![]() |
Cevap: Sivasspor Sergen'e Emanet
Carlos Gibi Sabırlı Olacağını sanmıyorum. İnş. Yanılan Kişi Ben Olurum
Simdiden Takımımıza Ve Camiamıza Hayırlı Olsun |
Şunuda unutmayalım Sergen devamlı sıvassporumu ıyı bı kadrosu oldunu soluyodu transfer ıçın umutkanmatalım bence
|
Artık Oldoni ler yok.Orta sahanın değişmez elemanı Adem i zor görürüz takımda.Enerjik bir takım olur.Yalnız 1 stoper 3 orta saha ve 1 forvet şart.Sergen başarılı olmayacağına inansa gelmezdi.Başkana da hatasından erken dönüp Sivasspora 1 şans daha verdiği için teşekür.
|
[B]
Hayırlı olsun diyerek takımı desteklemekten başka yapılacak birşey yoktur... [url=http://resimzade.com/Show.html?i=44906&token=13981][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44906&token=13981[/img][/url] Sergen hocanın yardımcıları ise Tamer Tuna ve hemşehrimiz Murat Şahin ile Sarp Yiğit olacak. Murat Şahin'in modacı eşi Şebnem Şahin dün akşam kendi twitter hesabından duyurmuştu... HAYIRLI OLSUN...[/B] [url]https://twitter.com/sebnemsahinmoda[/url] |
sergen yalçın güven vermeyen bir kişiliğe sahip antapden nasıl ayrıldığını biliyoruz sivas soğuk ben gidiyorum derse şaşırmam
|
Cici Da Costa Atıf umarım kalır.H Arslan ,Musa ,Ziya,Ümit,Kadir,Burhan,Korcan dışında diğerleri gidebilir.Hatta Batuhan,Cristansus,Utaka mümkünse bu gece gönderilmeli.Niye sondan 2 ciyiz diyoruz.Düşününce elimizde aslında 1 takım yok ki.
|
hayırlı olsun inş takımımız ve bizler için en iyisi budur.
|
costa maç bittikten sonra maratona formasını atmaya gelince ingilizce birşeyler söyledi.
sizi seviyorum benim için burada futbol bitti gibi birşeyler. sanırım devre arası gidecek. şimdiden hazırlıklı olalım. |
Bu takım önce Allah'a emanet. Umarım sergen içinde sivassporumuz içinde hayırlısi olur
|
Üç yanlış bir doğru etmez. Yanlışlar hep yanlış olarak kalır. Hoca seçimi de yanlış bence Carlos'un gönderilmesi gibi. Yapılacak şey Başkan yumruğunu masaya vurup yönetimi uyaracaktı yapmadı yanlış -1, yumruğunu vuracaktı futbolculara ya adam gibi oynayın yada kapı orada eşyanızı toplayıp defolun diyecekti (bunu daha önce de defalarca yazdım) demedi yanlış -2, işimize yaramayacak bir hoca ile el sıkıştı (bedava mı diyeceğim ama değil) yanlış-3
Benim nazarımda artık bu yönetim gerçekten transfer politikasını bilmiyor. Gelen hocaların istediği futbolcuları almamak, gerekli mevkilere futbolcu bulamamak, nerede pili şarjı bitmiş, hantallaşmış, futbola ve paraya doymuş oyuncular var almak - getirmek yöneticilik değildir. Şunu da söyleyeyim yine kanaatimce Carlos'un gitmesini futbolcular da istiyordu. Göreceksiniz Sergen gelsin göreve başlasın gerek Ziraat Türkiye Kupasında galibiyetler, gerekse Kasımpaşa'dan puan ve puanlar ile Karabükspor'dan 3 puan alınacak ve herkes diyecek ki kan değişikliği SİVASSPOR'a yaradı. Carlos iyi ki gitti yoksa küme düşecektik diyecekler. Ben üstüne basa basa bir kez daha söylüyorum; gitmesi gereken CARLOS değildi, ruhunu kaybetmiş futbolcular için yumruk masaya vurulup işe yaramayanlar gönderilecekti. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:15. |