![]() |
Cevap: Zirve'den Dibe
ermanı oynatan kadir di. bence gelirse fena olmaz. ha birde bu insanlar profosyonel sporcu sözleşmesi bitince gitmesi yeni bir anlaşma imzalaması kadar doğal bir şey yok.
|
[QUOTE=SİVAS EMİRİ;921268]Beter ol .........[/QUOTE]
[B]ne demek beter ol bu ne biçim seviyesizce bir cümle sivassporda oynadıgı zaman güzeldide başka takıma gittigi zamanmı kötü oluyor [/B] |
Her futbolcu geldigi gibi ,gitme özgürlügünede sahiptir.Bu durumda Erman´in zirveden dibe vurmasi gercekten kimi enterese ediyorki.Bizden giden futbolcularin tekrardan gündeme getirilmesi ne derece dogru bilemiyorum.Birakin insanlari kendi sectikleri hayati yasasinlar.Biz Erman ile güzel günler yasadik hepsi o kadar.Hayat devam ediyor ve yarin bambaska bir gün ve bugünün kimlere neler getirecegi mechul.
|
[QUOTE=YigidooSivas58;921264]Hani Sivasspor dan baska bir kulupde oynamayacaktin ne oldu Erman ???
Bence sen git ptt ye orda banko oynarsin. Hic uzulmedim bu habere. Eneramo aydin karabulut erman kilic ve daha coklari unutuldu gitti.[/QUOTE] adam öyle demek istememiş abicim süper ligde sivasspordan başka yerde oynayamam demiş ermancım ilk hedef bal ligi ileri :) |
erman efendi her gittiğ yerde 58 numara giyinegeğim dedi ne gs de ne de es es de 58 numara gıymedı
sivası oyuncak halıne getirdi sivaslıların ahını alan fazla dayanmıyor |
[B]MADEMKİ böyle birkonu açılmış 2 kelamda ben yazıyım,erman kardeşimizi sivasspora kazandırmak için ,o dönem çok sevdiğim konfory syla ve tumu ağlata ağlata yolladık,üstünede biryığın para verdik,1,5 sene ermanın erman gibi oynamasınıbekledik,tam sivasspora katkı sağlamaya başladı ,gözünü büyük takımlara dikti,geçmiş örnekleri hatırlattık,gitme etme belki 300 500 bin ero fazla alırsında futbolu bırakırsın dedik gitti,gs dende kovuldu,muhtemelen eses de kovacak,kendi bilir,aynı şekilde eneramoda öyle rezil kepaze oldu ,aydına bişey demiyorum ,teklif edilen rakam çok iyidi,gelirse sivasspora ivme kazandırır [/b]
|
herve tum gibi bir adamı gönderip üstüne yıllarca pişmanlık yaşama pahasına sana sabır gösterdik erman paşa. az çok sende hakkını verdin aldığın paranın ama bil ki sivassporu satışa getirenler pek iflah olmuyor benden söylemesi.
|
turk takimindan baska turk takimina gitmeyecekler. bak grosickiye. hemen hemen her hafta ilk onbirde oynuyor
|
Sivasspora para kazandırmadan giderek Hak etmişti bunu maalesef bizim gibi anadolu takımlarında oynayan futbolculara 3 büyükler denilen kulüplerden teklifler gelince birden bi havaya giriyorlar birşeyler oluyor ve mantıklı düşünemiyorlar. Ermanı severdik ama Gs'ye bize bişey kazandırmadan gittikten sonra bütün saygımızı sevgimizi kaybetti
|
Erman, Enerano, Aydin, Sezer Badur, Ibrahim Dagasan, Musa Aydin, Bilica ve digerleri... Sivasspordan ayrildiktan sonra daha basarili olan futbolcu sayisi bir elin parmagindan azdir... Futbolcularimiza ders olsun...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:23. |