![]() |
Cevap: Mecnun OTYAKMAZ İle Devam
[QUOTE=50sekiz;976745]Iki sey dikkatimi cekti.
1- Menejer ücreti olarak 800 bin gösterimesi 2- Futbolcu transfer gelirleri olarak 11,5 milyon gösterilmesi. Menejer ücreti niye bu kadar yüksek ????????? Aatif + diger satilacak futbolcular icin demek ki 11,5 milyon gelir hesaplandi.[/QUOTE] Bu rakamlari nereden aldigimi merak edenler olabilir. Canli yayindan caps yapmistim. Bu arada bu rakamlar TL [url=/v4ErQm][img]http://i.hizliresim.com/v4ErQm.jpg[/img][/url] |
Cevap: Mecnun ODYAKMAZ İle Devam
[QUOTE=cengo64;976750]İbraz edilen bilançoyu görmek isterdim.50 trilyon gelirle neler yapılmış geçen sene.Bu genel kurulda bu bilançoyu gerçekten görmeden el kaldıran üyelerin hepsi eminim Ramazanda oruç tutacaklar,hatta genel kurulda mescit de namaz da kılmışlardır .Öbür dünyadaki hesaptan çekindikleri için mi bu kadar dindar oluyor insan diye düşünüyor insan.Bu dünyadaki hesaplar sanki umurlarında değil.Dinleri vicdanlarının da önüne geçmiş yani.
Takımı göz göre düşüren yönetim aynen yeniden seçilmiş.O zaman neden olağanüstü kurul yapılmış olur.Bilançoyu alelacele ibra etmek miydi amaç o zaman. Erdal Sarılar yine transferde tek yetkili olacaksa bittik zaten.Bari yalandan da olsa Hayrettin i yönetime alaydınız.Yönetimde futboldan anlayan birileri de var densin diye. Bu kongre ne gösterdi biliyor musunuz.Yönetim resmen Sivasspor taraftarı ile hatta şehirle resmen dalga geçiyor. Sivas da hiç adam kalmadığını da görüyoruz ki,takım göz göre küme düşürülmüşken ,anladığımız kadarıyla herkes klubün gidişadından memnunmuş Tıpkı Türkiye nin gidişadından memnun olan yalnız ve güzel ülkem gibi.[/QUOTE] Olağanüstü kurul yeni başkan adayı varsa aday olsun diye yapıldı ve beklenildiği gibi başka aday çıkmadı. O değilde namazı orucu nasıl kattin bu ise? Pes diyorum... |
Bu sezon 3 hoca icin 4-4,5 milyon TL ödendi.
Yeni sezon icin 1 milyon gösteriliyor. Hoca anketi vardi, o listede hangisi acaba 1 milyonkuk hoca ? :) |
Bu aciklanan rakamlardan birseyi daha ögrenmis oldum.
Bu sezon parasut gelirine (küme düsen takimlar icin ek gelir) gecilmis bile. 4 milyon TL |
[B]Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.[/B]
Efsane Başkan Mecnun Otyakmaz'ın Sivassporun doğal lideri olduğunu yazmıştım daha önce. Bugüne kadar hep olduğu gibi, liderimizin arkasında sonsuza kadar destek vereceğiz büyük SivassporFK nın yüce menfaatlari için. Hedeflerimiz çok büyüktür Allahın izniyle. Saygılarımla. |
Öğlen saatlerinde söylemiştim başkan devam yönetimde ufak değişiklikler olacak diye. Aklın yolu bir Mecnun Başkan artık kimse laf etmesin diye bir strateji yaptı ve bu gerçekleşti. Tüm yönetim Kurulu üyeleri ve yine yönetime yeni giren değerli arkadaşım Volkan Uygunucarlarà canı gönülden kutluyorum Başarılar diliyorum. Şimdi Tam destek zamanı lütfen artık stat boş kalmasın. Saygılarımla
|
[B][I]Sivasspor için hayırlı olur İNŞALLAH, eminim ki yönetim takımın küme düşmesinden büyük bir ders çıkarmıştır, öyle sanıyorum ki takımı tekrar süper lige çıkarmak için daha özverili ve istekli çalışacaklardır, yönetime yeni takviyelerin olması da taze kan demektir. Ben önümüzdeki sezon tekrar Süper lige çıkacağımızı düşünüyorum.
Yönetimin birinci aciliyeti, hoca işini biran evvel çözmeleri, hocanın direktifleri doğrultusunda kalacak ve gidecek oyuncular biran evvel belirlemeli, transferler başlamadan alınacak oyuncular ile temasa geçilmeli ve ön sözleşmeler yapılmalı ve transferler başlar başlamaz da imzalar attırılmalı. [/I][/B] |
[QUOTE=muhalif;976752]başkan ders almamış. yapılan tamamiyle hatalı ve sorunlu bir bütce.
yönetimden hiç ama hiç iş yapacak kimse alınmamış bilakis ses cıkartmayacak sessiz tipler. bütcede de fedarasyon yol ve otel masraflarını karşıladığı halde bunları gider olarak gösteriyorlar. Personel giderleri 1.2 trilyon deniyor ama asgari ücretle çalişan adamlar kaç kişi ki 1 senede 1.2 trilyon yapıyor. otel giderleri 1 milyon nasıl oluyor federasyon karşılıyor. bonservis 2 milyon kimi alacaklar merk ediyorum yöneticilerden 2 milyon gelir varmış bu para veren yöneicileride merakla bekliyorum aklım hiç almıyor. sivasspor bu kararlarla hayatta süper lige cıkamaz. adım gibi eminim[/QUOTE] * Kulüpten kim ne kadar ne maaş alıyor, açıklanmalı.. (Yönetimdeki kişilerin ne maaş aldıkları da) * O para veren yöneticiler hibe mi veriyor, yoksa emanet mi..? * Dediğiniz gibi kulüplerin tüm transfer-konaklama masrafları Federasyon karşılıyor. Kısacası, dün ekrana yansıyan tahmini gider kalemlerinin detayı olmadığı sürece kamuoyu mutmain olmayacaktır.. |
hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.
bundan sonra hedefe kilitlenmek gerek. |
Ayrıca son bir not.. Bu sene biz Süper Lig'e çıkamazsak, çok sevgili ve çok saygılı yönetici ağabeylerimiz kendilerini başarılı adletmesinler..
Keza bu sene tekrar süperlig'e çıktık çıktık, çıkamadık ALLAH sonumuzu hayır eyleye.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:39. |