SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hesaplar Yapılıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39889)

50sekiz 20.04.2016 18:14

Cevap: Hesaplar Yapılıyor

insanin zekasi ile alay edercesine bir haber..
yariya kadar okudum.. devamini okumaya gerek yok..

eyupk 20.04.2016 19:16

5 final maç, bu maçlardan en az 4'ünü alirsak ligte kalicagimiza inaniyorum.

Külhan 20.04.2016 19:37

Su güzel sitemizde hala anlatamadigimiz arkadaslarimiz var hala eski tas eski hamam deniyorya iste öylesi aylardir yaziyoruz su elestirileri sezon sonuna birakalim simdi zamani degil ama bazi arkadaslarimiz hala nalina mihina cekic salliyor hoca begenmiyor lar insaf yahu bu hoca geleli takimda bir degisiklik oldu ama hocanin elinde sihirli degnek yokki adam elindeki tüm kozlari oynuyor varda oynatmiyormu eldeki mal bu varsa söyleyin baska yapilacak düsersek cok affedersiniz kizilirmaga karisip karadenize varacak degilizya bakarsiniz düzgün bir yönetim kurulumuzla iyi bir hocayla geri geliriz hemde cok kisa dönemde kayseriyi göz önüne alin daha diyecek birsey yok biraz sukunetli olalim

34MUAMMER58 20.04.2016 20:43

[b]Mesut hoca tuttuğum ,sevdiğim hoca değildir,gelmesine nasıl sergene,okana karşı çıktıysam öyle karşı çıkmıştım,maalesef yanılmadım,teknik direktör sadece takımı antrenman ettiren adam değildir,elindeki malzemeyi en maxsimum derecede kullanan,takımı hem fiziksel hemde pskolojik olarak hazırlayan adamdır ,mesut hocada- bunlar yok,yok elindeki malzeme buymuş şuymuş hikayelerine gerek yok,eğer elinde husein diye moldenin yıldızı varsa oynatmıyorsan,elinde iyi kötü neyse ,hasan kabzeden 4 beden daha iyi texsera varda oynatmıyorsan,iyi kötü neyse bencil ,beceriksiz herneyse beykanı oynatmıyorsan hesaba kitabada gerek yok,hocanın hesaplarını bizlerde yapıyoruz velakin siyasette nasıl 2+2=4 etmiyorsa,futboldada şu maç 1 puan ,şu maç 3 puan hesapları tutmuyor,puan tahminlerimde 2.devre bugüne kadar 18 puan hesaplarken maalesef 8 puan eksik Topladık,konya1,bursa3,eskişehir3,mersin 1 hesaplamıştım olmadı,geri kalan haftalarda puan tahminim başakşehir 3,akhisar 3,gençler3,kayseri 1,fb 3 puan ,zaten bu hafta başakşehire yenilirsek,kayseride yenerse hesaba kitaba gerek yok,aynışekilde kayseriye yenilirsek yine hesaba gerek yok,sezon başından beri hesap yapa yapa matematik hocası olduk,üniversitede bile bukadar matematik çalışmadım,istatistiktik çalışmadım,saolsun yönetimin vurdumduymaz tavrı,hocaların inatları ,futbolcuların vurdumduymaz,bencil,beceriksiz,yetersiz olmaları bizleri matematikçi yaptıya helalolsun:mad: [/b]

yigido yakup 20.04.2016 23:13

Ne hesabi ediyon hoca

birak bos isleri

i.Akin kac mac oynamis ne yapmista oynattin

bilinen biseyi deneyip farkli sonuc almayi ancak .....bekler

git paf takimdan oyuncu al oynat veya kaleci ama sen tutar Setkus u keser Etzazi keser Texeriyi keser I Akin i oynatirsan

hesaplan hesaplan 1000 yalniz avcunu acan hicbisey yok ve avcunu yalan.

e_ozten 21.04.2016 09:21

Hiç kimse takımdan muhteşem oyun beklemiyor sadece puan önemli olan. Kimi nasıl oynattığının öneminden daha çok takımın ligde kalmaya olan inancı önemlidir. Hesap-Kitap önemli hemde artık kupa maçlarından sonra daha da önemli. Çünkü Türkiye kupasının finali belli FB-GS. Uefa cezasını çekmesi açısından GS eğer ki kupayı alamazsa yeni statü gereği kupayı alan takım ilk 4 te bitirirse sıralamaya 5. de dahil olacak ve GS lig 5.si olmak için çabalayacak. Son hafta GS-Kayseri maçı var maç istanbul'da. Hesap yapılması gerekiyorsa son maça en kötü kafa kafaya veya 1 puan geride girmek bile bir umuttur Sivas için. Puan hesabı yapmak önemli inancı arttırmak için son maça kadar kayseriyi yakalamak şart. Bizimde son maçımız FB ile ama neden olmasın. Yeterki futbolcular ve teknik kadro inansın buna.

ankastre 21.04.2016 12:39

ne hesabı yapacan.
sen gendi maçlarına bak
hepsini alacanmı yooooh
sonrada yok gayseri yenildi de yendide.
bizi bu duruma getiren ...... utansın

58YIGIDO58 21.04.2016 21:00

Hesap yapmak icin biraz gec kalindi bence.
O hesaplar keske daha erken yapilsaydi.

58svs58 22.04.2016 09:53

bugün kayseri puan alırsa bizim işimiz biter amma velakin kayseri yenilirse Onlara güle güle olur

Turan 59 22.04.2016 10:10

Hesap mı kaldı Sn.BAKKAL,hesap çoktan kesildi ama senin haberin yok.Sen mışıl mışıl uyumaya devam et.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:18.