![]() |
Cevap: 6 Temmuzda top başı
[QUOTE=teyfikyasir;949024]Abi elestirecek bisey kalmadi simdide kamp yerinimi elestiriyosunuz. Ben senin bu yorumuna laf olsun diye yazilmis gozuyle bakiyorum. Yabanci takimlar antalyaya kamp icin devre arasi doneminde geliyolar. Yani kisin hava orada daha ılık oluyo. Gozunu seveyim bu mevsimde en sicak memleket antalyada ne isi var takimin. Orda kampmi yapilir. Sivas ta yapsalar deseniz neyse.[/QUOTE]
[B]dogru eleştirecek çok şey varda bir babayigit de çıkıp mecnun başkanın karşısında başkan bu takımın hali ne olacak diye kimse soramıyor artık işin açıkçası bende mecnun beye olan güvenimi yavaş yavaş yitirmeye başladım yanında öyle yönetici bozuntuları varken mecnun bey tek başına ne halt yapsın şehirde uyuyor takımda uyuyor yöneticiler zaten dünden uyuyor [/B] |
sivas süper lige çıktı çıkalı transfer sancımız bitmedi bu gidişlede bitmeyecek sadece laf kalabalığı yapıyor yönetim somut adımlar atın ya başkalarının alınan oyuncularını okumaktan gına geldi bizde kendi transferlerimi okuyalım
|
Madem transfer olmayacakti eldeki oyuncularimiz neden gonderildiler ?!
|
Her şeyi öğrendik:Birde TRANSFER yapmayı öğrensek.......................
|
6 Temmuz´da top basi yapilacak ve yarin ayin biri.Iki transfer gerceklestirdik simdiye kadar.Biz top basi yapmadan transferleri yetistiremiyoruz.Son saniyede transfer yapmak icin transfer yapiyoruz.Son saniye transferlerinin hic biri dikis tutturamadan Sivas´i terkediyor.
Bizim transfer politikamiz ayni sekilde gecmisten ders almamiscasina devam ediyor.Anlasilan bu taraftarin yüzü asla gülmiyecek. |
Top varda başına geçecek, bizi heyecanlandıracak oyuncular yok... Ne kadar enteresan değilmi....
İbreti alem bizi utandıracak transfer yapacak, açıklayacak babayiğit yönetici aranıyor..!!!! |
Ben de anlamıyorum şu Avrupa'da kamp olayını para yok transfer yapamıyoruz ama kampa gelince bol keseden saçıyoruz.Fener bile gitti para kaptırmamak için Topuk Yaylasını yaptı.Biz de para çok nasılsa.
|
[QUOTE=triper58;949117]Ben de anlamıyorum şu Avrupa'da kamp olayını para yok transfer yapamıyoruz ama kampa gelince bol keseden saçıyoruz.Fener bile gitti para kaptırmamak için Topuk Yaylasını yaptı.Biz de para çok nasılsa.[/QUOTE]
Fener topuk yaylasına milyonlar harcadı zaten o para olsa gider yıldız oyuncu transferi yaparız. Maksat yurt dışına çıkmak değil kampta, hazırlık maçları yapmaları için oralara gitmeleri lazım. |
[QUOTE=umitfidan;949118]Fener topuk yaylasına milyonlar harcadı zaten o para olsa gider yıldız oyuncu transferi yaparız. Maksat yurt dışına çıkmak değil kampta, hazırlık maçları yapmaları için oralara gitmeleri lazım.[/QUOTE]
Yıllardır gözlemliyorum bizim yaptığımız hazırlık maçları Roda Willem 2 hatta bunların B takımları Jong Ajax gibi takımlar bizim ligle hiç bir alakaları olmayan takımlar.O maçlar maç kondüsyonu amaçlı yapılıyorsa Türkiyede uzağa gitmeye gerek yok en basitinden dibinde 4 eylül gibi 2.lig takımı var onla maç yapsan aynı şey.Hollanda kampı falan hikaye o tesislerin en kralı Türkiye'de yapılır. |
Kiminle kamp yapacaklar acaba ben sayıyorum sayıyorum 13 kişi. Kampı ucuza getirmek için mi transfer yapmıyor acaba yönetim :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:48. |