SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bambaşka Bir Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39259)

Rıdvan1 10.07.2015 12:39

Cevap: Bambaşka Bir Sivasspor

Başkan umarım "iyi bir takım kurduk" cümlesiyle fode koita, gaspar, garry v.s. bunları kastediyordur diye düşünmek istiyorum ya da çokmu iyi niyetli düşünüyorum. :confused: :rolleyes:

Abdullah DuMaN 10.07.2015 13:34

Transferler bizi istediğimiz seviyeye getirecek kalitede degil bu taraftar geçen sezon gibi her maç kriz geçirirse geçen sene kadar sabırlı olmaz bizim transfer politikamiz ya tutarsa gibi carlosun ilk sezonda tuttu sonraki sezon olmadı ufak maliyetli transfer yapılır tutarsa nokta transferdir (cicinho) tutmazsa uyum sağlayamamıştır (renfigo)ve ara transferde işi sıkı tutacağız derler ve ligin sonuna kadar düştük düşecez korkusuyla gideriz

beko35 10.07.2015 13:42

başkan güzel takım kurduk ne demek bari kuracağız de inandırıcı olsun :) Başkanım oruç tutuyorsan belki de yanlışlıkla söylemişindir. Allah kabul etsin

Cerny312 10.07.2015 14:05

Başkanım hiç transfer yapamadıkki bambaşka bi SİVASSPOR izleyelim .Geçen sene olan senaryoyu izleriz artık :)

Talat 5858 10.07.2015 14:42

gecen yildan ders almıştık hani ya sayin baskan baska takima bakiyor sivasspor diye ya biz başka takıma bakiyoruz bu kadroya gercek anlamda transfer yapilmazsa 20-25 puan anca toplariz:mad:

mayhos 10.07.2015 16:56

yönetim yanlısı arkadaşlar nerdesiniz 2 laf söyleyınce yasaklarsınız...bu yonetım bızı yıllardır yıyor görmuyormusunuz.hanı medıcana sivasa 1 transfer yapacaktı ,hani onlardan gelen parayla bu yıl transfer yapacaktık..ben mı yanlış hatırlıyom...yoksa biz lige yeni mi çıktık...iice salak yerine koyuyorlarr ha..yiyin yiyin afiyet olsun..

Rallim58 10.07.2015 17:04

Saniyorum sadece Transfer donemlerinde yorum yazmak icin nick sahibi olan üyelerimiz var. Tamamina yakini da her ne hikmetse BAY MUHALiF... Enteresan...

çorluluyiğido 10.07.2015 17:47

iyi bir kadro kurduk????mecnun başkan ya şaka yapıyor ya da aldığı oyuncuları bize söylemeyi unuttu.takım en az 6 ransfer daha lazım dediğine bak.artık taraftarda sabır dye bişey kalmadı.inşallah transfer sezonu bitene kadar transfer haberi duyarız.

B.DUMANLI 10.07.2015 17:52

Sadece söyliyecegim tek birsey var,cogu taraftar bugüne kadar yapilan transferlerin yeterli olmadigini biliyor fakat baskan hala bambaska bir Sivasspor kuruldugunu vurguluyor.Yabanci transferinde bir tek suana kadar kaleci transferi gerceklesti digerleri ne oldu bilen varsa yazsin.Baskan taraftari bilgilendirmezse taraftarda kimin alindigini bilemiyor....

HeLuieN58 10.07.2015 18:13

[B]O Kadar Kaliteli Ve İyi Takım Kurdularki Şimdiden R.Madrid,Barça,A.Madrid,M.United,B.Munich Bizden Korkmaya Başladı.
Hade Ordan Başkan Yeter Artık Kendinizi Avutup Durmayın.Artık Taraftar Gözünü Açtı Siz Kendinizi Kandırın!!![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:46.