![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Antrenmanlara biz giremiyoruz Tesislere uğramıyacağım söz. Yazık oldu kimi yeneceğiz merak ediyorum rize yi yenemedik Osmanlıyı yenemedik konya yı yenemedik herhalde Fenerle Trabzonu ve Beşiktaşı yeneceğiz. Takım çatır çatır oynaması lazım. Şanssızlık biryere kadar.
|
Sergene sabr dedim ama bu noktaya kadar yahu mehdi ve beykan neden 18 de yok şut atmadık. Ceza sahası dından şut çekilir butun takimlar yapar bunu. Takimda ruh yok ama birkaç oyuncuya kiyak var. Takim motivasyonsuz bence
|
2.yarı özellikle baskı kurduğumuz dakikalar da çok kötü ortalar yaptık ve burhanın o pozisyonu harcaması bize 2 puan kaybettirdi.Konya çok kötü idi bu maçtan mutlak 3puan almamız lazımdı.2.yarı oyuna giren hakan özmert hiç bir şey yapmadı duran topların başına neden hakan geçiyor oda büyük tartışma.Eneramoyu bekliyoruz bu takımın ilerideki oynayacağı tek adam eneramodur.Adaptasyon ve fiziki kalitesini sağladığı anda içerde dışarıda galibiyetler gelecektir.
|
Halen sergen diyenlere hayret ediyorum. Mehdiyi kadroya almayan Hakan Özmert gibi yeteneksiz bir adamı sahaya sürüp birde cicinhonun en iyi yaptıgı iş yani orta acmak işine becereksizligiyle topun basına gecen bir oyuncuya nasıl oluyorda sans veriyor. Ya biz Konya Osmanlı Eskisehir gibi takımları yenemeyeceksek hemde evimizde kimi yenecegiz cok merak ediyorum. Herkes sapkasını önüne koysun ve düsünsün henüz biseyler kaybedilmemisken takıma yeni bir heycan katmanın zamanı gelmiştir. Bunun ilk asamasıda teknik drektör degisikligi olmalıdır. Bununla beraber gelen hoca zaten kime forma sansı verip vermeyecegini cok iyi bilir.
|
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;955677]Halen sergen diyenlere hayret ediyorum. Mehdiyi kadroya almayan Hakan Özmert gibi yeteneksiz bir adamı sahaya sürüp birde cicinhonun en iyi yaptıgı iş yani orta acmak işine becereksizligiyle topun basına gecen bir oyuncuya nasıl oluyorda sans veriyor. Ya biz Konya Osmanlı Eskisehir gibi takımları yenemeyeceksek hemde evimizde kimi yenecegiz cok merak ediyorum. Herkes sapkasını önüne koysun ve düsünsün henüz biseyler kaybedilmemisken takıma yeni bir heycan katmanın zamanı gelmiştir. Bunun ilk asamasıda teknik drektör degisikligi olmalıdır. Bununla beraber gelen hoca zaten kime forma sansı verip vermeyecegini cok iyi bilir.[/QUOTE]
Niye yenildik billiyormusun ? Adem Kocak cok[B] romantik[/B] oynuyor, okadar romantik ki 20 cm den topu disariya atiyor , sürekli oynuyor kendini gelistirmiyor, rakib üzmemek icin romantik davraniyor , ve Hakem ile Sergen'nin yanlis kararlari da bizi [B]Katil[/B] etti. |
SONUC -ŞEŞO SPOR -0 KONYA SPOR 0
***sergen hoca sana gule gule BAŞKAN ,Bu takıma ersun YENAL yakışır |
[B][I]Resmen beraberlikler takımı olduk, maça bakıyorum Sergen hocanın ne bir taktiği, ne bir oyun düzeni var, oyunculardan hiçbiri ne yaptığını bilmiyor şuursuz bir oyun, kendi sahamızda Konyaspor'u da yenemezsek daha kimi yeneceğiz bilmiyorum.
Bu sezon tehlikeden uzak rahat bir sezon geçiririz diye düşünüyordum ama yanılmışım, ALLAH yardımcımız olsun, durum hiç iç açıcı değil. [/I][/B] |
Gecen sene bizi karabük küme düsmekten kurtarmisti.
Ama hep düsünüyorumda bu sezon bizi kim kurtaracak ( bu gidisle ) onu bilmiyorum. |
Yaw onu bunu boşverin bana birisi duran topları cici dururken Hakan özmert denilen sivasspora kakalanan oyuncu neden kullanır bunu açıklasın
|
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeter kardeşim.Bir takımın ön libroo diye oynattığı adam olan Adem toplam 2 ikili mücadeleye girermi.İleriye attığı pas sayısı 3 .2 si Burhana.Diğeri rakibe.3 kısa pasının 1 i taca gitmiş.Topla adam geçme mi nerde.Hayatında çok fazla yapmamış ki.Ne yapmaya çalışıyor onu ısrarla orta sahanın ortasında oynatıp Sergen efendi.Bizi delirtmeye mi çalışıyor.Haa kaptırdığı gol pozisyonu olacak topu da saymıyorum.Yeter gerçekten.Bir de Abalo var tamam topsuz oyunda iyi dedik de kardeşim bi maçta futbolcunun ayağına 2 kez top değer de 2 taç attığı için aynı sayıda da eline değer mi.Ama o ne yapsın orta sahamızın ortası torpilli yaşlı adamdan kurulduğu için top ona kadar gelemiyor ki.Cici zaten futbolcu olduğu için bir seyler yapmaya çalışıyor.Atıf bi de topları kaybetmese bişeyler deniyor .Bi de Burhan deli dana gibi ortada dolaşıyor o kadar.2. yarıya Adem ve Abaloyu direk çıkarmazsa Sergen den umudumu kesecem. Yukardaki ilk yarı yorumumuz du.Adem le Abalo çıktı.Demek ki o da gördü.O zaman niye bile bile hata yapıyorsun kardeşim.Bu maçı resmen Sergen verdi.Borales iyi niyetli değildi.Srı kartı olan hiç bir adam topa öyle gitmez.Arjantinden bu maç için kırmızı kart iddiası oynanmış mı araştırılsın.Bence bu takımın santroforu tek bacakla da oynasa iyiniyetli Enaramo olmalı.Kadronda Cici varken hangi akıllla duran topları onla kullanmıyorsun.Herkesden daha iyi bildiğin şeyler olduğunu göstermeye çalışma kardeşim.Normal hocalık yap.Duran topları Cici ile kullan.Bu takımı bu ufak ukalalıklar yakıyor.Yarıya kadar böyle oynayıp yarıda bir hızlı forvet ve bir ileriye dönük orta saha almazsak işimiz zor.Topu kaleye kadar götürecek bir Atıf var o da sürekli top kaybediyor.Kısaca Sergen akıllanmazsa işimiz zor.İyi olan şey takım defansımız iyiydi. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:08. |