![]() |
Cevap: Eneramo Sivasspor'da
anlaşıldı :mad: bundan başka santrafor almayacağımız kesinleşti :mad: eneramoymuş adam 2 3 yıldır top oynamıyor iyi olsa başakşehirde niye yedek kalsın ? artık bunu anlamayacak kadar cahilsek futbol izlemeyi taraftarlık yapmayı bırakalım!
|
Ben bu transfere olumlu bakmiyorum bu oyuncu 3 yildir top oynamamis.
bizede artik faydali olacagini sanmiyorum, eskiden iyidi tamam ama bu saatden sonra faydasi olmaz. Ayrica bu Eneramo hayranligi nedir onuda anlamis degilim. Madem Eneramo iyidi neden bjk da karabük de ibb de form tuturamadi ve oynayamadi ? Allah Sivasspor dan razi olsun ki nerde bitmis oyuncu var aliyorlar. madem oyle bence gidelim herve tum u, kamanani, Yasin Cakmak i... tekrar getirelim. :confused: |
hayırlı uğurlu olsun
kürkçü tükkanına :D:D pardon yuvana hoş geldin eneramo gidip gele gele başımızı döndürdün bi dur artık yerinde |
Mehmet Yıldız ve Erman Kılıç'da sonraki transferlerimiz sanırsam.
|
[B]Bizde oynarkende klas golcü kimligi yoktu. En son 15 civari gol attigi sezon onun yerinde kaliteli golcü rahat ondan 10 gol fazla atardi. Bize az sac bas yoldurmadi. Simdi ise oturan Boga olarak geliyor, ne kadar faydali olacagi tartisilir. Kulübeye olan bir transfer.[/B]
|
Böyle bir transfer tartışılır ama. Geçen sene yarım sezonda karabükspor da iyi işler çıkardı. Bizim pozisyona girmekte bir sıkıntımız yok bize son vuruşları iyi bir golcu lazımdı.
|
Madem iyiydi neden gitti madem kotuydu niye aldilar ? :mad:
|
[QUOTE=DoomsDay58;931670]Bir de bonservis bedeli ödemişsek bomba olur :D[/QUOTE]
14/15 7 Oca 2015 İstanbul Başakşehir A.Ş. Türkiye Başakşehir Sivasspor Türkiye Sivasspor 2,50 milyon € [B][U][FONT="Arial Black"]Bonservissiz[/FONT][/U][/B] 14/15 1 Eyl 2014 Beşiktaş JK Türkiye Beşiktaş İstanbul Başakşehir A.Ş. Türkiye Başakşehir 3,20 milyon € - Bonservissiz 13/14 30 Haz 2014 Kardemir Karabükspor Türkiye Karabükspor Beşiktaş JK Türkiye Beşiktaş 2,80 milyon € war Kiralıktan geri döndü 13/14 9 Oca 2014 Beşiktaş JK Türkiye Beşiktaş Kardemir Karabükspor Türkiye Karabükspor 3,50 milyon € ist Kiralık 13/14 29 Tem 2013 Sivasspor Türkiye Sivasspor Beşiktaş JK Türkiye Beşiktaş 3,50 milyon € Bonservissiz 10/11 20 Oca 2011 Esperance Tunis Tunus Esperance Sivasspor Türkiye Sivasspor 2,20 milyon € Bonservissiz 07/08 14 Oca 2008 Al-Shabab Riyad Suudi Arabistan Al-Shabab Esperance Tunis Tunus Esperance - Bonservissiz 07/08 1 Tem 2007 Esperance Tunis Tunus Esperance Al-Shabab Riyad Suudi Arabistan Al-Shabab - Bonservissiz 05/06 31 Ara 2005 USM Alger Cezayir USM Alger Esperance Tunis Tunus Esperance - war Kiralıktan geri döndü 04/05 1 Oca 2005 Esperance Tunis Tunus Esperance USM Alger Cezayir USM Alger - ist Kiralık 04/05 1 Tem 2004 Lobi Stars Nijeria Lobi Stars Esperance Tunis Tunus Esperance - Bonservissiz |
Alınmışsa hayırlı olsun ama tanıdığımız biri ,iyi bir golcü kesinlikle değil.Pozisyonların 5/1 ni ancak gol yapan biri.Fakat ben bu adamın Sivasspora antramanlı,kilosuz ve hazır geldiğini hiç görmedim.Eğer birde form tutması beklenirse vay halimize.
|
Büyük kulube gidecegim diye takimi satti ardindan kulup bulamadi sivasa tekrar geldi bi yil sonra besiktasa kosa kosa gitti. Tutunamadi iki yildir top oynamadi yine sivasspora geldi. Hakkimizda hayirlisi umarim gol atmayi unutmamistir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:26. |