![]() |
gunay kardes bana neden 1 puan verdin benim iki dogrum var besiktas bide malatya maclar bidaya bakarsan sevinirim
|
16. Hafta Fikstürü:
16. Hafta Fikstürü:
K.Erciyesspor - Fenerbahçe 2 V.Manisaspor - Kayserispor 2 Samsunspor - Malatyaspor 2 Gaziantepspor - Ankaragücü 1 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor 0 Denizlispor - Ç.Rizespor 2 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor 1 Galatasaray - Beşiktaş 2 [B][COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR][/B] - Konyaspor 1 |
K.Erciyesspor - Fenerbahçe..0
V.Manisaspor - Kayserispor..1 Samsunspor - Malatyaspor..0 Gaziantepspor - Ankaragücü..2 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor..1 Denizlispor - Ç.Rizespor ..1 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor...0 Galatasaray - Beşiktaş ...2 Sivasspor - Konyaspor1 |
[QUOTE=henry58]gunay kardes bana neden 1 puan verdin benim iki dogrum var besiktas bide malatya maclar bidaya bakarsan sevinirim[/QUOTE]
[B]Malatya macında tahmin saatin 15:53... yani maç başlamıştı ve değerlendirmeye alınmadı...[/B] |
16. Hafta Fikstürü:
K.Erciyesspor - Fenerbahçe- 2 V.Manisaspor - Kayserispor-0 Samsunspor - Malatyaspor-1 Gaziantepspor - Ankaragücü-1 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor-1 Denizlispor - Ç.Rizespor -0 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor-0 Galatasaray - Beşiktaş-1 Sivasspor - Konyaspor-1 |
[COLOR="Red"]K.Erciyesspor - Fenerbahçe 2
V.Manisaspor - Kayserispor 1 Samsunspor - Malatyaspor 0 Gaziantepspor - Ankaragücü 1 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor 1 Denizlispor - Ç.Rizespor 1 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor 1 Galatasaray - Beşiktaş 2 Sivasspor - Konyaspor 1[/COLOR] |
K.Erciyesspor - Fenerbahçe 2
V.Manisaspor - Kayserispor 2 Samsunspor - Malatyaspor 1 Gaziantepspor - Ankaragücü 1 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor 1 Denizlispor - Ç.Rizespor 2 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor 1 Galatasaray - Beşiktaş 1 Sivasspor - Konyaspor 1 bence budur |
K.Erciyesspor - Fenerbahçe 2
V.Manisaspor - Kayserispor 2 Samsunspor - Malatyaspor 2 Gaziantepspor - Ankaragücü 1 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor 1 Denizlispor - Ç.Rizespor 1 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor 1 Galatasaray - Beşiktaş 1 Sivasspor - Konyaspor 1 |
K.Erciyesspor - Fenerbahçe....2
V.Manisaspor - Kayserispor....1 Samsunspor - Malatyaspor....0 Gaziantepspor - Ankaragücü...1 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor...1 Denizlispor - Ç.Rizespor ....1 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor....1 Galatasaray - Beşiktaş....0 Sivasspor - Konyaspor....1 |
]K.Erciyesspor - Fenerbahçe 2
V.Manisaspor - Kayserispor 2 Samsunspor - Malatyaspor 1 Gaziantepspor - Ankaragücü 0 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor 0 Denizlispor - Ç.Rizespor 0 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor 1 Galatasaray - Beşiktaş 1 Sivasspor - Konyaspor 1 İNŞALLAH BÖYİE SONUCLANIR MACLAR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:32. |