SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kimler Gitmeli ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38579)

tanju_58 23.12.2014 16:29

Cevap: Kimler Gitmeli ?

Yönetim özenerek seçip takıma toplamış bukadar beleş futbolcuyu başka nerede bulacak.bu futbolcuları gönderip yerlerine paraya kıyıp transfer yapılacak!! hiç aklınız alıyormu :) hiçbiri gönderilmez 3-4 tane daha beleş futbolcu bulundumu devre arası çok verimli geçmiş olur yönetim için :)

savaş2 23.12.2014 16:39

***ahmet ŞEHBAZ,
-İbrahim TORAMAN
-chrisantus
-batuhan
-utaka
-ertüğrul

Kokomo 23.12.2014 16:42

İ.Toraman

Batuhan

Utaka

Chrisantus

58sinan58 23.12.2014 16:43

Batuhan Karadeniz: Balıkesir maçında kalecinin yumurtlaması ile attığı (ki onu da az daha atamıyordu) golle ve yaptırdığı penaltı ile (ki penaltı yaptırmak nedir anlayabilmiş değilim) maçın adamı oldu güya. Takıma hiç faydası yok, Batuhan'dan geçmiş artık. Kendisine 4 Eylül Sanayi'de köfteci açmasını öneriyorum.

:D:D:D meşhur sivas köftecisi kirli Batuhan usta

soyözen iş yapar mı ne dersin :D:D

HALIL 23.12.2014 16:51

en 10 kisi isaretledim nerdeyse ama devre arasi risk almadan takviye yapilmali

58 Amsterdam 58 23.12.2014 17:13

Arkadaslar Sergen 3-4 takviye'den bahsediyor ona gore isim yazalim bence :) :)
Yani 10 tane isim yazmanin bir faydasi yok malesef. Eeh iste belki sinirlerimiz biraz yatisir.

Ben kesin olarak:
Chrisantus'u yazdim ama yine de yeterince sans verilmedi diye dusunuyorum cunku adam forvet ve bizde genelde sol acik veya sag acik oynatildi :mad::mad:

Ahmet Sahbaz yazdim cunku hem kalite olarak dusuk hem de son yasana kufur olaylardan sonra bu bizde is yapamaz.

Cihan Ozkara yazdim cunku bi turlu bizde kadroya dogru duzgun giremiyor ozaman gitsin de bari yer acilsin.

5sekız 23.12.2014 17:20

costa aatıf adem cıcınho dışında hepsi gıtsın

metee58 23.12.2014 17:23

Cicinho,Aatıf,Costa haricinde hepsi gidebilir.Aldığı paranın hakkını vermiyor diğerleri

Abdullah DuMaN 23.12.2014 17:55

Ahmet Şahbaz: Pimi çekilmiş bomba misali heran hata yapabilecek bir oyuncu

Abdurrahaman Dereli: kupa maçında istekliydi ama vücut artık kaldıramıyor

Kadir Bekmezci: kötü futboluna rağmen her hafta 11 çıkmasına anlam veremiyordum carlos bir ara kesmişti bence göbekte adem ve hakan olmalı

Macauley Chrisantus: bizim için faydasız bir transfer

Ahmet Aras: İyi bir yedek ama daha fazlası yok

Cihan Özkara: Cihan geçen sezonlarda en azından kupa maçlarında çok iyi oynuyordu bence Azerbaycan'a gitmesi gerekir

Batuhan Karadeniz: bir iyi bir kötü grafiği var ama genel olarak baktığımızda vasata yakın oyunları cılız şutları bize puanlar kaybettirdi

Burhan Eşer: geçen yılki performansından çok ama çooooook uzak

John Chukwudi Utaka: bir insan futboldan hiç anlamasa sahaya koysan daha faydalı olurdu kale dibinden birçok topu dışarı atıyor bazen kasten yaptığını düşünüyorum ara sezonda kesinlikle gönderilmeli

sıracalı 23.12.2014 18:04

Bu nasil % paylasimi anlamadim..butun futbolculara verilen oylar 100 u gecemez :) batuhan %76 crisant % 80 eee hepsini topla % bin yapiyor :)) becerilememis bi yuzde dagilimi !!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:33.