![]() |
Cevap: Kaliteli Oyuncular Alacağız
Bu açıklamayı yapanın Erdal Sarılar olması beni de tedirgin ediyor ama kampa kadar süre var ağır eleştirileri o zamana saklamak gerekli diye düşünüyorum kampın ilk gününe kadar sabredelim.
|
Transferde ne zaman hata yapmadınızki şimdi yapmayacaksınız. Yıllardır transfer yapıyorsunuz. Hala Ne alt yapıya bir genç kazandırabildiniz. Nede A takıma iyi bir futbolcu alıp satıp para kazandırdınız. Nerde emeklisi gelmiş bonservisi elinde boşa çıkmış futbolcular var onları yine alırsınız
|
Hazır Karabükspor düşmüşken Abdou Razack Traore alınsın lütfen ilk defa bir oyuncu için bu kadar istekliyim oynadığı futbol skora katkısı muhteşem hücumun her bölgesinde de oynar
|
Kaliteli futbolcu alabilmek için iyi gelirinin olması gerekir.takımın geliri olmadıgına göre, hangi bütceyle kaliteli futbolcu transfer edeceksiniz? Hal böyleyken kaliteli futbolcu almak hayalden öte birşey degil.Yurt içinden veya yurt dışından başarıya aç genç yeteneklerin bulunup ligimize kazandırılması bunun sonucundada takımın bu futbolculardan kar sağlaması düşünülmelidir.Bunları yapabilmek için bu genç futbolcuları bulup takımımıza kazandıracak bir kaç aklı selim sivasspor aşığı futboldan anlayan elemanlara ihtiyacımız var.
|
ligdeki takimlarin en kötü bütesi olan bizmiyiz illede türkiyede pahali oyuncu pesi nde kosmayalim ozaman dünya büyük ararsan sende bulursun biri olmazsa digerini :confused: cavcavdan hicmi örnek almadiniz????????????
|
şimdi yandık
Sarılar ne zaman kaliteli oyuncular alacağız dese Pedro Oldoni ve Ahmet Şahbaz gibi adamları getiriyor |
[B][I] ikinci başkan Erdal Sarılar, “Biz bu sene geçen yıl yaptığımız hatalara tekrar düşmek istemiyoruz. Bu yüzden acele etmiyoruz. İyi bir takım kuracağız Sayın Erdal bey ne zaman acele ettiniz ki millet seçti aldı, elde kalan kalitesiz oyuncular bize kaldı, ondan sonra da hüsran yaşamak biz taraftarlara kaldı. Küme düşmediysek Sivasspor'u canı gibi seven bu taraftarların duası ile, yoksa sizin transfer anlayışınız ile değil.[/I][/B]
|
Birçok arkadaşım ağır yorum yapmış fakat ben bu sefer yönetime güveniyorum bombaları bir bir patlatacaklar günlerdir transferin en sessiz takımı olarak kaldık 4 temmuza kadar bence 3 yabancı 1 yerli oyuncu açıklanır geriye kalan 2 yerli 2 yabancı da yurtdışı kampına kadar imza atılır seneye de güzel bir sivasspor izleriz umarım ayrıca Aatıf inşallah takımda kalır
|
Geçen sene acele mi ettik biz??!!
|
Geçen sene derken... ondan önceki yıllar farklımıydı? Biz bu yönetimle Çoktan küme düşmüştük te Allah işimizi rast getirdi. Ama bu sene pabuç pahalı Erdal efendi Turnanın cücüğünü güzün sayarız...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:34. |