![]() |
[QUOTE=yagci58]Allah Senden Razi Olsun Baskanim Iste Hizmet Diye Ben Buna Derim
Dernegimize üye Kayatlari Baslamistir Kene Severlere Duyurulur[/QUOTE] BİŞEY DEGİL ABİ SİWASLILARA WE KENELERE HİZMET BİZİM ASİL GÖREWİMİZ WE BU GÖREWİ SONUNA KADAR SÜRDÜRECEGİZZ KENE SEWENLER DERNEGİ KAYITKLARI BAŞLAMIŞTIR KENELERİ SEWMEYEN İNSALNALIR SEWEMEZ HAYWANLARI SEWİYOSANIZ KENELİRİ DE SEWİYOSUNUZDUR.....ÇÜNKÜ KENELER HAYWANLARRIN KANIYLA BESLENİR :=)))) KENE SEWENLER DERNEGİ BAŞKANI CİHAT KORKMAZ |
özgür Kudurdu.....kene Diye Tutturdu....
Olimpiyat Stadina Gelen Kene Sewenlere Teşekkür Ediyoruzzz Keneyi Sewmeyen Insanlari Sewemezz Kenelerle Yaşam çok Kolaydir.....siz Onu Issirmazsaniz O Sizi Issirmaz :=)))) Kene Sewenler Dernegi Başkani Cihat Korkmaz |
Anti Keneler
[QUOTE=RaP_BoY]KENE: hayvanlarin eklem yerlerine kenetlenir ve kan emerek yasar bu parazit.. cok zordur hayvandan sökmek bunu.. sigara ile cozurdatilir oyle alinir.. üzerinde ziplasaniz ezilmez anca tasla patlatabilirsiniz.. yuvarlak ve morumsudur.. 3-4mm boyu vardir. kan emince domuzcuk gibi olur.
ŞİMDİ BİZ BU HAYWANLARI SEWMEYELİM DE NABALIM KENELERİ SEWMEYEN İNSANLARI SEWEMEZ DERNEK KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR......[/QUOTE] [b]kenelerin yasamasına ve yasatılmasına karsıyız...zararsız keneler bizimdir zararlısı toprağın...kenelere ölüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmm katil keneler işbirlikçi raaaap_boooooooooooooyyyy :D |
[QUOTE=RaP_BoY]özgür Kudurdu.....kene Diye Tutturdu....
Olimpiyat Stadina Gelen Kene Sewenlere Teşekkür Ediyoruzzz Keneyi Sewmeyen Insanlari Sewemezz Kenelerle Yaşam çok Kolaydir.....siz Onu Issirmazsaniz O Sizi Issirmaz :=)))) Kene Sewenler Dernegi Başkani Cihat Korkmaz[/QUOTE][b]:D evet olımpıyat ta hakem e papı la kudurdu kene diye tutturdu dıye bagırdık...ama kenelerın masum yuzune aldanılmamalı heran ınsanı sırtından vurabılır....keneler düşmanımızdır ... katill keneleeer işbirlikçi raaaap_boooooyyyyy[/b] |
[QUOTE=RaP_BoY]KENE: hayvanlarin eklem yerlerine kenetlenir ve kan emerek yasar bu parazit.. cok zordur hayvandan sökmek bunu.. sigara ile cozurdatilir oyle alinir.. üzerinde ziplasaniz ezilmez anca tasla patlatabilirsiniz.. yuvarlak ve morumsudur.. 3-4mm boyu vardir. kan emince domuzcuk gibi olur.
ŞİMDİ BİZ BU HAYWANLARI SEWMEYELİM DE NABALIM KENELERİ SEWMEYEN İNSANLARI SEWEMEZ DERNEK KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR......[/QUOTE] GARDAŞ HAYIRLI OLSUNDA DERNEGIN BASKANI KIM.İSTERSEB BENIDE YÖNETIMINE AL. |
yawss amma keneymis buu bendeee kenelere can cektirme,öldürme,iskece cektirme dernegi aciyorum tüm sivaslılar davetlidir ve üyelik ---100 YTL dir. cihad seniii ilk üye olarak alıyom ve baskan vekilimizsinn.... özgürde kenelere acı cektirme ekip baskanııııı
|
[QUOTE=AnTi_CoDe58]yawss amma keneymis buu bendeee kenelere can cektirme,öldürme,iskece cektirme dernegi aciyorum tüm sivaslılar davetlidir ve üyelik ---100 YTL dir. cihad seniii ilk üye olarak alıyom ve baskan vekilimizsinn.... özgürde kenelere acı cektirme ekip baskanııııı[/QUOTE][b]hahahahahahahahah kenelereee ölüüüüüüüm evet kenelere her turlu acı ve ıskenceyı uygulattıracagım hıc bı masraftan kacınmayacagııım....hahahahah elektırıklı testereyle dogruyacam o haserelerı....
katıl keneler artık sonunuz geldiiiiiiiiiii......[/b] |
[b]Arkadaşlar güzel bir dernek kurmuşsunuz...Ama bu derneğin başkanı Arif olmaz ise ben bu derneğe üye olmam...
[color=blue]ARİF BAŞKAN....[/color] Papila kudurdu KENE diye tutturdu...[/b] |
Ilahi Sana Cihat Nerden çikti Bu Kene Mevzusu Sivas Ta Tokat Ta
Kene Var Diyarlar Di Oradan Mi Geldi Alina Ben çermikte De Kaldim Ama Hiç Tanişmadik Babamlarda üç Aydirki çadirda Kaldilar Ama Onlarda Tanişmamiş Nereden çikti şimdi Bu Kene (gene ) Yoksa Koltuk Altinda Birkaçtane Besliyon Mu Ne Yapiyon... Kendine Iyi Bak ... Kirmizi Beyaz En Büyük Sivas...... |
özgür gardas bu keneleri öldürmeden manisaya yollayalımm manisalılar keneleri onların üstüne salalım veee sadece onlarlar kalmasın PAPİLA'da gönderelimm sivasda kalanlara ise iskence yaparsın biliyorsun ben yaklasamıyom kenelere ama sen sivas icin öldür onları EKİP BASKANIMIZ ÖZGÜR BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yaa özgür keneleri öldürürken su keneleri koruma dernegi baskanı cihadıda aradan cıkarda İSTANBUL BİR OHHH CEKSİNNN hahahahahah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:50. |