![]() |
Cevap: Sergen Yalçın Hangi Takıma Gidecek?
sergen nın ne başarısı varda hoca td olarak gelıcek
|
futbolcu iken sivassporun resmi olarak istediğini biliyoruz sivas neresi ben oranin yolunu bile bilmiyorum demişti zannetmiyorum ki td olarak sivasa gelsin Carlos
Gitsinde kim geliyorsa gelsin |
Ben siteye 3 ay önce yazdım ve sonrasında hep tekrarladım .. Sergen Süper Lig takımlarından ne zaman bahsetse hep olumsuz , kötüleyici , negatif futbolcular ve yöneticilerden bahsediyor ama konu Sivasspor'a gelince hem maddi bakımdan beğendiğini kimsenin parasının kulüpte kalmadığını ve alacakların gününde ödendiğini , takımda Utaka Cicinho Burhan ve da Costa gibi yıldızların olduğunu buna rağmen sıralamada bu durumda olunmasının tek sebebinin Carlos olduğunu söylüyordu...
Yani eğer Sergen Sivas'la anlaşırsa hem Sivas kazanır hem Sergen... |
[QUOTE=yigit 2013;928253]futbolcu iken sivassporun resmi olarak istediğini biliyoruz sivas neresi ben oranin yolunu bile bilmiyorum demişti zannetmiyorum ki td olarak sivasa gelsin Carlos
Gitsinde kim geliyorsa gelsin[/QUOTE] bunları da ilk defa senden duyduk müdür. hayrola inşallah! değerli arkadaşlar, sergen'in uzun vadeli olamayabileceğini, sıkılabileceğini ben de hissediyorum. ancak sergen bu yıl gelip takımı çalıştırsa yeterli. bu takımı ancak bir türk hoca ateşler, motive eder ve şaha kaldırır. bu isim de sergen'dir. bizim önceliğimiz ligde kalmak ise (ki aksini iddia edenin aklından şüphe ederim) sergen bizim için ilaçtır! cenabı hak'tan niyazım, varsa böyle bir ihtimal hemen bunun gerçekleşmesidir. |
Sergen Yalçın İstanbul'dan ayrılmaz...İstanbul dişinde bir takım çalıştırmaz....
Adamın özel yaşam tarzı İstanbul dişında ki şehirlerde bulunamaz.. Bu nedenle Sivas'a gelmez... |
Sergene bugun desen hiç düsünmez bos mukavaleye bile imza atar gelir. Sivasspor dendigi zaman adamın gözleri ısıldıyor. Sergen bize ilac olabilirmi burası tam bir muamma..
|
Yönetim Sergen'i düsünüyor olabiir hatta ön anlasma da yapmis olabilir ama Carlos'un söylediklerine ve yazdiklarindan anladigim: Kendiliginden istifa etmeyecek. Basaksehir maci kaybedilse bile Carlos'un istifa edecegini sanmiyorum.
|
onun yerine yılmaz vuralı getirin bülent uygunu katardan getirin daha iyi arkadaş
|
[B]başkan takımı Sergen Yalçın'a teslim etmez, şu saaten sonra Sergen riskini almaz, kaldı ki CARLOS sene sonuna kadar burda....[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;928272][B]başkan takımı Sergen Yalçın'a teslim etmez, şu saaten sonra Sergen riskini almaz, kaldı ki CARLOS sene sonuna kadar burda....[/B][/QUOTE]
carlos'un kalması ile yeteri kadar risk alınmış oluyor zaten. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:39. |