![]() |
Cevap: Sivasspor transferi noktaladı
Gelecek sezonda bu kafayla transfer yapılırsa ve eğer ligde kalmayı başarabilirsek Sergen kaçar beyler...resmen devşirme ortasahalarla bir sezon geçirmiş olacağız..
|
ara dönemde oyuncu almanın zor olduğunu bilmeliyiz. iyi oyuncu bulmak zor. bulsakta takımları yüksek bonservis ister.
|
İyi. Orta sahada sen oynarsın artık hocam !!!
Yatın kalkın da Adem'e birşey olmasın diye dua edin. |
yine transfer döneminde sınıfta kaldık diye düşünüyorum her gün transfer bekledik yönetime güvendik basın her gün bir iki transfer yaparken bizim yönetim çift yönlü oynayan bir oyuncu alamadı yine hayal kırıklığına uğradık sinirlenmeye kafayı yemeye devam sonumuz hayır olsun... allah korusun adem sakatlanırsa işte o zaman vay halimize...
|
Trabzon : 3 Sivasspor :1 TRANSFER YAPACAZ !
G.Antep:1 Svasspor :3 TRANSFERE GEREK YOK ! Başka yoruma gerek var mı ? TABELA Taraftarı / Tabela yönetimiyiz ... |
Nasıl bukadar emin oluyorsunuz anlamıyorum? Ne demek küme düşmez? Neden yapılmaz transfer? Küme düşmemek mi sadece hedefi Sivasspor'un ayrıca? Ben bukadar Saçma kulüp yönetme Şekli görmedim. Hiç değilse geri düştüğümüz maçlarda kapalı savunmaları açmak için hleb i alın. Bu ne rezillik böyle. Yazık gerçekten.
|
Transfer yapmamış olmamızı akılla bagdaştıramıyorum. Batuhan ve Enaramo ile ligde kalmak mucize. İyi bir santrafora mutlak ihtiyacımız vardı.Alınmadı.
Hücum özelikleri agır basan bir ortasaha alınmalıydı.Alınmadı. Düşersek Süper lige çıkmak için şimdi harcanmayan paraların kat be katını harcarız o zaman. |
Millet sondakka transfer bombalarini patlatti ins bi bomba sezon sonunda bizim biyerimizde patlamaz.
|
Film bitti dagilin beyler.
Millet bir aydir Sitede Tiklama Rekoru kirdi Transfer yapildimi diye. Biz eskiden Grosicki, Atif, Da Costa falan nasil aldikya yada hangi Parayla alabildikde artik alamiyoruz. Insanin aklina kötü kötü seyler geliyor.(diyorsun acaba !!!) |
[QUOTE=Dua;934702]Film bitti dagilin beyler.
Millet bir aydir Sitede Tiklama Rekoru kirdi Transfer yapildimi diye. Biz eskiden Grosicki, Atif, Da Costa falan nasil aldikya yada hangi Parayla alabildikde artik alamiyoruz. Insanin aklina kötü kötü seyler geliyor.(diyorsun acaba !!!)[/QUOTE] Ligde iyi gidersen para kazanırsın transfer yaparsın kötü gidersen böyle açlara oynarsın. Galibiyet primi 1milyon civarında ligimizde geçen sezonlarda kazanıyorduk alıyorduk, bu sezon maç kazanamadık, sponsor doğru düzgün bulamadık, taraftar yok, gelen taraftarda her hafta takıma ceza kestiriyor. Bu medicana çıkıp sponsor olmasa bırak transferi maaşları öderken bile problem çıkardı takımda |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:22. |