![]() |
Cevap: Tuzlaspor - Sivasspor
süpriz yapabiliriz :D
|
Yenilsek ne olacak bu Carlos'un o kadar güzel keli var ki okşayan tadına bakan daha vazgeçemiyor bu adamla sezonun öteki yarısın da da bişe değişmez.
|
Evi arabayı Tarlayı Tankı satın Tuzlaspora basın parayı :)
|
Tuzlasporu küçümseyen bir çok arkadaş var; o arkadaşlar maçtan sonra bir kez daha Tuzlasporu görecekler..Çünkü bu takım elemelerde Kasımpaşa yı 3-1 yenip gruplara kaldılar..Kasımpaşa bu maçta çok sayıda as oyuncusunu da oynattı..Bu maçın özetini arkadaşların bir kez daha izlemesini tavsiye ediyorum;Tuzlaspor G.Antep B.B yi ilk maçta deplasmanda yendi...Sivasspor yönetimine Tuzlasporda oynayan Mehmet Alaaddinoğlu Yakup Alkan,Kemal Samet Özen gibi çok sayıda iyi oyuncular var..Bu oyuncular 21-22 yaşındaki genç yetenekler...Yönetime,teknik ekibe bu maçta rakibin bahsettiğim oyuncularını mercek altına almasını istiyorum...İyi oyuncuları alamıyoruz madem bunun gibi yetenekli oyuncuları alalım da geleceğe yatırım yapalım...Çünkü takımda Kadir,Mehdi,Adem Utaka gibi bir çok yaşlı oyuncumuz var..Nasıl ki Pedriel i,Ahmet i Türkiye Kupası maçlarında izleyip takıma almışken bu oyuncuları da alıcı gözle izlemek bizim için faydalı olur diye düşünüyorum..Bu maçta fb. yi son u-21 maçında 1-0 yenen takımın golünü atan Aykut Emre Yakut gibi gençlerin de oynatılmasını bekliyorum...Aykut Emre Yakut un U-21 liginde bu haftaya kadar 5 golü de bulunuyor...Bu maçta umarım sadece şans almayanlar oynatılır ..Çünkü sivassporun hem morale hem de oyuncu kazanmaya ihtiyacı var..Sonuç hiç önemli değil...
|
[B]Aynen katılıyorum Eyüp beye. Şu şans bulamayanları bir görelim. Tuzlaspor'u ben de seyrettim. Artık ligler bazında çember daraldı. Herkes çıkıp mücadelesini yapıyor. Bundan 15-20 sene önce olduğu gibi psikolojik olarak da olumsuz çıkmıyor kimse maça. Tuzla'nın sahası sentetik çimdi galiba. Bunu kimse göz ardı etmesin. [/B]
|
Tuzla Kasımpaşa'ya 3 gol attıysa bize 7 falan atabilir.
Antebi yenmiş olsaydık bu maçı da alsak iyi olur derdim ama evimizde antepe maçı verdikten sonra kupa anlamını yitirdi. Zaten lig bu durumdayken pek anlamı yoktu da neyse... |
yorumlara baktim hakikaten cok guzel ve dusundurucu yorumlar var baya baya guldum gecenin bu saatinde :D benim sahsi yorumumsa koyun a2 oyuncularini hem lig icin hem bu mac icin hic olmazsa istekle arzuyla ruhlariyla oynarlar kaybedersekde oyle kaybedelim as oyuncularin zaten sahaya cikmaya niyetleri yok ...
|
kesin tuzla spor kazanır kadir bekmezcinin oynadığı veya oynayacağı bir maçta galibiyet düşünemiyorum.
|
Carlos tuzlaspor un gücünü biliyoruz hakemler adil olursa hava açık ve güneşli yağmur çamur olmazsa en az bir puan için mücadele edeceğiz demiş :D
|
A takımla çıkarsak tuzla alır. U21 le çıkarsak rahat rahat alırız
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:51. |