![]() |
Cevap: Sitemizin duayenlerinden Rallim58
[QUOTE=MaXiMuM;912384][B]Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum ihtiyar yiğido kardeşim.
Ameliyat gayet başarılı geçti ve şu an sağlığı çok çok iyi. Bu günlerde siteye uğrayamamasının nedeni, oğlunun (yeğenimin) hayırlı işi dolayısıyla tatlı bir telaşla meşgül :) Tekrar teşekkürler...[/B][/QUOTE] Allah gecinden versin ölüm haberi bekliyordum hayırlı haber çıktı :D :D Allah mutlu mesut eder inşallah :) |
Geçmiş olsun Rallim
|
Geçmiş olsun rallim abi
|
Ralim abi gecmis olsun Allah sifa versin insallah :)
|
Geçmiş Olsun!Allah Hayırlı Şifalar Versin!
|
Allah şifa versin
|
[B][I]durumu iyi çok şükür...yakında inşallah aramızda tekrar göreceğiz...yorumlarıyla renk katmaya devam edecek :)[/I][/B]
|
Geçmiş olsun diyoruz muhterem büyüğümüze.. Allah şifalar versin inşallah tüm hastalarımıza.
|
Uzun zamandır bende merak ettim Ralim58 Ameliyat geçirdiğini duymadım Allahım acil şifalar verir inşallah en kısa zamanda kendisine ulaşıp konuşa bilirim inşallah
|
Ralim58 abime direk kendisine ulaşamadım ancak ortak tanıdığımız bir gardaşım dan aldıgım bilgiler beni sevindirdi Ralim58 abim ufak bir operasyon geçirmiş dogru anacak saglık durumu çok şükür gayet iyi oldugu gibi her zaman olduğu gibi işinde gücünde oldundan ayrıca hayırlı birde işleri varmış ve sitede malum fazla birşeyde olmayınca Ralim58 abimi inşallah sezon açılışıyla birlikte güzel yorumlarıyla birlikte aramızda olur inşallah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:36. |