SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Sergen Yalçın yurt dışına gidiyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39092)

58YIGIDO58 23.05.2015 13:31

Cevap: Sergen Yalçın yurt dışına gidiyor!

[QUOTE=Morten58;945935]Sivasın soğunu tatmak daha nasip olmadı bana , sadece Yazları.

Arjantin, İspanya bunlar sıcak ülkeler herde ondanır.

Birde İspanyadan iyi oyuncu getirmek Nomaden değil. Daha pahalı, ama genc oyuncular neden olmasın. Batalja Avrupada top oynamış.

Aslında soğuk bir sehre adapte olmak önemli. Polonlar ve Cekler daha iyi adapte oldular. İnsallah senin saydığın ülkelerden oyuncu alirlar.[/QUOTE]

Sivas sadece kis memleket degilki yazin ispanyadadnda sicak :D
aklima tek birsey geliyor oda polonya ve cek cumhuriyetinde oyuncular daha ucuz :D

hakangulac 23.05.2015 14:03

Sivas a uyum acisindan Kuzey Afrika ulkeleri Fas Cezayir vs de uygun olabilir.

ihtiyar yiğido 23.05.2015 15:04

[B][I]Sevğili yiğidolar, durun bir sabredin hele, Sergen Hoca bir gelsin bakalım ne havadisler getirecek, hangi oyuncularla anlaşacak, oradan geldikten sonra rotayı başka hangi ülkelere çevirecek bir görelim bakalım, ama benim kanaatim bu transfer sezonu her zamankinden farklı olacak gibi, hadi hayırlısı bakalım, heyecanla bekliyoruz. [/I][/B]

dicanio 23.05.2015 15:48

Arkadaslar cek liginde sadece cek futbolcularmi oynuyor diger ulkelerden futbolcularda var illaki sergen hoca isini bilir yonetimden tam yetki almistir zaten istedigi futbolcular alinmicak olsa eminim sozlesmeyi uzatmazdi

ready 24.05.2015 10:09

[QUOTE=ihtiyar yiğido;945957][B][I]Sevğili yiğidolar, durun bir sabredin hele, Sergen Hoca bir gelsin bakalım ne havadisler getirecek, hangi oyuncularla anlaşacak, oradan geldikten sonra rotayı başka hangi ülkelere çevirecek bir görelim bakalım, ama benim kanaatim bu transfer sezonu her zamankinden farklı olacak gibi, hadi hayırlısı bakalım, heyecanla bekliyoruz. [/I][/B][/QUOTE]

[B]sergen hoca transfer listesini sunacakda bakalım o transferler kaçını yönetim alacak yoksa sergenin istedikleri dışında nerde kıçı kırık adamları takıma dolduracak mı onuda önümüzdeki günlerde görecegiz[/B]

34MUAMMER58 24.05.2015 21:55

[b]Valla öyle yada böyle 17 maçta 11 puan toplamış takımı ligde bırakmış sergen hocanın ,son 5 maçtaki performansını görünce ben pekde güvenemiyorum,daha önce hiçbir takıma transfer yapmadı,eğer transferde aman yönetimi kırmıyım,aman zaten iyi kadrom var derse,aldığı adamlarda kazzık çıkarsa sivassporun bu sezon süperligdeki son yılı olur ,onedenle adam gibi transfer yapması lazım,bursanın 7 gol attığı takımı yenemeyen,küme düşmüş balıkesiri yenemeyen,küme düşmüş erciyesden fark yemekten kurtulan,90.dakkaya kadar galip götürdüğü mersin maçını veren,fb maçının ilk yarısında baecelona gibi ,2.yarısında balçova yaşam spor gibi oynatan hocaya transferde çokda güvenemiyorum,umarım yanılan ben olurum,yeni sezonda bomba gibi sivasspor seyretmek istiyorum,bu yolda kim emek veriyorsa başarılar diliyorum .[/b]

cılgınsivas58 24.05.2015 23:04

[QUOTE=YigidooSivas58;945931]Oncellikle hayirli olsun dileklerimle.

sunu belirtmek isterimki yillardir hep cek ve polonyadan oyuncu bakiyoruz ama hic faydalisini bulamadik.
Ayrica hep merak ederim, biz super lige ciktik cikali surekli ayni bolgeye (Cek, Polonya) endeksleniyoruz bu neden boyle ?
Neden Sivasspor kulubu transfer doneminde ornegin italya, ispanya, Arjantin gibi ulkelerden transfer yapmiyor ?

Aydinlatan olursa cok sevinirim.[/QUOTE]

arjantin italya ispanya pahalıdır biz genellikle beleş oyuncu aldıgımız için orda beleş oyuncu sayısı çoktur

yigidoyuzz 25.05.2015 08:59

bu adamda ışık var gardaşım antepspor transferlerını gerceklestıremeynce takımdan ayrıldı bu adamın dedığini yapalımm sergen hocanın gözü yüksekte hep başarıda..

58YIGIDO58 25.05.2015 16:10

Aman gidip ersen martin, oldoni ve Rengifo gibi oyunculari almayin sakin.
Yoksa seneye bizi kimse kurtaramaz.

A.Turan Korkmaz 25.05.2015 19:48

Şahsen Mersinle sözleşmesi biten Rıza hoca veya boşta olan Ertuğrul Sağlam ile yeni sezon planlamasını tercih ederdim . Ama madem Sergen'le devam deniyor, bekleyip göreceğiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:48.