![]() |
Yüreğini,dürüstlüğünü ortaya koyarsa iyi bir maç yönetir,art niyetli olursa yaşlı,olsun genç olsun birşey farketmez.Umarım sonuca etki edecek kararlar uygulamaz. Bu tür hakemler göze girmek için eminimki,adaletli bir tutum göstermek ister,artık hayırlısı.
|
[QUOTE=arifcoskun]Yüreğini,dürüstlüğünü ortaya koyarsa iyi bir maç yönetir,art niyetli olursa yaşlı,olsun genç olsun birşey farketmez.Umarım sonuca etki edecek kararlar uygulamaz. Bu tür hakemler göze girmek için eminimki,adaletli bir tutum göstermek ister,artık hayırlısı.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]BİR LAF VAR ARİF AĞBI..ANASINA BAKTA KIZINI AL BABA MESLEĞİ HAKEMLİK OLAN HAKEMLER HİÇ TE İYİ MAÇLAR YÖNETMİYOR..BU İŞ TAHTA ÇIKMAYA BENZİYOR ARTIK HAKEMLİKTE BABADAN-OĞULA GEÇİYOR..BABALARINA HİÇ ÇEKMEMİŞLER...[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]BİR LAF VAR ARİF AĞBI..ANASINA BAKTA KIZINI AL BABA MESLEĞİ HAKEMLİK OLAN HAKEMLER HİÇ TE İYİ MAÇLAR YÖNETMİYOR..BU İŞ TAHTA ÇIKMAYA BENZİYOR ARTIK HAKEMLİKTE BABADAN-OĞULA GEÇİYOR..BABALARINA HİÇ ÇEKMEMİŞLER...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B] Walla keşke benim babamda hakem olsaydı [/B]:D |
Sivasspor en son galibiyetini yine M.Fatih Gökce’nin
yönetigi macta almasti bügünde ögle olur........ |
[B] her hafta hakemlerden nasibimizi alıyoruz ama bu hafta insallah böyle birşeyle karşılaşmayacağız...[/B]
|
[B] bu haftada hakemlerden nasibimizi aldık gecmiş olsun alabileceğimiz bir maçı alamadık...[/B]
|
[B]wALLA HAKEM OYUNUN TEMPOUSUNU DÜŞÜRDÜ.....SEYİR ZEVKİDE OLMADI HALİYLE!!!![/B]
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hakem aslında ilk yarı iyiydi..Maçın temposuna ayak uydurdu..İkinci yarı kritik hataları vardı...Öncelikle İsmetin Hakanı düşürdüğü pozisyonda bence ikinci sarı kart değilde direkt kırmızı gerekliydi...Attığımız gol ise bence tertemizdi...Ve golü vermedi...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hakem aslında ilk yarı iyiydi..Maçın temposuna ayak uydurdu..İkinci yarı kritik hataları vardı...Öncelikle İsmetin Hakanı düşürdüğü pozisyonda bence ikinci sarı kart değilde direkt kırmızı gerekliydi...Attığımız gol ise bence tertemizdi...Ve golü vermedi...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
haklısın..bide penaltımızı vermedi...ankaragücü kalecisinin gökhana yaptığı %100 penaltıydı bana göre |
[QUOTE=gakgo58]haklısın..bide penaltımızı vermedi...ankaragücü kalecisinin gökhana yaptığı %100 penaltıydı bana göre[/QUOTE]
[B] WAlla penaltımızı yediler...Temiz golümüzü de wermediler....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40. |