![]() |
Cevap: Karaktersiz Futbolcu İstemiyoruz
[b]sivassporun geçen seneki kupa maçında biraz iyi oynadı diye alındı sanırım,maçı izleyemedim işim dolayısıyla maçada gidemedim,taraftarla nasıl diyalog oldu bilmiyorum,ancak şunu diyebilirim ,maltepede,dardanelde,eyüpte,sancaktepede,4 eylülde ondan daha kaliteli stoperler var,bence ara transferde gönderilmesi gerekenlerin başında gelmesi gerekir,bu forma hrkese nasip olmaz çok arar bu takımın değerini ,anılarında bende birzamanlar sivassporun futbolcusuydum diye tatlı bir anı oluşur,bundan sonrada bence süperligde anca top toplayıcı olur [/b]
|
Defolsun gitsin, benim paramla geçinecek ve bana küfür edecek öyle mi. köpek bile yediği çanağa pislemezken sen kimsin derhal kovun bu rezili
|
eğereki yazılanlar doğruysa inşallah doğru değildir. ama bu şehrin ekmeği suyu yiğidoya hainlik yapan adamın boğazında kilitlenir. adam olacan ahmet şahbaz yediğin ekmeğe ihanet etemiycen .. yürü git bi dahada dönme bu şehre .bu şehir ihaneti asla kaldıramaz. aylardır bu taraftarı ne hale getirdiğiniz ortadayken .
|
kim ne yaptıysa cezasını çekmeli buna futbolcuda dahil taraftarda
|
Şu Sivassporu şu kupada , kendinden 3 lig aşağıdaki bir takımla maçına, hem de hafta içi hem de saat 12.00'de gidip destekleyen taraftara küfür edeni var yaaa ....
yatacak yeri olmaz o futbolcunun ... Haddini bil Ahmet ! Özür dileyip ayağımıza kapanacağına, küfür ediyorsun ! Yedirirler o küfürü sana ... Ahlaksız. |
essahtan topçu olsa gam yemem.puyol.
|
Seyirci bol bol küfredebilir futbolcu küfür edemez. Insaf be kardesim onlarda insan evladi. Bazilari diyecek ki seyirci para veriyor, futbolcu para kazaniyor. O zaman fabrikalarda isverenler iscilerine bol bol küfür etsinler, olacak ismi.
Not: Eger Ahmet gercekten küfür ettiyse kulüp tarafindan cezasi kesilmeli bir sekilde... |
Her kime değerinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin...Ya da kendine kahredersin...3 lig ayarında sözde futbolcuları getirip formayı verip birazda başını boş bırakırsan herşeyi yapar...İyi ki carlosada küfür etmemiş...
|
Amele meydanına götürsen 20 lira vermezler...Yediği içtiği zarar... Göndersinler...
|
Haketmediğin yerde olup haketmediğin kadar para kazanırsan ve bu paralarda sizlerin bizlerin ceplerinden çıkıyorsa eğer batuhan kadir ahmet her kim olursa olsun hiç farketmez gerekli tepkiyi alır...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:26. |