![]() |
Cevap: Gaziantep - Antalya maçı ve beklentiler
Gönlümüzden geçen ligde kalmamız ama gerçekçi olmakta var tabi. Herşeyden önce ilk olarak bizim kendi evimizde oynucamız maçta stadı doldurmak ve takımımıza 90 dk sesimiz kesilene kadar destek verip sahadan galip ayrılmamız gerekiyor. Antepin şansı hepimizden yüksek lakin Sergen geldikden sonra takımda takım bazında performansları yüksekseldi berabere bitme oranı yüksek bir maç benim gözümde ama İNŞALLAH yenilirler diyorum. Eskişehir maçınada dayanacak olursak Gençlerbirliği mutlak suretle yenilmicektir en kötü berabere kalırlar. Ligde kalmamız zora girmiş olsa da ligde kalacağımıza yürekten inanıyorum. [B] Pes etmek yok Diren SivaSspor... [/B]
|
Sizin dediğiniz Gazoz Ağacı.
Bütün bir sezonu hatta son 4-5 yıllık sezonu heba ettik, şimdi ölme eşşegim ölme yaz gelince sana yonca vericem. Biz Feneri yensek bile, hatta Antep kaybetmese bile Eskişehir kesin Gençlerbirliğini yener. Yöneticilk öğrenmek isteyen ilhan cavcav dan ders alsin, ilk yari bittiginde Gençlerbirliği bizden daha gerilerdeydi simdi nerdeler. |
bazılarının önünde usta yiğido yazıyo sizin gibi ustayı .......... neymiş 10 haftada 2 puan alabilen antep rahat kazanırmış antep yenilirde inşallah eskişehir kazanamaz biz kazanırız..
|
Antalya taraftarları sanalda Sivas için antepe yencez diyorlar inşallah yenerler
|
Antalya'nın bu maçı çok rahat alacağına inanıyorum.Gençlerde Eskişehir en kötü berabere kalır.Biz Feneri yenmeliyiz..:confused: Sıkıntı burada..Bunu becerirsek kalırız..
|
Biz kazandıkta Antalya nın yenmesini bekler olduk
|
Mutlu topçu olsa olurdu ama beraberlikci sergen en kötü 1 puan alır gibi.
|
antep kaybetmez eskişehirle biz büyük ihtimalle düşeceğiz ama bütün sezon boyunca şanssızlığımız son maçta dönermi diyede ummak istiyor insan kazan ve gör feneride yenebileceğimiz meçhulde !
|
[QUOTE=34yigido34;975676]Antalya taraftarları sanalda Sivas için antepe yencez diyorlar inşallah yenerler[/QUOTE]
Kıymetli Yiğido, Bir link var mı bu Antalyaspor taraftarı için. Saygılarımla. |
[QUOTE=Sivasspormysoul;975710]Kıymetli Yiğido,
Bir link var mı bu Antalyaspor taraftarı için. Saygılarımla.[/QUOTE] Şu ana kadar Konya-Beşiktaş ve Galatasaray-Kayseri maçları hariç Passolig bilet ve tribün satışları başlamadı... En enteresanı ise Kayserispor taraftarından geldi. Ligde kalmaları bizim maçta garantileşen Kayserispor taraftarı maça büyük ilgi gösteriyor. Açılan Misafir tribünlerine oldukça yüklenme var. Şu ana kadar satılan bilet sayısı rakamla [B]1[/B] yazı ile [B]BİR[/B]... :D :D Tüh onuda iptal ettirmiş :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:21. |