyoruz korcan
|
mr sonucuna göre korcan sezonu kapatmış
Korcan adına üzüldüğüm kadar nihat için de sevindim Nihatin kalan 3 maçta kalitesini ispatlayacağına, türk futboluna gelecek vadeden bir kaleci kazandıracağımıza inancım tam Ziya da böyle bir fırsat bulup değerlendirdi ve takımın vazgeçilmezi oldu Nihat hep zorlu maçlarda görev aldı ve kalesini gole kapattı Ayrıca hep büyük maçlarda görev aldı Mersini kupa dışına ittiğimiz maç bu sezonki fener maçı ve son maç Benim nihata güvenim tam, kalan 3 maçta korcanı aratmayacagina da eminim Memleketimizin evladı olması da ayrı bir güzellik onun için |
borjan kalmalıydı sankı sezon sonuna kadar
|
[B][I]Korcan Çelikay'ın, İstanbul'da özel bir hastanede yapılan kontrolünde sağ omuzunda gerilme ve yırtık tespit edildi...
Tedavisi nedeniyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak Korcan sezonu kapattı... Tekrar geçmiş olsun...[/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:36. |