![]() |
Cevap: Başımıza gelecek varmış
Ilerde hic etki yaratacak oyuncumuz yok.
Bize FERNANDAO gibi Golcü al Mecnun Baskan. |
Maçı canlı seyredemedim neticeyi görünce inanamadım iyikide seyretmemişim arkadaşların psikolojisini anlıyorum yeter bu işkence artık galibiyetten vazgeçtik yenilmeseler birer puanla daha iyi yerde olabilirdik,bakın maçlarımıza genelde bir farklı mağlubiyet ....
|
Hocalar her oyundan sonra kendi kisiliklerine göre yorum yapiyorlar bu takimin sevdalisi varmis taraftari varmis umurunda degil bunu unut gelecege bakalim tamamda su oyunun neresini unutub da gelecege bakacaksin hemde sendeki bu kuralsizlik gelecek oyunu garantimi ediyor yoooo öyleise bizi tatmin edecek yorum yap seni bilmiyoruz ama biz yenildigimiz macdan üc gün sonra ancak kendimize gele biliyoruz bizdeki sevda bu ah senin gibi herseyi sineye ceke bilsek de güzel uykularimizi bölmesek ama biz sevdaliyiz kime sivasspora
|
Yönetim artik su transfer isini siki tut yoksa yeni stadyumu degil doldurmayi sifirliyacaksiniz öyle gelisi güzel transfer istemiyoruz neolur biraz elinizi tasin altina sokun yoksa hep cepden yiyorsunuz iyi transfer demek hem takim hemde yönetimin rahatlamasi demek bugün üst siralarda ki takimlar yaptiklari transferlerin parasini cok rahat cikardilar biz ise malumunuz bundan sonra seyirciye hicmi isiniz düsmeyecek siz yönetimseniz bu seyirci o takimin atesleyici mekanizmasi demek ama siz bunu pekde kala aldiginiz yok sonunuz herhalde pekde iyi olmayacak ama is isden gececek
|
Ben olaya türk olmak böyle zaten sergen hoca Hayati ciddiye alsaydi Sivas a yolu belkide hic düsmeyecekti (özellikle oyuncu olarak)illa heyecan macera yasamak gerekiyor.evinde 2 mac var canini disine takacaksin ciddiyeti elden birakmayip 6 puani alacaksin keyfine bakaaksin ama hayir önce bosver sonra yandim ha yandim
bu sezon demekki arkamiza yaslanip mac seydemeyecegiz bu mac tam öyle bi macti aha bitti mersinde bisey yapmiyor derken essekten düsmüse döndük ilk önümüzdeki macin galatasaray maci olmasi kötü oldu baya zorlanacagiz |
hakan arslanı anlamıs degılım yahu adam ıkıncı yarı sonları gırıyor mukembel işler yapıyor adam diyor haksızlık ediyoruz buna ılk onbırde oynasın gırıyor ılk onbırde fıssss nasıl oluyor bu nedır KORCAN yok abi olmuyor işte olmuyor ertugrul şimdiye daha çok geliştirmişti kendini hic olmadı eli ile orta sahayı gececek pas atabılıyor :)
|
Batuhani sonuna kadar oyundan alinmayacakti birde geriye cekilme bizi zora soktu sonuna kadar maca asilmamiz gerekirdi biz malesef erken gevsedik sonuc belli:confused:
|
iki tane takimi evimizde elimizden kacirdik 1 puanla kaldik simdi bu maclarda kimden pun alacagizErciyes-Sivasspor
Sivasspor-Fenerbahce Basaksehir-Sivasspor Sivasspor-Kasimpasa Karabük-Sivasspor Sivasspor-Trabzonspor ??????????????????????????????????? |
[B]ŞURDA 2 maç alıp bu sene ligi unutmak varken,laubali ,egoist oyun anlayışıyla ve yanlış kadro seçimleriyle bu maçları kazanamadık ,alınacak 1 puanın bile hayati önemi vardı,aşşagıdaki takımların 2 maç kaybetmesi yeterli olacaktı,fixtürde karabük ve erciyesin maçları nispeten daha kolay,eğer isterlerse ,şanslarıda ynlarında olursa karabükünde ,erciyesinde kurtulması mümkün ,hele bu hafta karabük süpriz yapsın bjk yi, yensin,erciyes de balıkesiri yensinde siz ozaman korku filimini seyredin,eskişehiride,kasımpaşayıda,rizeyide ,sivasıda nasıl korku sarar ,geldiğimiz noktada rahat gibi görünsekte ,geçmiş sezonlarda bu tip takımların nasıl seriye taktığını biliyoruz,biz işimizi şansa ,bırakmamalıyız,son haftaya matematik hesaplarıyla girmemeliyiz,işimiz son hafta maçlarına kalırsa emin olun sivas düşer .tüm takım ve teknik heyet bunun bilincinde olmalılar ,sergen hocada artık sivassporda klasikleşen ,kötü gol yiyoruz,nasıl yenildik anlamadım,basit hatalar yapıyoruz gibi kilşşe sözleri bırakıp ,bu takımın gücünü kullanması gerekir,mehdi kenarda ,musasinan ,i.akın ,utaka kenarda,aydın kenarda bile değil ,bu şekilde hiçbir maçı kazanamayız,balıkesiri yenemeyen kimi yenecek yaw buligde:mad:,kişisel hesapları bırakıp maçlara adam gibi hazırlanıp ,hertürlü kapris,egoistlik,laubalilik ,beceriksizlikten uzak olup 2 3 maç kazanmalı ,yoksa gidişat hiç iyi değil, lig bitmeden lig bitmiyor,hiç hesapta olmayan takımlar bu yüzden düştü, benden hatırlatması gerisini futbolcular bilir. [/b]
|
"Başımıza gelecek varmış" Hiç de mantıklı bir açıklama değil!
Sergen hoca, sen önce oyuncularına tek farklı üstünlüğün garanti olmadığını öğret. Rıza Çalımbay'mı, Sergen Yalçın'mı, deseler bana; Kesinlikle RIZA hoca derim ben |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:30. |