SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor 2. yari kac puan toplar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38683)

Murad_Kelleci58 24.01.2015 08:02

Cevap: Sivasspor 2. yari kac puan toplar

en kötü 23 puan almak zorunda.. 37 yapan ligde kalır.. ilk yarının ortalaması ile lid beraberlikler ligi olursa, o zaman 19-20 puan bile yetebilir.

astaravisa 24.01.2015 08:15

tahmin yapmam için önce transfer tarihinin sonlanması gerek. şuan her tahmin boş.

shang 24.01.2015 08:16

akhisar mersin balıkesir 9puan dışarda 3galibiyet 18 4te beraberlik alırız 22 puan anca

sivaslıadem 24.01.2015 10:29

asıl önemli olan puandan ziyade 3 puan almamız gereken yakın rakiplerimiz
Trabzon bu haliyle bile bize bi boy büyük geldi, sadece erkanın oyuna girmesiyle araya atılan iki topla yenildik,
Karabük maçındaki gibi oynarlarsa düşme korkusunu çabuk atlatıriz

mksivas 24.01.2015 10:43

[B]**********************[/B]

[B]Editörün notu [/B]: Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

sivasfutbol 24.01.2015 13:27

bu oyun ve oyuncular ile liğde kalmamız mucize olur içerde 9 maçımız var bunların 4 taneside İstanbul takımı bunlardan puan alamıyacağımıza göre deplasmandan puan gelmesi zor 1 ci yarı içerde yenemediğimiz takımları deplasmanda yenemiyeceğimize göre deplasmandan 5 puan içerde ist takımları harici diğer 5 maçı alsak 15 puan olsa toplam 20 puan eder 34 puan liğde kalmamız çok zor ben sergenin takımı bırakacağını düşünüyorum.

adres58 24.01.2015 17:26

Ligin son 7-8 maçında öyle puanlar alırki ayak uyduramazsanız tepetaklak olursunuz. Eğer bu puanları Siz alırsanız onlar gider...
ibrahim Akın antreman değil maç topçusudur. Bunu gördük bu kadroya iyi bir play maker ve formda Rambo-Aydın olursa, düşmeye aday diğer takımlar bize ayak uyduramaz. Top yönetimde.

Şekil bu, sen uyursan herkes ölür. Uyumazsan onlar....

derin58 24.01.2015 17:27

[QUOTE=sivasfutbol;933556]bu oyun ve oyuncular ile liğde kalmamız mucize olur içerde 9 maçımız var bunların 4 taneside İstanbul takımı bunlardan puan alamıyacağımıza göre deplasmandan puan gelmesi zor 1 ci yarı içerde yenemediğimiz takımları deplasmanda yenemiyeceğimize göre deplasmandan 5 puan içerde ist takımları harici diğer 5 maçı alsak 15 puan olsa toplam 20 puan eder 34 puan liğde kalmamız çok zor ben sergenin takımı bırakacağını düşünüyorum.[/QUOTE]

Pardon ama istanbul takimina oynayacagiz diye sahaya yenilgiyi kabul ederek cikarsak hic bir sansimiz yok.. Madem yenilecegiz diyorsaniz maca cikip kendimizi rezil etmeye gerek yok..
Madem su kalan 17 macta matematiksel hic bir sansimiz yok (!!!), o zaman ligden cekilelim..

eyuphulagu 24.01.2015 21:54

Başka takımlardan çok kendi durumuna bakacaksın;ara tarnsferin bitmesine 9 gün var..Alınacak oyunculara göre daha iyi değerlendirme yapılacağını düşünüyorum..Gerçek olan bir şey var;rakip kaç puan alırsa alsın sen 39 puan alıp gerisine karışmayacaksın...Bu yıl küme de kalma barajı yükselirse kimse şaşırmasın...

dibba58 24.01.2015 22:04

Şu an ligin dibinde gerçekten nal topluyoruz.Allah aşkına bırakın kaç puan toplamayı gerçeklere bakın lig başlamadan transfer edilen futbolculardan (Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan, Macauley Chrisantus, Musa Sinan Yılmazer, Berk Neziroğluları, Pekin Köşnek ve kaleci Deniz Öksüz) Şimdi size soruyorum hangisi takımda? Hangisini yolda bulsanız alırsınız? İçlerinde bir Musa var gerisi fiyasko.İkinci yarı transferlerde FİYASKO.Bizim dipten bu sene çıkamayız.Orta alanda top tutacak hücum yönü iyi bir orta saha ile iyi bir santrafora ihtiyacımız var.Transfar var mı YOK OĞLU YOK.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:59.