SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Türkiye'de böyle stad yok (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38829)

aozdemir 24.02.2015 13:10

Cevap: Türkiye'de böyle stad yok

alttan ısıtma yaparlar bundan şüphem yok yönetim yaptırtır. koltuklar kırmızı merdivenler beyaz olmalı.

58YIGIDO58 24.02.2015 13:23

Süper kupa finali yeni stadimizda mi oynanacak acilis maci olarak ?
Öyle bi yerde gecmisti bu söz.

eXi 24.02.2015 14:30

Alttan ısıtma olmassa olmazımızdır. çim solup tarlaya döndükten sonra ne yapayım stadyumu.

süper kupa bursa da oynanacak. Belki sonraki senelerde sivas olabilir.

yiğido58sinan 24.02.2015 14:45

[QUOTE=eXi;937951]Alttan ısıtma olmassa olmazımızdır. çim solup tarlaya döndükten sonra ne yapayım stadyumu.

süper kupa bursa da oynanacak. Belki sonraki senelerde sivas olabilir.[/QUOTE]

Kupa finali de bursada ikisi de mi bursa da?

4eylul58 24.02.2015 14:45

[QUOTE=SivasSpor.Com;937919] Çimlerin mevcut stattaki gibi alttan ısıtmalı olup olmayacağıyla ilgili henüz verilmiş bir karar yok. Sulu sistem olacak. Değiştirmek için talep gelmedi.

[/QUOTE]

bu onemli bir konu kesinlikle cimlerin elektrikli sistemle alttan isitmali olmasi lazim. suyla isitmali oldugunda kisin su buz tuttugunda ne olacak.
buna simdiden onlem alinmali.
yoksa yeni stadimiza gectik deyip sevinirken, sahamizi cok kotu cimlerle gormek istemeyiz..

aozdemir 24.02.2015 15:43

alttan ısıtma olacakmış. ama doğalgazla mı elektrikle mi ona karar verememişler.

eXi 24.02.2015 15:58

[QUOTE=yiğido58sinan;937954]Kupa finali de bursada ikisi de mi bursa da?[/QUOTE]

doğru doğru kupa finalydi bursa da olan karıştırmışım. süper kupa açıklanmadı diye hatırlıyorum. ancak bizim stadın yetişeceğini zannetmiyorum.

50sekiz 24.02.2015 16:25

[B]Elektrikli alttan isitma sagliga zararli[/B]

Elektrikli alttan isitmalar yaydigi elektromanyetik radyasyon yüzünden insan sagligina zararli. O yüzden elektrikli alttan isitmalar mac esnasinda acilamiyor hatta mactan [U]yarim saat önce kapatilma sarti var[/U] !

Günümüzde alttan istimalarin cogu su ile oluyor.
Hem daha saglikli hem de dogalgaz, elektrikten daha ucuz oldugu icin maliyeti daha uygun oluyor.
Kisin buz tutar diye endisesi olanlar icin su bilgiyi vereyim: [B]Antifiriz konuyor![/B] (tipki arabalardaki gibi) o yüzden donma ihtimali yok.

aozdemir 24.02.2015 18:34

şu anki stad doğalgazlamı elektriklemi ısıtılıyor.

aozdemir 24.02.2015 18:38

şu anki stad elektrikleymiş öğrendim. ama stad ısıtmamız gayet güzel değil mi?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:30.