![]() |
Cevap: Beşiktaş'ı bana bırakın
ULa Garaoğlan pek umamıyom emme İnşallah beni utandırırsın ...
|
[B][I]Patladığını bir görebilsek, sanırım o sene biz de şampiyon oluruz...[/I][/B]
|
[b]ben utakadan değilde batuhandan patlama bekliyorum:mad:,r.carlos batuhana 1 devrede olsa mutlaka şans vermeli ,cruntus,utaka,batuhan ahmet aras bjk yi duman eder duman :mad:defans , kaleci ve hakem hata yapmazsa ,bjk yi çok rahaT yeneceğimize inanıyorum,rakip herangi anadolu takımı olsa korkardım, çünkü onlar kapalı oynuyor ,bjk bize açık oynayacaktır buda işimize gelir, utakadanda mutlaka goller bekliyorum [/b]
|
İnternetten biletimi aldım,uzun uğraşlar neticesinde.Misafir A Blokdan 20 civarında bilet satılmış gözüküyor inşallah sayı artar.
|
[QUOTE=Ferhat06;921651]İnternetten biletimi aldım,uzun uğraşlar neticesinde.Misafir A Blokdan 20 civarında bilet satılmış gözüküyor inşallah sayı artar.[/QUOTE]
[B]Bende az bir uğraşla sanin yanından biletimi aldım abi, maç günü stada ya beraber gideriz yada tribünde görüşürüz. [/B] |
[QUOTE=Salim58;921661][B].............................tribünde görüşürüz.
[/B][/QUOTE] [B]:) İnşallah demek lazım :)[/B] |
İnşallah sendeyiz utaka hadi baaalımm:)
|
[B]Aatıf'ın sakatlığının tam iyileşmemesi ile gün Utaka'nın günü olması lazım. Forvet hattında iyi işler yapan Aatıf'ın yokluğunu hissettirmeyen hem kazandırır hem de kazanır.[/B]
|
[QUOTE=aozdemir;921487]Utaka forvet yerine sol açık oynayınca daha faydalı oluyor.[/QUOTE]
çok doğru tespit bence de öyle zaten fransada da açık oynuyordu.mevkii orası yani.atıf oynamazsa crisantus forvtete çekilip utaka sol açık oynayabilir.bu da takım için faydalı olacaktır. |
garoglan hic sivas kebabi yemedinmi dizinde derman yok topa füzegibi vursana kaleciyle beraber gool olsun ???????????????
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:20. |