![]() |
38.meric..............................20
daha üst sıraları zorlamam lazım... |
[QUOTE=Gunay][B]abi sana yetiştim ikinci yarı kurtulusun yok artık :D[/B][/QUOTE]
Gardas,ayni puanda olsak ben yine averajla öndeyim! Sen istersen ismini degistir...:D |
[QUOTE=gercek58li]Gardas,ayni puanda olsak ben yine averajla öndeyim!
Sen istersen ismini degistir...:D[/QUOTE] [B]ben işimi avaraje bırakmayacam abi :D rahat rahat geçecem sayı farkıyla hhehe :D[/B] |
EH.. 39 PUANLA FENA SAYILMAZ.:D:D
|
günay kardeşim eline ve emeğine sağlık.
|
[QUOTE=Gunay][B]Yıl sonunda dereceye giren arkadaşlara sürpriz ödüllerimiz olacak!!!! :)
rica ederim elbaalim[/B][/QUOTE] 23 puan almisim ama keske banada hediye verebilseniz :( |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]1.Dağcı.............................42
2.drummer.........................42 3.5841..............................39 4.bbptek58.........................39 5.gercek58li........................39 6.sevde58..........................39 7.erdalguler........................38 8.Gunay.............................38 9.dogukan58........................37 10.puar..............................36 11.abircan...........................35 12.serrkann58......................35 13.extrasivas.......................34 14.Onur Büyükdere................34:k10: [/I][/CENTER][/COLOR] [COLOR="Black"][CENTER][I]GARDAŞ BEN BU PUANLAMAYI ANAMADIM 2 TANE TOPİÇ AÇILMIŞ BİR İZAH ETSENE:confused: [/I][/CENTER][/COLOR] |
ben 11 doğru var
( sadece son üç iki hafta tahmin yarışmasına katıldım ikinci yarıya bomba gibi girecegım )
11 DOĞRUM VAR |
[B]BEN 3 HAFTA TAHMİN YAPTIM 7 PUAN ALMIŞIM... NEYSE İKİNCİ YARI BAKARIZ.. AMA GEÇ KALMIŞIM BİRAZ..[/B]
|
AYNEN KAPTAN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:45. |