![]() |
hee cok paramız var ya yapardık lan daha oyuncu alamıyoruz ne stadı be kardes
bu ortasaha boyle gıderse ne femerı ne de baska talımı yeneriz rize macın de tek atak du be 1 tane sut var dı oda etkısız sıvasın acılen ortasaha tranfer yapması lazım yapmaz sa ilk 10 cok zorrrrrrrrrrr |
Karrrrrr
Kar Sivas'ın kaderidir, Türkiye de herkes ezelden beri bunu bilir....
Herhalde 1. Lig takımları Sivas'a karşı oynamanın, "Kar" 'a karşı oynamayı da beraberinde getirdiğini öğreneceklerdir... Fener maçı bizim olacak inşallah........! Uzun bir aradan sonra yeniden yazmanın verdiği heyecan ile.............. |
VALLA FB KEŞKE SCHALKEYİ YENSEYDİ ÇÜNKÜ ŞİMDİ O MAÇI UNUTTURMAK İÇİN BİRAZ DAHA İYİ OYNIYACAKTIR.TÜRK TAKIMLARININ ORTAK ÖZELLİĞİ AVRUPADA MAÇ KAYBETTİLERMİ LİGDEKİ Bİ SONRAKİ MAÇI NAPIP YAPIP KAZANIYOLAR.
|
[QUOTE=koyu58]sivasspor için sevindim ama hava kötü ise sivasa gelme ihtimlim azalıyor buna üzüldüm[/QUOTE]
Gardasim,ne demek gitme ihtimalim azaliyor? Karda yagsa,dolu da yagsa bu maca gideceksin.O kadar! Istersen trenle git, ama git... En azindan benim icin!..OK? |
KARLA KARIŞIK GOLLERE HAZIR OL FENER :)
|
kara gömecez işallah:D:D
|
Fener zaten ezilecek, bir de kar var işte şimdi yandı Fener...
he he he he he... |
[b]Bütün şartlar bizim lehimize...Maç Gündüz Karda yağdı...Herşey Sivasın lehine...Araya Başka faktörler girmezse bu maçı alırız...Yani hakem faktörü federasyon faktörü olmassa yeneriz...[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bütün şartlar bizim lehimize...Maç Gündüz Karda yağdı...Herşey Sivasın lehine...Araya Başka faktörler girmezse bu maçı alırız...Yani hakem faktörü federasyon faktörü olmassa yeneriz...[/b][/QUOTE]
tabıkı yenecegız sivasımızın bı suprızı fenere kar da acıyom onlara usutecekler bıraz nezle olacaklar |
alışmışlar güle oynaya maç yapmaya, kazanmaya...görsünler de soğuğu felekleri şaşsın...hey be işte budur mutlak bir üstünlüğümüz var rakiplerimize karşı....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:35. |