SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer 2014-2015 sezonu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37922)

34yigido34 19.05.2014 22:54

Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu

Gitmesi gerekenler
Apdurrahman dereli
Navratil
Ahmet sahbaz kiralanmali
Kadir pekmezci
Cihan ozkara
Pedro
Aykut
Fatih kiran

58YIGIDO58 19.05.2014 22:54

Öncellikle adres58 abiye tesekkur ederim bu konuyu actigi icin.

Transfere gelirsek.
Nihat, ahmet sahbaz, abdurrahman dereli, cihan, pedro, aykut, adem gonderilmelilerdir.
Ve onlarin yerine transfer yapmaliyiz.
Bunun disinda iyi bir kaleciye, 1 stopere, 2 orta saha oyuncusuna ve iki forvet oyuncuya ihtiyac var.
Mesela Bursaspor daki Fernandao gibi bir golcü lazim bize

Okka 19.05.2014 22:54

El Yasa'nın önümüzdeki sezon Sivasspor forması giyme olasılığı yüksek. 30 yaşında stoper sağ açık ve ön libero oynayabiliyor.

Respect58 19.05.2014 23:07

[B]Yabancı sayısının düştüğü bir dönem de öncelikli olarak sürekli 11de şans bulan Korcan(yedek kaleci olarak),Ziya,Ümit,Kadir,Burhan kadroda tutulmalı.

Yabancılardan Cicinho ve Da Costa dışındakilerin hepsi gönderilebilir.Belki Utaka avrupa tecrübesi olduğu için takımda tutulabilir ancak daha iyisi alınabilirse oda gidebilir.

Bence Aatıf gol kralıda olmuşken fırsat bu fırsat iyi bir fiyata okutalım gitsin.Yabancı iyi oyuncu bulmak kolay Aatıf'tan gelecek para ile çok iyi yabancılar alınabilir.

Süper ligde bir takımın standardını bence yerli oyuncuların kalitesi belirler.Kaliteli yerliler,Üst düzey yabancılar ve gelecek vadeden gençlerle harmanlanmış bir takım hedeflerine daha sağlam ilerleyecektir.

Bu doğrultuda ligin Serdar Gürler,Furkan Özçal,Sinan Bolat,Yasin Öztekin,Emrah Başsan gibi kaliteli oyuncuları kadroya katılmalı.

Bu sezon olduğu gibi yedek kulübesi boş olmamalı.Teknik direktör arkasına baktığında maçı değiştirecek oyuncuyu görmeli.[/B]

Cerny312 19.05.2014 23:14

Serdar Gürler Bu takıma ilaç olur

GokhanTurna 19.05.2014 23:34

Serdar Gürler, Biseswar, Avdija Vršajević ve Bank Asyadan bir defans oyuncusu. Şuan ciddi gelen duyumlar bir kaç kişi hem fikir bu yazılanlarda.

Ben Biseswar yerine Mouche diye düşünmüştüm Kayseriden alınacak isim konusunda.
Defans için Halil Efe'yi söylemiş bazı arkadaşlar sezon başıda transfer listemizdeydi kendisi.
Kaleye Sinan Bolat kesinlikle alınmalı kimseye kaptırmadan.

dogan5880 19.05.2014 23:35

kadır adem.nıhat.navratıl pedro oldonı.bunlar hemen gonderılmelı

Morten58 19.05.2014 23:54

[B][LIST][*]1. Serdar Gürler , 1991 dogumlu , kesinlikle düsünülmeden alinmali.
[*]2. Cicinho kaliyor , Aatif ve Manuel Da Costa ile John Utaka kalmali takimda (4. Yabanci)
[*]3. Yabancilardan , Jakup Navratil , Pedro Oldoni ve yeteneklide olsa , genel anlamda pek takimi katki veremeyen , tercübeli teknik oyuncu Mehdi Taoil ile yollar ayrilmali.
[*]4. Cok iyi yerli oyuncu alirsak , Mehdi belki kalabilir.
[*]5. Yerlilerden Abdurrahman Dereli ve Aykut Öztürk ile yollar ayrilmali.
[*]6. Timur Bayram ve Ahmet Aras takima genis Kadro icin dönmeli , Sivasspor'a katki saglayacaklardir.
[*]7. Cihan Özkara takimdan gitmeli , cok yetenekli ama Fizik gücümü veya bilemiyorum Sivasspor'a uyum saglayamiyor , halbuki 3-4 tane fistik gibi goller attiginida biliyorum , ama olmuyor, genc oyuncu , Elazigspor'a önerilebilir .
[*]8. Abdulkadir Özgen , Serdar Gürler ile takas olarak kullanilmali , yani onlara bedavaya sat , Serdar Gürler , olursa birde Serdar Özkan alinmali.
[*]9. Roberto Carlos'un dedigi gibi 6-7 tane cok üst seviyede Futbolcular alinmali , bunlardan birtanesi kesinlikle cok iyi bir Kaleci olmali.[/LIST][/B]

B.DUMANLI 19.05.2014 23:54

[QUOTE=GokhanTurna;909882]Serdar Gürler, Biseswar, Avdija Vršajević ve Bank Asyadan bir defans oyuncusu. Şuan ciddi gelen duyumlar bir kaç kişi hem fikir bu yazılanlarda.

Ben Biseswar yerine Mouche diye düşünmüştüm Kayseriden alınacak isim konusunda.
Defans için Halil Efe'yi söylemiş bazı arkadaşlar sezon başıda transfer listemizdeydi kendisi.
Kaleye Sinan Bolat kesinlikle alınmalı kimseye kaptırmadan.[/QUOTE]

Sinan Bolat´i bize kaptirmazlar,ama Carlos´un ismi ile belki olabilir.Sayet Istanbul takimlari devreye girmezse Serdar Gürler icin Elazig´in zorluk cikaracagini zannetmiyorum.Avdija Vršajević
transferi Sivasspor aldiginda bir kazanc olur.Cünki bu oyuncu hem sag kanatda ,hemde sol kanatda oynama özelligine sahipmis...

''Samed58'' 20.05.2014 00:07

Kaleci: Sinan Bolat
Defans: Ibrahim Toroman, giray kaçar,
Orta Saha: Holmen, Bisesvar, Amin askar, Hleb
Kanat oyunculari: Pablo mouche, vrsajevi
forvet: edinho (kiralik), deniz Yilmaz, alfred finbogassan, Hasan Kabze, Djalma, Vincent Aboubakar.
Hele Vincent ABoubakar super oyuncu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28.