![]() |
Cevap: Carlos'tan PTT'ye selam
[B]net bilgi: carlos sene sonuna kadar takımda kalacak
olasılık: eğer devre arası verilen transfer sözü tutulmazsa carlos kendi istifa edip gidebilir.. duyum: devre arası cesar lopez domingezin geri gelme ihtimali var...[/B] |
2. Lig camiamıza hayırlı olsun.
|
[QUOTE=sıvaslıgenç;926807]2. Lig camiamıza hayırlı olsun.[/QUOTE]
Bunu söyleyince de kötü kişi oluyoruz ne yerle bir olmuş medyamız ne yönetim sivasspor düşmanı yapıyor. |
[B]bunca olumsuzluklara ragmen şu meşhur yerel gazeteciler ne carlosu nede yönetim kurulunu eleştirecek babayigitligi yapabildimi tek eleştirdikleri hakem tff ve taraftarlardır başka hiç bir halt bilmezler çünkü yönetimkurulunu helede başkanı eleştirmek işlerine gelmezler [/B]
|
Carlos'u hala savunuyorum. Bir 2. adamı olmayan bir teknik direktöre şu an için kızmamız haksızlıktır diye düşünüyorum. Tabiiki yanlışları varmı, VAR... Lakin sen ne zaman alternatifli kaliteli kadro kurar ve bu takımı bu durumlara düşürürsen işte o zaman deriz ki Carlos TEŞEKKÜRLER.... Ama bir iki sakatlık bir iki cezalı oyuncun olduğunda takım zaten topal bu sefer kör topal oluyor. Bunda Hocanın yapacağı bir şey yok. Soldan sağ, sağdan ise sol her zaman yaratamazsınız. Onun için vereceksiniz iyi bir kondüsyoner, vereceksiniz 3-5 iyi alternatif olmazsa bu konuda kafa yoracağız. Devre arasında muhtemelen bunlar masaya yatırılacak ve şablon ortaya çıkacak. Biz bu buhranlı durumda toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız lazım. Nasıl Kamilin Radanın NAvratilin bu takıma geldiğini düşünün ben devre arasında böyle bir operasyon bekliyorum.
|
kıvıran atıfmı oynayacak şişti kendinden başka büyük yok düşüncesinde yavuk bütün zararı sivasa oynatmayın körertin bir kaç hafta ondan sonra bak nasıl oynuyor
|
Rıza hoca olsaydı 5. Maçta taraftar teneke bağlayıp göndermişti.
O Rıza hoca ki; bu takıma Kamil'i, Eneramo'yu, Ümit'i, Atıf'ı, Hakan'ı bulup getiren adamdır... Olmaz olsun yabancı hayranlığı! Daha ne diyeyim? |
[QUOTE=DOGU_BEY;926804][B]net bilgi: carlos sene sonuna kadar takımda kalacak
olasılık: eğer devre arası verilen transfer sözü tutulmazsa carlos kendi istifa edip gidebilir.. duyum: devre arası cesar lopez domingezin geri gelme ihtimali var...[/B][/QUOTE] İnşallah gelir geçen sene takımı çalıştıran oydu roberto carlos onun üzerinden prim yaptı gerçi bu sene carlos lisansı çıktı saha içinde Cesara yı takımı karıştırmaz sahaya takımın başında cesarın çıkması lazım ki oyuna müdahale edebilsin anzidede hildink ayrıldı anzi düşmemeye oynadı bizimkiler aldı getirdibunları rıza hoca yapsaydı akibeti kimbilir ne olurdu neler yazılırdı bir yerde de sivasspor alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste lafını çekiyor Mecnun otyakmaz cezaevindeyken hem teknik direktör hemde başkandı takımla yattı takımla jkalktı yaram-namadı |
Takım hiç çalışmamış "Atıf,Burhan,Utaka son vuruşları yapamıyor" Bir Crissantos almışız gören varmı? Batuhan dersen ayakta zor duruyor dikkat edin hep toptan uzak.Bu takıma iyi bir kondisyoner, bir ön libero,Bir playmaker,Bir Santrafor alınmalı Seyirci Stadı DOLDURMALI!
|
.domingez.ıspanya 3 lıgınde takım çalıstırıyor şu an takımıda sonuncu domıngezı seven futbol cahıllerıne duyuru
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:06. |