![]() |
Cevap: M.İdmanyurdu - Sivasspor
acık oynarsak alırız
|
[B]kimse korkmasın 3 puanı alır geliriz mersinin bu kadar puanı alması bile mucize..3 puanı alırız ve mersin düşüşe geçer yani klasik rıza çalımbay takımına döner...[/B]
|
bu moralle mersini de yeneriz inşallah
|
bugün balıkesir i yenerek güven kazandık mersin i de yenerek özgüven kazanacağız İnşallah
|
mersın bızı yener....
|
[QUOTE=DOGU_BEY;925137][B]kimse korkmasın 3 puanı alır geliriz mersinin bu kadar puanı alması bile mucize..3 puanı alırız ve mersin düşüşe geçer yani klasik rıza çalımbay takımına döner...[/B][/QUOTE]
Mersinin bu kadar puan almasi neden mucize ? Bizden iyi basladilar lige ve devamini getirmeyeceklerini nerden biliyorsunuz ? Bunlari sadece merak ediyorum. Diger tarafta insallah 3 puani aliriz dediginiz gibi ve cikisa geceriz. insallah balkes den alinan 3 puan takimi iyi motive eder. |
[B]Mehdi ve Ziya kart cezalısı. Ziya'nın Berk'ten başka alternatifi yok önemli olan burada Mehdi'nin yerine kimin oynayacağı. Bana kalsa Mehdi yerine Ahmet Aras ile başlayıp çift forvet denenebilir. Ancak hocamızın İbrahim Toraman'ı oynatacağını düşünüyorum. Toraman oynarsa daha defansif bir görüntü çizeriz ve pozisyon bulmakta zorlanırız. 3 puan muhteşem olur sonraki hafta Erciyes'i de yenersek eski Sivasspor döndü demektir. Ancak 1 puana bile razıyım önemli olan içerideki maçlarda anadolu takımlarına puan vermemek.[/B]
|
Bu maçı kazanmamızı 3 faktör belirlyecek
Atıfın bencil olmaması ve becerikli olması Carlosun Oyunu iyi okuması ona göre hamleler yapması lazım Dakika 85'de oyuncu değiştirmemesi lazım nedenini balıkesir maçında gördük 5 tane sarı kartlı adam var kritik yerlerde oynayan yinede oyuncu değiştiremedi Diğer faktör ise Hakemlerin adil maç yönetmesi Bu faktörler olursa maçı rahat kazanırız utaka dönerse golle döner batuhanda formunu sürdürürse mersinede atar Burhanda İnşallah eski takımına hırslı oynar oda beceriksizliği üstünde atacak bu maçta Mersinde welighton hariç diğer futbolcularını beğenmediğim topçular tita vederson servet hep yaşlı adamlar bu kadar puan toplamaları mucize Bi tek pedriel süpriz yapmazsa bize karşı yine 1-3 veya 2-3 kazanırız gibime geliyor |
Cevap: M.İdmanyurdu-Sivasspor
Rehavete kapılmadan daha çok çalışıp yardımlaşarak bireyselden çok takım için oynandımı mersin maçı balıkesir maçından daha kolay geçecek. Buda takıma özgüven tek yürek güçlü yiğido bileği verecek önüne geleni devirecek.
|
[QUOTE=sawyer5892;925164][B]Mehdi ve Ziya kart cezalısı. Ziya'nın Berk'ten başka alternatifi yok önemli olan burada Mehdi'nin yerine kimin oynayacağı. Bana kalsa Mehdi yerine Ahmet Aras ile başlayıp çift forvet denenebilir. Ancak hocamızın İbrahim Toraman'ı oynatacağını düşünüyorum. Toraman oynarsa daha defansif bir görüntü çizeriz ve pozisyon bulmakta zorlanırız. 3 puan muhteşem olur sonraki hafta Erciyes'i de yenersek eski Sivasspor döndü demektir. Ancak 1 puana bile razıyım önemli olan içerideki maçlarda anadolu takımlarına puan vermemek.[/B][/QUOTE]
Akşam spiker Ümit cezalı duruma düştü dedi.Ziya değil sanırım.Zira Ziya daha yeni 4 sarıkart cezası nedeniyle oynamadı. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:09. |