![]() |
Cevap: İ.Başakşehir - Sivasspor
kendi sahanda 2 hafta önce mersine 1-0 öndeyken 2-1 yenilen fb maçında 2-1 öndeyken 2.yarıda gol yemek için ugrasan takımın başaksehir gibi ters gelen takımı yenmesi zordur
|
sezon sonun da bazı futbolcularla özellikle de ümit kurt ziya erdal hakan arslan
batuhan ve utakayla yollar ayırlmalıdır ve en önemlisi de BELEŞ TRANSFER YAPILMAMALIDIR.. |
arkadas hafta ici mac koyuyorsun hadi o tamam da 16:45 ney sabah 6ya koy daha iyi
|
[B][I]Yorumlara bakıyorum bir ümitsizlik, takıma serzeniş, arkadaşlar maç oynanmadan ne kazanılıyor ne de kaybediliyor, daha oynamadığımız bir maç için nasıl oluyor da biz kaybederiz İ.Başakşehir kazanır diyorsunuz, şahsen ben bir taraftar olarak Sivasspor'un kaybedeceğini söylemek bile bana acı geliyor, İNŞALLAH bu maçı alırız böyle diyen arkadaşlarda mahcup olurlar. [/I][/B]
|
[QUOTE=tavatir;944516]Ben matematiksel olarak Karabük'ün halen iddiası varken iş bitti demem. Üstelik iş bitmiş olsa bile maddi bir gelir kapısı. En azından 1 puan alalım. Herkes rehavete girmiş gibi ama Karabük'ün 1 maçı bizle ve diğer 3 maçı da iddiasız takımlarla. 4'te 4 yapma ihtimali yüzde 10 bile olsa var olan bir ihtimal. İlla böyle olur demiyorum ama matematik bitti demeden ben bu iş bitti demem.[/QUOTE]
Imza atilir boyle yaziya |
Bundan sonra alınacak galibiyet ve beraberlikler sivasspora maddi olarak gelir getirecek .Başakşehir maçında sivasspor yenilmeyeceğine inanıyorum
|
Arkadaşlar allahın adaletine bakın ! Bizi şampiyonluktan eden Antep Tabata'yı BEŞİKTAŞ'A ucube bir rakama transfer etti ..aynı Antep Beşiktaş'ı şampiyonluktan edecek 2 puan kaybettirdi ;)) İti ite kırdırdılar resmen.. Ikinci ayak bağı Belediye ..inşallah takımımız galip gelecek
|
Herkes kendini göstermek için oynuyacak artık, göreceksiniz son maçlar daha fazla efor sarfedecek şimdiye kadar yatanlar. Bundan sonraki maçları daha rahat kazanırız.
|
maçın bu salı olduğundan yeni haberi olanlar:Dbir de 16.45 nedir hadi onu da anladım neden 45:D tek isteğim aydın oynasın maçta
|
Son dakika : PFDK, abdullah avcıya 1 maç men cezası verdi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:19. |