SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'tan Pektemek bombası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39547)

DoomsDay58 01.12.2015 11:35

Cevap: Sivas'tan Pektemek bombası

Pektemek'i almak yerine tesislerin çevresine tnt döşesek daha mantıklı. İnşallah yine yalan bir fanatik haberidir ama yönetime de güvenmiyorum açıkçası her şey olabilir.

B.DUMANLI 01.12.2015 12:02

Kiralik futbolcuyu ben hep parali askere benzetmisimdir.Bugün parali askerle vatan savunmasi nasil yapilmazsa,kiralik futbolcuylada kümede kalinmaz.Sayet bu haberin dogruluk payi varsa Allah yönetime akil fikir versin.
Kiralik futbolcu neden kossunki parasini almaya bakar takim kümeyede düsse umurunda olmaz.Büyük takimlardan gelen oyunculardan bir tek Servet Çetin Sivasspor´a yararli olabildi digerleri hicbirsey veremedi.Kaldiki Servet Çetin kiralikta gelmemisti bize.

Yine bir ara transfer sezonu be vasjanßßín ara transferde oyuncular pahali olur,seneye bakariz dedigi dönem yaklasiyor.Sezon basinda bu takima orta saha oyuncularini doldurdular,Eneramo´ya kapimizi actik oda bu iyilige karsilik verecektir diye ansasma yoluna gidilirse ve Yunan liginden neidigü bilinmez bir forvet getirilip Sivas forvetini buldu denilirse Sivas´in puan tablosundaki yeri normaldir.

Gidisat iyiye gitmiyor iki Indüstri devi Mersin ve Eskisehir bizim daha altimizda kaldiki, Mersin´in transfer yasagi ara transferde kalkmasi lazim.Sonra ne olacak.Pektemek Besiktas´a ne vermiski bize ne versin?

Bu is kiralik oyuncularla olmaz.Karabük´lü oyuncularla bu is olmaz diyenlerdendim iste sonuc ortada.Sivasspor´un 3 deplasman birde ic saha maci var.Bu maclardan puan alabilmek icin Mecnun Baskanin bu takim icindeki EGOIZMI yok etmesine yönelik bir konusma yapmasi gerekli.Bencil oynamak yerine takim icin oynanmali.Puan siralamasinda mesafe acilirsa transfer bile yardimci olamaz artik....

35gürün58 01.12.2015 13:43

Bu yönetim takımı hatalı transferlerle son 4 sezondur düşme hattında oynatıyor ve taraftarlarına sancı çektiriyor, hangi takım performans alamadığı oyuncusu varsa elinden çıkarmaya başlasa bizim yönetim sazan gibi o futbolcuya atlıyor.. yazık başarı geçmişten ders alanlarındır, bunlar ksusra bakmasınlar ama aptallıkta yarış ediyorlar, kelin merhemi olsaydı başına sürerdi misali faydalı futbolcu olsaydı Beşiktaş gözden çıkarmazdı, o beşiktaş ki ondan iyi oynadığını varsaydığı futbolcularla bize karşı hakemin katkısıyla galip gelebilmiş, bizim kök söktürdüğümüz Beşiktaşta bile oynanması düşünmeyen Pektemek'e hemen talip oluyoruz , hatalar zincirine bakarmısınız , ; Orhan Gülle serbest hemen kap,Yekta serbest hemen kap,İ.Akın serbest hemen kap,yiğit Serbest hemen kap,Erkan Serbest hemen kap,Hakan Öztürk serbest hemen kap, müzmin eneramo boşta hemen kap .. o serbest hemen kap, şu serbest hemen kap kardeşim bir kerede düşün takımlar bu futbolcuları neden serbest bırakıyor diye, elbetki başarısız oldukları için, onların tam aksine afrikada başarıya aç nice genç oyuncu talip bekliyor, Niasse gibi ,Rodella gibi, ve parmak ısırdığımız nice siyahi futbolcular gibi yeterki iyi bir Scut'unuz olsun. Rıza hocayıda boşu boşuna harcadılar sahip çıkılsa ve onun transferlerine katkı konulsaydı bugün bambaşka korkudan uzak ligin tozunu attırıyor olacaktık. Son söz Allah akıl fikir versin, taraftarları tansiyon hastası olmaktan korusun..

antik58 01.12.2015 13:54

Yönetim akıllanmayacak

karamik 01.12.2015 14:00

Sakın uzak durun Pekdemek sakatlık demek sivas numune hastanesinde kamp yapar demedi demeyin

blacksky 01.12.2015 14:12

Pektemek gerçekten bomba olur ama elimizde patlar.. sistem bilmez.. herhangi bir sisteme uymaz.. mevkisi bile belli değil.. tek oynatırsın fiziği yetmez.. çift forvete dönersin ne gol atar ne asist yapar.. faydasızın teki.. gelirse atıp atacağı en fazla 3 gol olur.. bize gereken golcü kweuke, gekas, necid vb. verimliliğine ve gol yüzdesine sahip olmalı.

sivasfutbol 01.12.2015 15:02

yine sağda solda kalmış işi bitmiş kendi takımında kadro dışı kalan oyuncularımı alacaklar bunlar akıllanmamış anlaşılan sivasspora ptt liğ gözüktü yönetim kendi eli ile takımı düşürecek demekki.

çorluluyiğido 01.12.2015 16:34

sivassporun bu kadar da küçülceğini ve saçmalayacağını düşünmüyorum.adam yabancı forvet alıp riske girmek istemiyorlar demiş ama ayda 4 kere sakatlanan pektemeği kiralayacak demiş!!!!mantığa bak.[COLOR="DarkRed"]son 3 sene top görmemiş adam mı bizi kurtaracak!!!!![/COLOR]

Dark Force 01.12.2015 16:35

Yalan haber ateş bölgesinde olan bir takım sakatlıklarla uğraşan bir futbolcuyla uğraşmaz bize yararı olmaz

ihtiyar yiğido 01.12.2015 17:57

[B][I]Sayın yönetim, lütfen transfer yaparken biraz daha ciddiyet biraz daha gayret göstererek araştırma yapın, siz yapamıyorsanız yapacak birkaç eleman görevlendirin, ama ne olur ara transferde olsun bu sefer adam gibi bir transfer yapın. Seyirciyi küstürdünüz, koskoca Sivasspor, iki üç bin kişiye oynuyor, seyirciyi tribünlere çekebilmek için beş altı tane kaliteli transfer şart.
Bu takımı tehlikeli bölgelerde yüzen, puan cetvelinin altına demir atan değil, tam gaz puan cetvelinin üstüne doğru çıkaracak bir transfer istiyoruz. [/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:19.