![]() |
Cevap: Sivasspor S.O.S. veriyor !
Takım S:O:S veriyor demişler.Klup 5 senedir S.O.S veriyor.Her sene sırf yayın gelirleri 30 milyon lira.Ama yönetim transferde nerdeyse 30 lira harcamıyor.Medicana için reklam için fidan dikip duruyorlar,daha ne kadar para aldıklarını bilmiyoruz.Klupde hiç mali genel kurul yapıldı mı diyorum.Sırf klup tesisinde çiftlik yapılmamış klup toptan çiftlık olmuş yani.Futboldan anlayan bir allahın kulu yok mudur her sene kabus gibi lig yaşanıyor.Vizyonu küme düşmemek olan insanların kurduğu takımdan ne bekliyordunuz.Allahdan bu sene futbolcular karakterli de ellerinden geleni yapıyorlar.Bence arada transfer döneminde yine yönetim transferde kar etmeye kalkarsa bence klup basılmalı.Akıllar başa alınmalı.Herkes bilmeli bunu bence.Yoksa bu S.O.S ler bitmez
|
Sağlam bir forvetimiz olursa sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Devre arasına kadar yukarı ile farkı fazla açmaz isek ikinci devre hak ettiğimiz üst sıralara çıkacağımızı düşünüyorum
|
bizim petkoviç harici kalecimiz olmadı...yönetim bunu göremiyor...şimdiki kaleci çizgi kaleceisi 1.gölü seyretti.tamda yumruklanacak pozisyon...defans oyuncularını yönlendiremiyor..1.gölde iki köşeye birer adam koy önde dur havadan gelen topa ilk sen çık bu yok...kaleci seyrediyor...yan top yok...25 metreden gelen şutu bende kurtarırım.sivas hep kaleci konusunda kumar oynuyor.ya tutarsa..tutmuyor tutmuyor...2[U][I][B].ligde ve diger takımlarda ne kaleciler var...adamlar ortalama net 2 gölü önlüyorlar kalecilik bu işte.MAÇ ÖNCESİ EN BÜYÜK ŞANSIMIZ KALECİ VOLKAN DEMİŞTİM DEMEZ OLAYDIM ADAM 2 NET GÖLÜ ÇIKARDI.sivasın alacağı kaleciyede buradan yazıyorum.DİYARBEKİR SPORUN KALCESİ onur bilgini ALACAKLAR...[/B][/I][/U]
|
takım kaptanı da değişmeli...hocaya hoca bekir e penaltıda sarı vermedin versydin şimdi atılacaktı diyen kişi kaptan değil yekta...takım kaptanı bazen yelkenleri indirecek...karmaşık poazisyonlarda hakemlerin yakasına yapışacak...sahada kriz çıkaracak..beşiktaş maçındaki penaltı neydi yahu...?kaptan cesur ve tepki veren biri olmalı....
|
sivasın kaleci sayesinde aldığı ne bir puan ne de bir maç var mı?
sivasın forvetin becerisi sayseinde olmayacak bir pozisyonda attığı kaç gol var ?hiç sivasın hakemler sayesinde aldığı kaç puan var?hiç yok sivasın hakemler sayesinde kayıp ettiği kaç puan var?en az 8 sivasın verilmeyen kaç penaltısı var en az?4 sivasın haksız yere gördüğü sarıkart ve kırmızı kart sayısı en az ?8-4 dür. sivasın atif ile harcağı maç başı kaç pozizyon var? sivas neden 65 den sonra oyundan düşüyor? sivasın transferini son gün yapan yönetim şimdi neden hatasını görmüyor? sivasın tranferlerini yeterli gören futbol dahileri şimdi nerdeler? sivasın seyircisi hangi maçda takımı itekledi?hiç hiç |
sivasın tranferlerini son gün yaparak strateji oynadığını zannedeler buyrun eseriniz ortada...yönetim neredesin?şu büyükleri bir protesto et...paf takımı ile çık birşeyler yap...hep olan bize oluyor...HERKES CÜNEYT ÇAKIRI SEVER ben hiç sevmem...avrupda bile başarısız olmasını isterim...çünkü hep hakkımızı yer...
|
cok kaliteli 2 forvet (biri güçlü biri hızlı)
çok agresif bir defans (kone nin yanına ) çok sağlam bir defans ( da costa gibi) çok teknik bir sol açık (aydın gibi, çalım atıp gidebilen ) takımın şuan tek sıkıntısı top rakipteyken agresif oynamaması, faul sayısı az, başakşehir sen atağa kalkarken faul yapıyor tatlı sert senin oynunu bozuyor. bizimde top rakipteyken basan ısıran bir orta sahamız olmalı. |
her maçtan sonra hep aynı teraneler kardeşim hakemde hakem bıktık ya ne hakemi futbolculrımızın ruhu gitmişşahsi hatalar şahrı oyunlar takımın kımyası bozulmuş hiç kimse kusura bakmasın kimse kendini avutmasin bu takım düşmez diye.ben hiç bir bahanenin arkasına sığınmadan açıkça söylüyorum devrearasında çok çok çok kaliteli 5-6 oyuncu alınmassa adım gibi biliyorum ki alınmayacak hep köşede kalmış oyuncuları dolduracaklar.sivas sporu ptt de ondan sonrada alt liglerde kaybolup gidecek .bunları yazarken içim kan ağlıyor ama maalesef gerçek tam olarak bu.onun için kimse buralarda takımın bunundan şunundan memnunuz diye yazıp cızmasın.tepkisini göstersin.bide dikkat ediyorum sivasspor bütün istatistiklerde üstünmüş .ben sahşen hiç bi şeyde üstünlük istemiyorumsonuç istiyorum mesala karseri bursa maçı adamlar çok iyi oynamadılar ama 3 puanı aldılar .ve bunlar bizim düşme hattındaki rakibimiz.saygılar sevgiler
|
Kaliteli transferler şart
|
önümüzdeki haftaya temiz bir galibiyetimiz olacak beklyin ...akhisar 1-2+ sivasspor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:05. |