SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da kış operasyonu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38491)

34MUAMMER58 05.12.2014 10:23

Cevap: Sivasspor'da kış operasyonu

[b]bizim taraftarı anlamak çok güç,ya ben futbolun f sinden anlamıyorum,yada herkesin gözü çok yükseklerde,sivassporun sezon başında transfer hataları yaptığı bu nedenlede istediğimiz puanları toplayamadığımız ortada ,sadece aydın yada benzeri bir oyuncu almamamız yüzünden tüm takımın düzeni bozuldu,gelirse takım rayına oturur,güvendiğimiz utaka ve cruntusdan faydalanamadık,top tutamıyorlar,şut çekemiyorlar,ptt liginde ancak oynarlar,eneramo bu takımı ligde tutmuş ,attığı gollerle zirveye taşımıştır,evet çok faul yapıyor,çok ofsayta kalıyor,gol vuruşları çoksüper değil öyle olsa premier ligde oynardı,gelirse kaldığı yerden devam edebilir,rengifo oldoni gibi adam geleceğine eneramo gelsin,uğur boralda öyle hor görülecek oyuncu değil ,hem hucumu hemde defansı iyi yapabilen oyuncu,ziyadan enaz 1 beden üstün,risk ne?eneramo haftalardır oynamıyor ,ameliyattan sonra eski formuna geldimi bilmiyoruz,bide eneramoyu oynatan top taşıyan groseçki yok,erman yok,aydına gelince hepimiz gitmesine kızdık ettik,bunları bırakmak lazım,iş yönetime ve hocaya kalırsa eren gibi oyuncu bulur getirirler,aydını biliyoruz enazından,uğur boralda kronik sakatlıkları var,gelirde bikaçmaç sonra sakatlanırsa bomboş transfer olur,kimsenin beni yanlış anlamasını istemiyorum,bu oyuncularada bayıldığım ayıldığımda yok,ancak yönetime ve hocaya transfer konusunda güvenmiyorum ,hiçdeğilse bildiğimiz oyuncular ,ortasaha çok önemli bu mevkiye alınacak oyuncu mutlaka holmen gibi biri olmalı,hem takımın hamallını yapacak hemde göbekten hucuma çıkacak biri olmalı ,hayırlısı artık hep birlikte göreceğiz neler olacak [/b]

Abdullah DuMaN 05.12.2014 10:34

Alınmak istenen futbolculara bak biri kadro dışı biri forma şansı bulamıyor diğeri ise aylardır ayağına top değmemiş biri bu futbolcular mı kurtaracak bizi bize hazır adam lazım yoksa maç eksiği olan adamı alırsak en az 5-6 maç zaten düzen tutturamayacak

shang 05.12.2014 10:55

eneramo aydın bize ilaç gibi gelirdi ama futbol oynasalardı eneramoyu biliyoruz form tutması bir aydan fazla sürüyor aydın desen yazdan beri top değmemiş ayağına uğur boralı söylemek bile istemiyorum.tek dikkatimi çeken yabancı orta saha carlos ilgilenecekmiş bakalım nolacak

ready 05.12.2014 11:51

[B]biri kadroya giremiyor biri sakatlıktan yeni çıkmış nerdeyse topa vurmayı unutmuş biri kadro dışı olmuş şaka gibi bu saydıkları kişilermi sivassporu kurtaracak kimse kusura bakmasında kargalar bile bu duruma bir yerleriyle güler yönetim taraftarın sabrını zorluyor [/B]

Divriği58 05.12.2014 12:17

[B][I]Eneramo mu. Ulan bız sağlam bı forvet beklerken adamlar eneramo'yu getırır oldular.

Aydın hadı bınevı neyse yasından dolayıda, ugur boral nedır abı ya..[/I][/B]

stain 05.12.2014 12:58

Musa aydında çok formda geçen 2 gol atmış yönetime duyrulur

58fatihcan 05.12.2014 13:27

[QUOTE=legolass;926393][B]yonetim sırf gelecek tepkilerden korktugu icin ve buyuk beklentileri oldugu icin carlostan vazgecemiyor.polyannacilik oynuyor herseye iyi tarafindan bakmaya calisiyor.ama bilmiyorki ister kume ister dusmesin ne oyuncularin ne de carlosun umrunda degil. herkes aldigi trilyonlara bakar. bizde mal gibi boyle uzuluruz onlar sahada kosar gol atar yer en sonunda paralar cebe girer. biz de yedigimiz sogukla cebimizden cikan parayla yasadigimiz uzuntuyle kaliriz. yonetim hep yumurta kapiya dayandigi zaman biseyler yapmaya calisiyor ama sadece calisiyor icraat yok. beles kiyida kosede kalmis adamlari miknatis gibi ceker. bizim kadrodan 6-7 kisi haric kimse kadrosunda istemez dusunun artik. eren aydin rengifo pedro oldoni berk cihan chrisantus ve niceleri bu azimli calismanin urunudur!!!!![/B][/QUOTE]

Teşekkür etmek için giriş yaptım. Ağzına sağlık

58fatihcan 05.12.2014 13:28

Tek başına Domingos'u alsak bile yeterli olacaktır. Futbolcularla ilgilenen, üzerlerinden baskı kuran, kondisyon yükleyen birilerinin olmadığı kanaatindeyim

Soyözen 05.12.2014 13:33

[QUOTE=58fatihcan;926426]Tek başına Domingos'u alsak bile yeterli olacaktır. Futbolcularla ilgilenen, üzerlerinden baskı kuran, kondisyon yükleyen birilerinin olmadığı kanaatindeyim[/QUOTE]

Yalnız bu Cesar Domingos olayına dair forumda oluşan genel bir kanı var, "o gittikten sonra çöküş başladı demek ki takımı ayakta tutan oymuş" falan gibi ama bunun şu anki düşük performansımız ile hiiiç alakası olmayabilir. Biz dışardan bakarak bu gidişata bir neden arıyoruz ve aklımıza da bu geliyor ama bence bu kadar emin olmayalım.

hoğuz 05.12.2014 13:36

Chrisantus u yollayan cihan kadir musa sinan vs ile yola devam eden zihniyetin bişi beklenemez ... Bu takım çift forvet oynasa kadir in yerine bi Türk ortasaha alınsa yalçın Ayhan gibi bir de stoper bi tane de grosicky lazım tabi ilk 4 garanti ... Uğur Boral sakat olmasa iyi transfer ama eneramo bitik .. Aydın ise Toraman gibi karaktersiz ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:42.