SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un planı hazır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38804)

35gürün58 19.02.2015 10:56

Cevap: Sivasspor'un planı hazır

[QUOTE=xir;937244]Batuhan kardeşimizden bizde yeterince faydalanmak isterdik ancak gerekli verimi şu ana kadar veremedi takıma.musa sinan mutlaka ilk 11 de olmalı diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Aynı düşüncedeyim, Utaka Batuhanın yerine, Utakanın yerine de Musa Sinan en doğru seçenek..

badof58 19.02.2015 10:56

Musa ilk 11 olmalı, yedeklere çok ihtiyacımız olacak Utaka yedekten gelio iş yapabilir, Hakan'in ilk 11 başlaması gerektiğini düşünüyorum gsdeki gibi ilerde baskı yapıp top çıkartmayacak bir adam varsa o da Hakan'dır, sürekli baskı pres baskı pres yapmazsak gs rahat top yaparsa konya gibi olmaz maç aklımızı başımıza alalım, ha şans eseri kaçırırlar mı olabilir ama oyunu ele almakta fayda var, ilk golü atarsak yine kazanırız ama o ilk golü atmak önemli ..

Chedju'yu kornerlerde iyi tutmak gerek o her maç bize bize gol atıyor, kornerlerde etkili bir isim .. Duran topları sağlama alırsak gol yemeyiz, zaten uzaktan şutlarda kalecilerimiz iyi, şu maçtan üç puan çıkarırsak çok şey değişir, en azından kaybetmememiz lazım, seriyi bozarsak takımın o ateşi sönebilir.

engin2609 19.02.2015 15:48

[B]Utaka Galatasaray maçlarında göze çarpıyor hatırlarsanız geçen seneden aydın karabulut utaka işbirligiyle attıkları golleri. Bence bu maçın kilit ismi yine utaka olucaktır.Yedekten gelipde iyi oynayamıyor Utaka ama 11 de başladığı maçlarda performansı iyi.[/B]

58YIGIDO58 19.02.2015 16:19

Forvetde Batuhan yanlis tercih ama ne yapalim elimizde ondan baska forvet yok :confused:

Ibrahim akin sag kanat oynuyormus bence orda Musa Sinan daha etkili olur ama Ibrahim akin oynasa da olur.

Insallah kazaniriz, sana güveniyoruz Sergen Hoca.

savaş2 19.02.2015 19:35

***Amac mah takımı .gs yenmekse bu macda sol kanat oyuncumuz aydın KARABULUT affedilsin derim.zaten burhan cezalı

ezelşener 19.02.2015 19:38

[QUOTE=asinancetin583;937274][B]Batuhanı oyun içinde beğeniyorum aslında hava toplarında oldukça etkili sadece bu topları alırken faul yapmamayı ve daha doğru dağıtım yapmayı öğrenmesi lazım bu maça fovette utaka sağda i.akın ve solda musa ile başlamalıyız bu arada orta saha kurgusu üretkenlik açısından kesinlikle adem mehdi şeklinde olmalı duruma göre ilerleyen dakikalarda belki bir kadir mehdi veya hakan mehdi değişikliği olabilir.[/B][/QUOTE]

Bu maçta orta sahada mutlaka Kadir olmalı.yoksa o melo denen adam Mehdiyi yerinden kaldırmaz.

sivaslıadem 19.02.2015 20:56

[QUOTE=ezelşener;937365]Bu maçta orta sahada mutlaka Kadir olmalı.yoksa o melo denen adam Mehdiyi yerinden kaldırmaz.[/QUOTE]

Bence tam tersine Mehdi Olursa meloyu attırabilir

58YIGIDO58 19.02.2015 21:07

Gs 12 kisi olacak sahada insallah Sergen hoca planini buna gore yapmistir.

DEMİRBEYOĞLU 19.02.2015 22:05

BizM Yapacağımız stad ı doldurup takıma destek olmak
Sergen HOCA nın aklı kendine yeter
Biz birikişi daha taraftar götürelim hoca nın futbolcunun istediği bu
Öbür tafı onların işi
Hallederiz inşallah hepsini yok öyle üç köfte yirmi Beşe
Toktla git Anadolu takımlarını alışmışlar
Başarılar yiğido

hakangulac 19.02.2015 22:06

Ben Konya macında Utaka yı hic begenmedim acıkcası, ha belki fizk olarak tam hazır olmayabilir orasını bilemiyorum. Musa da zayıf gozuktu o macta. Burhan ın cezalı olması hic iyi olmadı kadro kurmak zor olacak ancak Sergen Hoca nın rakipleri çözme olayına güveniyorum. Biraz sanslı olursak ve Sneijder sapkadan tavsan cıkarmazsa insallah puan alabiliriz, tabi hakemde adaletli davranırsa...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:57.