SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'a Fransız forvet (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39235)

adres58 04.07.2015 11:08

Cevap: Sivasspor'a Fransız forvet

Alınır beğenmezler
Alınmaz veryansın ederler.

Nasıl bir milletiz biz yahu... :)

by_hunter 04.07.2015 11:14

Başarılı forvet 3 gol 2 asist :confused:

barbarakis 04.07.2015 11:21

Atııf Fransa liğinde dakika bile alamamış. Bide öyle Düşünelim

58CeZa58 04.07.2015 11:49

Belki daha kaliteli oyuncu alinabilinirdi
ama suda var son 34 macta 17 gol atsa süperligde 24 gol anlamina gelmez
cünkü tam terside olabilir

Tabiki fransa ligi daha güclü bize golerini 3 katlat demekde yanlis olmaz
para acisindan bakarsak djebour u aldik olani gördük
veya oldoniyi ikiside ayni cikti :D

ama yinede transfer yaparken dünyada kac forvet var bana gelipte sorsunlar neye göre bakarak bunu istiyoruz
Özelikleri var ama cok golü yok

bize uzaktan sert sut hizli ve kafa topunda iyi vuruslar ve son vuruslari iyi forvet bunun 4de 3 ü olsa iyi

34MUAMMER58 04.07.2015 11:59

[b]BU oyuncu ,utakadan daha genç ve hızlı ,attığı gole ,yaptığı asist sayısına bakmamak lazım,zamanında gökhan bozkayayıda öyle aşaladılar ,vay efendim 3.ligden topçumu alınır filan,mehmet yıldızı bu takım real madridden getirmedi ankarada bir amatör kulüpten aldı,sivassporda iz bırakan oyuncular arasına girdi,diyeceğim şu ,bu oyuncu pivot santrofor değil,ortasahadan kanatlara top dağıtan oyuncu,süratide fenadeğil,ben şahsım adıma başarılı olacağına inanıyorum,sakatlık filan yaşamazsa özellikle atıfın ve burhanın yükünü azaltacağına,daha çok gol pozisyonlarına gireceğimize inanıyorum [/b]

B.DUMANLI 04.07.2015 13:05

[QUOTE=adres58;949409]Alınır beğenmezler
Alınmaz veryansın ederler.

Nasıl bir milletiz biz yahu... :)[/QUOTE]

Sivasliyik dedikya gardas...:)

Morten58 04.07.2015 13:23

Arkadaslar ona bakarsan Fenerbahce'nin yeni Yildiz oyuncusu Nani kac gol atmis?

Bu oyuncu kanat oyuncusu ve daha kendini yeterince gösterememis bir oyuncu ve henüz 24 yasinda. Hizli bir oyuncu ve kanat oyuncusu , bazi durumda forvetde oynayabilir....

Ha simdi diyeceksiniz Nani ile Koita nasil kiyaslarsan ben kiyaslamiyorum sadece bir örnek veriyorum , neden cünkü Nani'den cok sey bekliyor fenerliler.

PETKOVİC 04.07.2015 13:32

64 maç 10 gol bir forvet daha napsın! dalga geçiyor yönetim başka bişey değil

çorluluyiğido 04.07.2015 13:45

hala ısrarla anlamamaya çalışan arkadaşlar var.koita forvetde oynayabiliyor ama asıl mevkisi SAĞ KANAT.ve oynadığı tüm maçlarda kanat olarak başlamış hiçbir zaman forvetde oynamadı.NEDEN forvet deniliyor diyenler fransada oynadığı takımın sistemi farklı.bu yüzden kanatda oynayan birçok futbolcu yan forvet olarak geçiyor ama bildiğiniz batuhan baqıraj fernandao gibi değil.yani golcü değil.BU ADAM fenerden sow gibi bişey.sow da fransada oynadı.100 maçta 18 gol atmış koitanın yaşındayken.

sawyer5892 04.07.2015 14:10

Arkadaşlar günümüz futbolunda forvet ve santrafor farkını bilmeyenlerin çoğnlukta olduğunu görüyorum. Forvet dediğiniz zaman hücuma dönük oynayan tüm oyuncular geçiyor yani bizim takımda burhan atıf ibrahim akın bunlarda forvetti. Her forvet çok gol atmaz ama santraforun atması gerekir. Bu adam kanatlarda oynayan oyunun hücum yönünü oynayan bir oyuncu bir oyuncunun takıma katkısını değerlendirirken sadece gol ve asist sayılarına bakmak yeterli olmaz. Transfer sezonunun başından beri demedğiniz kalmıyor sonrada alınanları beğenmiyorsunuz bir çoğunuzun amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:22.