![]() |
Cevap: Sivasspor Soner'i bitiriyor
Gençlerbirliği nde oynarken çok beğeniyordum
keşke şu haber başka bir yerde çıksaydi da umitlenseydim |
Butun tarafdarin hep bir agizdan isdedigi bu oyuncuyu bari alsin yonetim hem genc hemde bizim cok ihdiyacimizin oldugu bolgede oynuyor inşallah alinir
|
mükemmel bir transfer olur Trabzonun mevcut kadrosunda Sonerin oynama ihtimali çok düşük ama Ersun Yanal onu kadroda tutmak isteyecektir. Eğer Soner oynayacağı bir kulübe gitmek isterse sadece bizim şansımız olabilir, yönetimin bu yönde bir atağı var mı onu da bilmiyoruz. Bakıp göreceğiz haber doğru mu değil mi
|
Sergen yalçın uzerinden prim yapmaya devam ediyor fanatik
|
[B]Millet [COLOR="Red"]Çay Kaşığıyla[/COLOR] Sallerken Fanatik Gazetesi [COLOR="Blue"]Kepçe[/COLOR]yle Sallamaya Devam Ediyor :D
Bi Ara Owen Geliyordu Ne Oldu Bilen Varmı ? :D[/B] |
carlostan sonra sergenle de gündemden düşmüyoruz, bu Sivas için güzel :)
|
n:D:D:D:D:D hadı bakalım
|
Kim ne derse desin. İyi bir santrafora ve hücuma yönelik oynayan orta saha oyuncusuna ihtiyaçımız var. Diğerleri teferruattan başka bir şey değildir.
|
Trabzondan serdar gürler ve deniz yilmazin birlikte transfer edilmesini isterdim. Elazığda iyi ikili olmuslardi. trabzonda cok fazla sans bulamiyorlar.
|
İnşallah asılsız olmayan bir haberdir. Soner yetekli oyuncu bizdede gençlerdeki başarısını yakalayacağını düşünüyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:31. |