![]() |
Cevap: 2. Yarı maç programı açıklandı
Omanlı ve Konya maçlarında nasipse tribündeyiz.Transfer olursa haber edin.
|
[QUOTE=Ferhat06;963249]Omanlı ve Konya maçlarında nasipse tribündeyiz.Transfer olursa haber edin.[/QUOTE]
Osmanlı diyecektim sinirden ne dediğimi bilmiyorum.Transfer olursa iyi olur.Bütün takımlar güçlerini tezyid ederken biz yerimizde sayıyoruz. |
Mersin maçının 30. haftadan sonra olmasını çok isterdim... Ben o kadar büyük konuşmayı sevmiyorum ama Mersin bu takımla galiba düşer. Ama özellikle belli haftadan sonra gardınında düşeceğini tahmin ediyorum. Bu haftalardan önce ise Matematiksel olarak iddaasının devamına mukabil bütün maçlara asılacaklardır. Ayrıca hala Gaziantep ısrarımda devam ediyorum. Özellikle Muhammet Demirin satılması durumunda ise tezimin oluşacağına inanıyorum. Artık aşağıdan gelenlerin puan almalarıda çok önemli... 9 maç içerdeyiz. Bu maçlardan en az 7 galibiyet almamız deplasmandan 5-8 puan getirmemiz gerekiyor. Barajın ise 30-36 arasında olacağını tahmin ediyorum... İnşallah tahminlerimiz tutar. Tabii adam akıllı, taraftarın içine sinecek transferler yapılırsa.... Yoksa 10 yıllık maceramıza veda edebiliriz Allah Korusun...
|
Umarım yeni sağlam transferler yaparak ikinci yarı fikstürünü lehine çevirebiliriz. Sivasspor'un düşmesi gibi bir problem düşünmek bile istemiyoruz.
|
Bu sefer pabuç pahalı sonuca etki edecek takviyelerin yapılması gerekiyor.Yoksa doğum sancısı diş ağrısı hiç kalır.Çekeceğimiz sancıların yanında
|
9 macimiz iceride puan almamiz gereken maclar genelde pazar yada saatleri uygun sadece gencler maci cok uygunsuz gün ve saat gerisi sikayet edilecek gibi degil.
insallah bi kac maci izleme sansimiz olur. |
Daha berbat bi maç programı aciklanamazdi
Kaç tane cuma maçımız var ve bunların çoğu pazar sonrası(örn: şubat ayi) Zaten az taraftar geliyor onlar da bu şekilde taraftarin gelmesini daha da zorlaştıracak |
[B]Sivasspor karşılaşmaların
5'ini Cuma, 5'ini C.tesi, 5'ini Pazar, 1 'ini de Pazartesi oynayacak. [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:27. |