![]() |
Cevap: Buruk ayrilik
[B]Yılmaz Vural'ın Okan Buruk isyanı![/B]
Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, bu sezon hiçbir takımın kendisine teklifte bulunmadığını ve bu durumu anlayamadığını söyledi. Kariyerinde birçok takım çalıştıran ancak bu sezon herhangi bir ekipte görev almayan Vural, AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Türk futboluna çok fazla oyuncu kazandırdığını ve renk kattığını dile getiren Vural, "Değerlerimizi yok etmeyi seven bir ülkeyiz. Biz bu ülkede iş bulamıyoruz. Ne yaptım ben ya? İki tane üniversite bitirmek suç mu? Türkiye'nin en fazla maça çıkan antrenörü olmak suç mu? Hiç kimse merak etmiyor Yılmaz hoca niye çalışmıyor, diye. Hiç kimse teklif etmiyor. Niye, çünkü biz orada işimize kimseyi karıştırmayıp adam gibi çalışıyoruz. Personel, halk bizi seviyor. Taraftar sevgisini artırıp, marka değerini yükseltiyoruz. Niye biz yokuz?" ifadelerini kullandı. Medicana Sivasspor'un Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk'u getirmesi hakkında da değerlendirmede bulunan Vural, şunları kaydetti: "Yöneticiler ne düşünüyorlar, merak ediyorum. Kendimi eleştiriyorum, 'bir hatam mı var' diye? Ne yaptık, oyuncu yetiştirdim. Renk katıyorum lige. Sivasspor Okan'la 1 hafta 10 gündür konuşuyor. Okan'ın daha antrenörlük lisansı yok. İyi futbolcuydu... Futbolcu mu alıyorsun, antrenör mü? Okan kim, ben kimim? İnsan üzülüyor. Fazla yapacak bir şey yok. Bu ülke böyle. 62 yaşına geldim değiştiremedim. Kimse şu anda teklif etmiyor, adam gibi işimizi yaptığımız için." |
inanılmaz... istifaya yönelik tek bir sinyal bile vermedi. yönetim bu gece yolları ayırmaz ise ptt hazırlığına başlasın.(hiç yapmadığım bi yorum,ama gerçek bu)
|
Ben yılmaz vurala razıyım Ertuğrul Sağlam risk alip gelmek istemeyebilir küme düşme adayiyiz malesef
|
Istifa da bir hizmettir hoca..
|
***bu takımı bu duruma 15 macda galibiyet alamayan sergen ve yönetimdir ..şimdi acilen mesut BAKKAL GETİRİLMELİ.
|
Okan hemen git,yanına İbrahim AKIN ve Hasan KABZE'yi de al.
|
[B]bu saatten sonra ,vardir icinde birazcik vijdan! istifa eder herhalde ?[/B]
|
arkadaslar hem yonetım hem de hoca ıstıfa etsın ancak bu saatten sonra ıstıfa ne ıse yarar yonetım ve teknık heyet el ele vererek takımı kumeye gonderdıler bu saatten sonra dunyanın en ıyı teknık heyetını getırın bu takımı kurtaramaz ozelıkle erdal bey ve faruk tasseten ellerıne kına yaksınlar ıkı uc sezondur ugrasmalarına ragmen bu sezon takımın dusmesını becerdıler helel olsun baya buyuk ıs yaptınız ve bu takım bır daha super lıge cıkması ıcın en az 10 yıl gecmesı lazım ptt lıgınde bulusmak dılegı ıle hosca kalın
|
Haram Olsun! - Alkışlı Protesto
[IMG]http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/113/taraftr_JQWV5.jpg[/IMG]Bu takım Süper lige çıkmadan şehrin adını anan yoktu.. Bir şehrin dünyaya açılan tek penceresini kapatmak üzeresiniz. Bu şehir böyle ruhsuz bir oyuncu topluluğu, böyle ruhsuz bir teknik adam görmedi bugüne dek.
Üzgünüz,öfkeliyiz hemde çok! Vallahi A2 takımla çıksanız maçlara zamanla olacak deriz sabır deriz bekleriz. Ama yok! Sahaya bakıyorsun 11 ruhsuz adam kenara bakıyorsun uyuşturulmuş bir hoca.. Bu memleket bunları haketmiyor.. Karda,zemheride,yağmurda,çamurda çocuğunun süt parasıyla bilet alan yiğidolar bunu haketmiyor. Okul harçlığıyla bilet alan bu taraftar bu hainliği haketmiyor. Almanya dan Hollanda dan Danimarka dan Sivasa stad boş kalmasın diye yönetime kombine parası yollayan bu insanlar size hakkını helal etmeyecek. İstanbul züppesi Batuhana,Beykana,Yektaya sattınız bu şehrin umutlarını ; HARAM OLSUN! |
Okan hoca, bu taraftar sana sans tanidi arkanda durdu saygi gösterdi. Buraya kadar, bundan sonra yürümez bu is. Onurunla cekil takimin basindan. Kimse yoksa A2 hocasini veya Belediyenin hocasini getirelim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25. |