SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bu Oyuncuyu Kaçırmayalım... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39516)

ReFRaCToRY 18.11.2015 13:39

Cevap: Bu Oyuncuyu Kaçırmayalım...

Bunlar güzel paylaşımlar emek harcayıp takip eden arkadaşların ellerine sağlık fakat yönetim hangi konuda taraftarını dinlemiş ki bu konuda dinlesin.

pepsiyusuf 18.11.2015 15:13

Sercan SARAER iyi bir kanat oyuncusu SİVASSPOR da görmeyi çok isterim almanyanın ikinci lig takımına transfer oldu bu sezon fiyatı da baya düşmüş

avare 19.11.2015 02:42

[QUOTE=pepsiyusuf;959423]Sercan SARAER iyi bir kanat oyuncusu SİVASSPOR da görmeyi çok isterim almanyanın ikinci lig takımına transfer oldu bu sezon fiyatı da baya düşmüş[/QUOTE]

ikinci mesut ozil deniyordu ne olmus ikinci ligemi dusmus bize faydasi olacagini sanmiyorum

avare 19.11.2015 02:44

trabzonda oynayan yatabare gibi bir golcumuz olsa

migroArmis 19.11.2015 22:51

Adam Nagy diye bi çocuk var...Bizim Ertuğrul hayran kamış (hoş transferi hiçte beceremez ya ) Ön libero takımı ile 2018 kadar mukavelesi var..işin güzel tarafı piyasa değeri 100.000 euro ve bu futblcu 300.000 euroya serbest kalır maddesi var..Macar milli takım kaptanı bizim Dzsudzsak ısrarla bu oyuncu kaçmaz diyor...Benimkisi bir öneridir...Sivasspor yönetimi bunuda değerlendirmeye almalıdır bence..

sivaslıadem 20.11.2015 00:11

Gekas eskişehir den ayrılmış
Bu yaşına rağmen Sivassporda görmek istediğim "belesci" golcü tanımlamasına en iyi uyan futbolculardan
Bizim sıkıntımız topu ceza alanına getirip kaleye sokamamak zaten.
O yüzden sezon sonuna kadar takıma çok faydası olur

59yigido58 20.11.2015 08:08

gekas esk,şehirden ayrıldı zaten forvet sıkıntısı çekiyoruz en azından sezon sonuna kadar alınabilir

otceken58 20.11.2015 10:15

Bendede gekas hazır boşta kalmışken alalım Cicinho ile muhteşem ikili olurlar

çorluluyiğido 20.11.2015 18:10

bjkde oynayamayan stoper pedro franco ya da mılıosevici ümit kurtla takas yapmalıyız.yoksa bedavadan sezon sonu gider.bjk bence buna sıcak bakar.hem pedro hem de mılosevic önemli oyuncular.

ayrıca maddi ve manevi sıkıntı yaşayan mersinin 23 yaşındaki liberosu abdul khalili yi de çok beğeniyorum.isveç mili takımında oynuyor.ofansif ve defansif kurguyu çok iyi kuran bir oyuncu.

GraveYard 20.11.2015 18:40

[QUOTE=çorluluyiğido;959523]bjkde oynayamayan stoper pedro franco ya da mılıosevici ümit kurtla takas yapmalıyız.yoksa bedavadan sezon sonu gider.bjk bence buna sıcak bakar.hem pedro hem de mılosevic önemli oyuncular.

ayrıca maddi ve manevi sıkıntı yaşayan mersinin 23 yaşındaki liberosu abdul khalili yi de çok beğeniyorum.isveç mili takımında oynuyor.ofansif ve defansif kurguyu çok iyi kuran bir oyuncu.[/QUOTE]

Aynen çok güzel tespit yapmışsın hocam söylediğin 3 topçuda gerek milli takımları için gerekse yaşlarından dolayı gelecek vadeden oyuncular. İnşallah diyecem yönetim uyanır ve alırlar bunları ama çok zor bizim yönetim vasatın üstüne bir türlü çıkamadı malesef. Bu tarz oyuncularada bitanede ben ekliyim rahm lawalıda ekliyebiliriz o biraz zor olur ama nabız yoklamaları lazım artık sıradan bir anadolu kulübü gibi davranmayıp Bursaspor gibi hedeflerini artık yüksek tutmalılar.

İkinci olarak herkes Gekas demiş ama bana göre inşallah almazlar bize günü kurtarmak amaçlı topçu lazım değil uzun süreler kullanabileceğimiz etkili bir forvet lazım. Bırakın milletin artıkları millette kalsın eskişehir gibi zor dönemler geçiren bir kulübü düşünmeden bırakıp giden bi adam lazım değil. Nadide bir kulübüdür ve büyük saygıyı hak eden taraftarları vardır bunları elinin tersi ile iten adam iki gün sonra bizede aynısını yapar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:00.