SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   17. HAFTA HAKEMLERI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4043)

Arif Coşkun 16.12.2005 17:03

Yüreğini,dürüstlüğünü ortaya koyarsa iyi bir maç yönetir,art niyetli olursa yaşlı,olsun genç olsun birşey farketmez.Umarım sonuca etki edecek kararlar uygulamaz. Bu tür hakemler göze girmek için eminimki,adaletli bir tutum göstermek ister,artık hayırlısı.

1967_DERNEK_10UR 16.12.2005 17:42

[QUOTE=arifcoskun]Yüreğini,dürüstlüğünü ortaya koyarsa iyi bir maç yönetir,art niyetli olursa yaşlı,olsun genç olsun birşey farketmez.Umarım sonuca etki edecek kararlar uygulamaz. Bu tür hakemler göze girmek için eminimki,adaletli bir tutum göstermek ister,artık hayırlısı.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]BİR LAF VAR ARİF AĞBI..ANASINA BAKTA KIZINI AL BABA MESLEĞİ HAKEMLİK OLAN HAKEMLER HİÇ TE İYİ MAÇLAR YÖNETMİYOR..BU İŞ TAHTA ÇIKMAYA BENZİYOR ARTIK HAKEMLİKTE BABADAN-OĞULA GEÇİYOR..BABALARINA HİÇ ÇEKMEMİŞLER...[/I][/CENTER][/COLOR]

DJMuRaT 16.12.2005 18:03

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]BİR LAF VAR ARİF AĞBI..ANASINA BAKTA KIZINI AL BABA MESLEĞİ HAKEMLİK OLAN HAKEMLER HİÇ TE İYİ MAÇLAR YÖNETMİYOR..BU İŞ TAHTA ÇIKMAYA BENZİYOR ARTIK HAKEMLİKTE BABADAN-OĞULA GEÇİYOR..BABALARINA HİÇ ÇEKMEMİŞLER...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B]
Walla keşke benim babamda hakem olsaydı [/B]:D

ElbeyLi58 17.12.2005 10:59

Sivasspor en son galibiyetini yine M.Fatih Gökce’nin
yönetigi macta almasti
bügünde ögle olur........

LiS67_Uğur 17.12.2005 11:05

[B] her hafta hakemlerden nasibimizi alıyoruz ama bu hafta insallah böyle birşeyle karşılaşmayacağız...[/B]

LiS67_Uğur 17.12.2005 15:29

[B] bu haftada hakemlerden nasibimizi aldık gecmiş olsun alabileceğimiz bir maçı alamadık...[/B]

DJMuRaT 17.12.2005 15:51

[B]wALLA HAKEM OYUNUN TEMPOUSUNU DÜŞÜRDÜ.....SEYİR ZEVKİDE OLMADI HALİYLE!!!![/B]

serhankaburcuk 17.12.2005 22:25

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hakem aslında ilk yarı iyiydi..Maçın temposuna ayak uydurdu..İkinci yarı kritik hataları vardı...Öncelikle İsmetin Hakanı düşürdüğü pozisyonda bence ikinci sarı kart değilde direkt kırmızı gerekliydi...Attığımız gol ise bence tertemizdi...Ve golü vermedi...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

HakkıTİMUÇİN 17.12.2005 22:27

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hakem aslında ilk yarı iyiydi..Maçın temposuna ayak uydurdu..İkinci yarı kritik hataları vardı...Öncelikle İsmetin Hakanı düşürdüğü pozisyonda bence ikinci sarı kart değilde direkt kırmızı gerekliydi...Attığımız gol ise bence tertemizdi...Ve golü vermedi...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

haklısın..bide penaltımızı vermedi...ankaragücü kalecisinin gökhana yaptığı %100 penaltıydı bana göre

DJMuRaT 17.12.2005 22:29

[QUOTE=gakgo58]haklısın..bide penaltımızı vermedi...ankaragücü kalecisinin gökhana yaptığı %100 penaltıydı bana göre[/QUOTE]

[B]
WAlla penaltımızı yediler...Temiz golümüzü de wermediler....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40.