SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Futbolcularin sözleşme bitiş tarihleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39947)

atrium58 20.05.2016 18:40

Cevap: Futbolcularin sözleşme bitiş tarihleri

Atıfı takımda tutmak için gerekirse yardım kampanyası yapalım. Yiğido sevgisini bir kez daha gösterir. Vesselam..

34MUAMMER58 20.05.2016 20:32

[b]SİVASSPOR un başında parayı sorun etmeyecek 1 yönetim olsaydı,atıfda 1.ligi sorun etmeyip oynayacağını kabul etse,düştüğümüz gibi çıkardık,şimdi önce yönetim kaosunun bitmesi lazım sonrada bu ligin tecrübeli bir hocasıyla anlaşıp,kadro büyük ölçüde korunmalı,yaşlı oyuncularla yollar ayrılabilir,bu ligde çok zorlu bir lig,eğer yine böyle forvetsiz ve sol açıksız oynarsak soluğu kırmızı grupta alırız,setcus,j.boye,omari,kone,mehdi,texsera,burhan,çağatay,ziya ,yiğit,barales, bunlardan biraz indirim istenip ,süperliğe çıkınca farkların ödenme sözü verilip anlaşılırsa iyi olur,ayrıca 2 forvet,sol açık,sağ açık,genç ,yırtıcı 4 zenci alınmalı,hoca olarakda kabul ederse İsmail kartal bizi tekrar süper lige çıkartır maceraya gerek yok diyorum [/b]

Dark Force 20.05.2016 21:06

[B][I]Sözleşme sürelerinin önemi kalmadı herşey futbolcunun tasarrufuna kalmış isterse anlaşılırsa oynar istemezse gider[/I][/B]

NöOReaK 20.05.2016 21:16

Malumunuz süper ligin 58. sezonunda lige veda ettik.

Sivas futbolcu çeken bir şehir değil bunu 11 yılda tecrübe ettik. Tek avantajımız futbolcuya parasını garanti vermemiz.
Sözleşmesi biten oyuncuların çoğu yenilemek istemeyecektir. Sözleşmesi devam edenler de aldığı ücret te indirime gitmek istemeyip Siperlig de kalmayı tercih edecektir. Hali hazırda atıf burhan boye ziya K.paşa ya kiraladığımız hakan Arslan şuan bir çok takımın radarindadir zaten.

Setkus Tanase Texeria Etzaz Baralles bunları da kadroda tutmanın bir anlamı yok bize fazla bir katkı sağlayamazlar bu saatten sonra.
Kone ve Mehdi teklif edilirse kalırlar gibi ancak konenin müzmin sakatlığı mehdinin de 33 yaşı...

Korcan İ.Öztürk Adem İ.Akın Hasan bunlarada başarılar dikeyip gönderilmelidir.
Yiğit Beykan Erkan Gökhan ?????

Çağatay Emre Öztürk Fatih Çiplak bizim kazana bileceğimiz isimler.

Yeni yönetim gelsin hele ondan sonra daha detaylı değerlendirme yaparız.

tavatir 20.05.2016 22:37

Tüm kadroyu kendimce aşağıda bir listeye tabi tutuyorum. Kırmızı renkliler mutlaka kalmasını istediklerim, yeşil renkliler kalmasını takım istikrarı adına mantıklı gördüklerim, koyu renkliler öncelikle kalmasından yana olduklarım, diğer kalın yazmadıklarımı da yanlarına açıkladım. ;

ADEM KOÇAK - Ayrılabilir
[B][COLOR="Green"]BEYKAN ŞİMŞEK - Kalabilir[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]BURHAN EŞER - İyi bir teklif gelmezse sözleşme uygunsa kalabilir[/COLOR]
CESAR DAVID TEXEIRA TORRES - Sözleşmesinin yapısına göre kalabilir[/B]
CICERO JOAO DE CESARE - Jübilesi bence yeni stadın açılış maçı olmalı Roma ile :)
CRISTIAN TANASE - Ülkesine veya başka bir yere kiralık verilebilir diye düşünüyorum. Sözleşme şartları önemli.
[B]ÇAĞATAY ÇEKEN - Kalabilir[/B]
DJAKARIDJA KONE - Ayrılabilir
[B][COLOR="red"]EMRE ÖZTÜRK - Kesin kalmalı[/COLOR][/B]
ERKAN KAŞ - Teklif gelirse ayrılabilir ama sözleşme durumuna göre kalabilir de.
ERNESTAS SETKUS - Ptt'de yerli kaleciden yanayım ama kalabilir de.
ETZAZ MUZAFAR HUSSAIN - Aslında kalmasından yanayım ama teklif değerlendirilebilir.
[B][COLOR="red"]GÖKHAN SÜZEN - Kesin kalmalı[/COLOR][/B]
[B]HASAN SALİH KABZE - Alternatif olarak kalmasından yanayım[/B]
İBRAHİM AKIN - Ayrılmıştır zaten
İBRAHİM ÖZTÜRK - Ayrılabilir
[B][COLOR="red"] JOAN OUMARI - Kesin kalmalı [/COLOR][/B]
JOHN BOYE - Teklif gelirse ayrılabilir ama sözleşme durumuna göre kalabilir de.
[B]KERAM ONAYLI - Kalmalı[/B]
KORCAN ÇELİKAY - Gidebilir
MEHDİ TEWFİK TAOUIL - Aslında kalmasını isterim ama yabancı kontenjanı ve yabancı oyuncular için ödenen ekstra para söz konusu
[B]MUHAMMED BURAK YILDIZ - Kalabilir
SERHAT MUTLU - Kalabilir
[COLOR="green"]YİĞİT İNCEDEMİR - Kalabilir
ZİYA ERDAL - Kalabilir[/COLOR][/B]
ALİ ALPER DOĞAN - Kiralık verilebilir
AYKUT AYDIN - Kiralık verilebilir
MUSA SİNAN YILMAZER - Ayrılabilir. Teklif gelmezse değerlendirilebilir.
HAKAN ARSLAN - İyi teklif alınırsa ayrılabilir. Teklif gelmezse değerlendirilebilir.
[B][COLOR="blue"]AATIF CHAHECHOUHE - Değerini bulduğunda verilirse kaynak ortaya çıkarabilecek en değerli oyuncumuz olduğu için gönlüm el vermese de ayrılabilir diyorum.[/COLOR][/B]

Sivas Belediye'de kiralık oyuncuların orada devamından yanayım. Sivas Belediye'nin bu sene yükü daha ağır. Mutlaka üst lig hedeflenmeli. Ayrıca başka takımlarda kiralık oyuncumuz var mıydı hatırlayamadım.

bulutbey27 21.05.2016 00:07

Önce şu yönetim işini halletmeliyiz

stain 21.05.2016 00:18

[QUOTE=58YIGIDO58;976048]Ptt de bu oyunculari takimda tutmak, Sivasspora maddi acidan zarar vermezmi ?[/QUOTE]

pttde bu oyuncuları yollayıp yerine oyuncu almayacak mısın
bu oyuncuların yerine alacağın adamlar ya tutacak ya tutmayacak enazından elindeki malın ne olduğunu biliyorsun, kumar oynamamış oluyor ve takımın genleriyle oynamamış oluyorsun

Dark Force 21.05.2016 00:28

Ptt liginde takım gelirleri süper ligden çok düşük gelir gider dengeleri alt üst oldu

nick50sekiz 21.05.2016 04:32

Sivasspor bu sezon ligde kalmış olsa bu kesinlikle sadece Aatıfın oyunu,mücadelesi nedeniyle olacaktı.Oyuncular açısında konuşuyorum ve Aatıf için dediklerim çok ama çok az.Onun takıma neler verdiğini anlatamam.Seneye Süperlige çıkacak olursak Aatıfın oyunu,mücadelesi vs. olmadan çıkmak durumundayız.Çünkü çıkıp tekrar düşmek istemiyorsak.Bu yüzden ptt de bireysel değil takım oyunu oynayabileceğimiz oyunculardan oluşan bir takım kurmalıyız.Aatıfın satılmasından yanayım.Ona teşekkür etmek istiyorsak bu şekilde ancak edebiliriz.Duygusal olarak ben de istemiyorum ancak profesyonellikte duygusallığa bir yere kadar anlayış gösterilmesi gerekir.Bu durumda akıllı düşünmeliyiz.Saygılarımla:)

Sivasspormysoul 22.05.2016 03:19

Bu bir Signatür denemesidir, yiğodolar. Lütfen dikkate almayınız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:36.