![]() |
Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor
Valla bu maç için "Tolunay Hoca takımı özel hazırlar" yorumuna katılıyorum ama bizim için mazeret defteri kapanmıştır. Dün maçtan önce "Akhisar bize ters geliyor" diyenlere de kızıyordum. Tersi düzü mü kalmış, bütün sezonun emeği bu maça kalmıştı. Allahtan ters düz ettik gönderdik de sorun çıkmadı.
Karabük'ten puanla dönmemizdeki tek engel olarak eksiklerimizi görüyorum, zira Ümit ve Aydın cezalılar. Ümit'in yerine Navratil oynar, Aydın'ın yerine de Aatıf çekilir, ortaya da Mehdi alınır, sorun çözülür. Bu kadar sevindikten sonra 5. bitirirsek gerçekten camia olarak çok üzülürüz. İnşallah böyle bişey olmaz. |
diğer arkadaşlar maçın önemini özetlemişler ben de karabük ile geçmişteki oynadığımız macları hatırlatayım
Tüm macları ev sahibi ekipler kazandı ve çoğu da 2-1 lik skorlarla En sonki maçı 3-1 kazanmıştık Bu maçta önemli bir eksiğimiz daha olacak: o da aydın Dünkü maçta sarı kart cezalısı durumuna düştü ve sezonu kapattı Bir puan için oynarsak açık alanlar da buluruz Önce kale güvenliği diyorum |
Sağlam deplasman sart bu maça herkes elini vicdanina koysun bu takim bizim destek cikmamiz lazim herkesi bekliyoruz maça.
|
bu saatten sonra 4.'lüğü trabzona kaptırmak bu işin en çok koyan tarafı olacağından ölümüne en azından beraberlikle dönmeliyiz.
|
Rize ve Erciyes maçlarındaki gibi akıllı oynayalım ve savunmada basit hatalar yapmayalım yeter. Zaten 1 puan bile işimize yarıyor hiç riske etmeye gerek yok önemli eksikler var ama yedekler 1 maç da işe yarasınlar artık.
|
[B]18 Mayıs Pazar[/B]
[B]19.00 Kardemir Karabükspor - Sivasspor[/B] 19.00 Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa [B]19.00 Medical Park Antalyaspor - Trabzonspor[/B] [B]Bizim maçı yine aynı gün ve saate vermişler.:)[/B] [B]Trabzonspor'un alacağı sonuca bakmadan Trabzon'un hayallerini Necmettin Şeyhoğlu stadına gömüp gelmemiz gerek.[/B] |
[QUOTE=Salim58;908986][B]18 Mayıs Pazar[/B]
[B]19.00 Kardemir Karabükspor - Sivasspor[/B] 19.00 Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa [B]19.00 Medical Park Antalyaspor - Trabzonspor[/B] [B]Bizim maçı yine aynı gün ve saate vermişler.:)[/B] [B]Trabzonspor'un alacağı sonuca bakmadan Trabzon'un hayallerini Necmettin Şeyhoğlu stadına gömüp gelmemiz gerek.[/B][/QUOTE] insallah bizim mac lig tv 1 dedir :) |
En azından 1 puan alalım. 3 puan olursa tadından yenmez. Ama yenemiyorsak yenilmeyelim yeter.
Bu arada Gs, rahat Erciyes ile oynuyor. Burak Yılmaz'ın çok gol atması için çalışabilirler rahatlarsa. O nedenle Aatıf'ın yine gol atmasını isterim garantilemesi için. |
Yenemiyorsan yelimeyeceksin.
1 Puan bile bizi 4 yapar. |
Herkes Karabük Trabzon için oynar diyor, ama benim baska bir tezim var. Bu dümbüllünün Hacı Osmanı yönetime geldiginde Tolunaya kapıyı gösterip Mustafa Resiti getirmedimi. Trabzon yönetiminin Tolunaya yapmıs oldugu bu hareketi bence Tolunay bu macta cıkaracak. En kötü beraberlikle dönecegimize inancım sonsuz ve tam.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:07. |