SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da transfer hareketi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38588)

münihli_58 26.12.2014 15:49

Cevap: Sivasspor'da transfer hareketi

[QUOTE=onur0634;930031]Gençlerbirliğinden Sedat Bayrak hem takımı biliyor hemde Yalçın Ayhan kalitesinde bi oyuncu yönetim almayı düşünürse eğer defansı toparlayacağını düşünüyorum...[/QUOTE]

[B]Ümit'ten daha dengesiz bir oyuncu Sedat Bayrak[/B]

Ferhat06 26.12.2014 15:52

[QUOTE=münihli_58;930038][B]Ümit'ten daha dengesiz bir oyuncu Sedat Bayrak[/B][/QUOTE]

Gönderene kadar neler çektik.:D

by_romantic 26.12.2014 17:01

Britoli Curtis Assombalonga. Başkan bize bu adamı getirin 2 seneye 20m Euro ya satın ingiltere Championship de oynuyo

B.DUMANLI 26.12.2014 17:10

[QUOTE=by_romantic;930048]Britoli Curtis Assombalonga. Başkan bize bu adamı getirin 2 seneye 20m Euro ya satın ingiltere Championship de oynuyo[/QUOTE]

Sivasspor yönetimi bu gibi islere bakmiyor kardesim.Bu gibi isleri fuzuli isler olarak görüyorlar belkide.Yakininda elinin altinda Türkiye ligini bilen futbol ayakkabilarini tam duvara asacakken Mecnun baskan´in ricasi ile onu kirmayip bize imza atanlarla biz genellikle yolumuza devam ediyoruz.:)

Bu böyle gelmis böyle gider.Tarihimizin en pahali futbolcusu Da Costa´dir kimsede böyle bir transfer beklemesin bundan sonra.

yigidoyuzz 26.12.2014 17:18

yaw yine kalmış oynamayan futbolcu peşine düşmüş yönetim... o kadar güzel oyuncular ise bunlar kendi kulüplerinde neden oynamamışlar..?

DoomsDay58 26.12.2014 17:28

Orhan Kaynak oyuncu izleyecek diye bir haber görmüştüm eğer doğruysa bu oyunculara yönelmeyiz diye düşünüyorum fanatik haberi olduğu için de pek itibar etmemek gerek.

svsli 26.12.2014 18:04

Böyle transfermi olur yaşli başli futbolcularla neden ilgileniyor anlamiyorum başka futbolcumuz yok sanki gidin yabanci liglerden iyi oynayan futbolculara bakın yönetime sesleniyorum cimrilikle bir yere varilmaz eger. Böyle yaparsanız bu takim sizin yüzünüzden küme düser

58YIGIDO58 26.12.2014 18:12

[QUOTE=svsli;930059]Böyle transfermi olur yaşli başli futbolcularla neden ilgileniyor anlamiyorum başka futbolcumuz yok sanki gidin yabanci liglerden iyi oynayan futbolculara bakın yönetime sesleniyorum cimrilikle bir yere varilmaz eger. Böyle yaparsanız bu takim sizin yüzünüzden küme düser[/QUOTE]

Al bendende o kadar !!!!

onur0634 26.12.2014 18:15

[QUOTE=münihli_58;930038][B]Ümit'ten daha dengesiz bir oyuncu Sedat Bayrak[/B][/QUOTE]

Agrasif ama dengesiz olduğunu düşünmüyorum...Bilmiyorum ben faydalı olabileceğini düşünüyorum...

SİVASLI KRAL 58 26.12.2014 19:37

bu sercan kaya çok iyi topçu alınabilirse özelliklede futbol dehası sergen hocamızla patlama yapabilir uğur boralda ziyaya iyi bi alternatif olur ama sergen istemez serdar gürleride bırakmaz trabzon o yüzden içlerinden sadece sercan kaya gelebilir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:49.