![]() |
Cevap: Mesut BAKKAL ile Yeniden...
Kan değişikliği herzaman iyidir. düne kadar benimde umudum bitmişti ama yeniden umutlandım zaman birlik ve destek olma zamanı köstek olmayalım lütfen ben inanıyorum güzel günler gelecek.....
|
gönül isterdi ki yilmaz vural veya ertugrul saglam geleydi, ama mesut bakkal da fena tercih degil.
bazi arkadaslar neden bu kadar olumsuz davrandigini anlamiyorum. ugur kavuk, kadir, adem eneramo ile bizi ligde tuttu.. |
17 maçta 2 galibiyet 11 beraberlik 4 mağlubiyet mesut bakkalın sivasspor karnesi 2 galibiyetin 1 taneside hükmen galibiyet
İnşallah bu sefer başarılı olur. |
Sivası tanıması iyi çabuk alışır
|
Ey yönetim bir seferde taraftarının sesini dinle Mesut bakkal ile bu is olmaz sonucu hüsran olduğu şimdiden belli olan bir yola girmeden Bülent uygunu getir en azından taraftar coşsun (2-3 sene önce Bülent uygunu teknik direktör olarak isteyecegemi söyleseler gülerdim hatta soverdim bunu söyleyene)
|
[QUOTE=canimsivas58;967338]gönül isterdi ki yilmaz vural veya ertugrul saglam geleydi, ama mesut bakkal da fena tercih degil.
bazi arkadaslar neden bu kadar olumsuz davrandigini anlamiyorum. ugur kavuk, kadir, adem eneramo ile bizi ligde tuttu.. sadece 2 galibiyet kazandırdı 1 tanesi hükmen ankaraspor şimdiki ismi osmanlıspor küme düşürülmeseydi biz düşüyorduk biz federasyon sayesinde ligde kaldık |
AGAM (mecnun bey) bizlen eglenirrrr
|
Hic yoksa bizim takimda olmayan sey Mesut hocanin oyun felsefesi sadece bu takima mücadele ve fizik gucu yukari cikarirsa son 3 mactir oldugu gibi pamuk gibi olmayiz.
düsmekten kurtabilir takim potansiyeli olarak bu var bu potansiyeli ortaya cikarirsa kendi adina ve bizim adimiza müthis olur. anlasma sadece bu yil icin olmali senede ligde tutsa bile devam edilmemeli. |
Gs macından sonra takıma gelecek en isim olarak belirtmiştim çok iyi oldu inşş galibiyetlerle ligde kalırız
|
bence hata üstüne hata yapılıyor bülent uygun veya ersun yenal oda olmadı ertugrul sağlam en azından sezon sonuna kadar anlaşılsın sezon sonu duruma göre yeniden görüşülsün mesut bakkal la mesut olmaz bu takım demedi demeyin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:45. |