![]() |
gerçekten güzel bi organizasyon,emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..
|
Heyyyytttt be costum gardasim iste ne yapam ya ne demek
Sayin baskanimizi burada agirladik ne mutlu bize hangi takimin taraftari böyle bir olaya sahit olmustur soruyorum size su lige bir bakin hangi takimin böyle taraftari var. Hangi takimin böyle bir sitesi var hangi takimin geceleri uyumadan takip eden taraftari var beee gecelerimizi gündüzümüze kattik bu yolda yürüyoruz ve yürüyecegizde YA BASARACAGIZ YA BASARACAGIZ baska alternatif yok artik |
Organizasyon icin cok tesekkurler, gercekten buyuk isler yapiyorsunuz site yoneticileri.
Fakat baskanin siteyi ziyaret edilecegi daha once duyurulmus muydu? Cunku ben kacirdim, katilamadim.. |
[quote=izmirliyigido]Ne demek yazmamak yaa Rüştü kardeşim...Yazarken İnanın 950 Km. öteden sanki SİVAS'taymışım gibi hissediyorum. SAğol bu senin sayende oldu. İnşallah Pazar akşamıda Karşıyaka maçının galibiyetini kutlarken yazacağız. Ömrüne sağlık kardeşim. (Kızım hediyesini bekliyormuş, şimdi yanıma geldi söylüyor)[/quote]
Abi bizde burdan 3.500 km öteden sanki Sivastaymis gibi hissediyoruz. Maksat gönüller bir olsun. :wink: Abi sizin kizinizin 2.000 üye olma hediyenisi arkadaslar gönderecekler. Kendilerine sizin adresinizi ilettim. Sizlerle irtibata gececekler ve elinize gececektir. Hediyeleriniz Istanbuldan Abir ve Eskisehirden Ergin isimli arkadaslar göndereceklerdir. Geldigi zaman bana haber ederseniz, sevinirim. |
başkanımızın siteye gelip ziyaret etmesi biz yiğidoları cok memnun etti. ayrıca kafamızda soru işareti bırakan konulardada bizi aydınlattığı için de teşekkür ederiz...şunuda unutmadan söyleyimki bu sitede emeği gecen tüm arkadaslarada şukranlarımı iletirim
İŞTE BAŞKAN İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON |
[quote=karli-58]Sevgili Rüstü Agabey,baskanimizin sitemizi ziyaret etmesi gercekten cok güzel bir olay.Gönül isterdiki futbolcu kardeslerimizle de böyle bir imkanimiz olsun.Ama inaniyorumki ileriki zamanlarda buda mümkün olacaktir insallah.Saygilar. :)[/quote]
Merak etme kardesim, hersey zamanla olacak :wink: |
bu site boyle calısmaya devam ettikce inanıyorum ki sırayla bütün futbolcular ve teknik kadro günde belkide birkac defa ziyaret edecekler... burdan rüstü abimede tesekkür etmek isterim... ve tabiki diger emegi gecenlere... boylece hem sitenin olan kalitesini daha yukarılara tasımıs olacagız hemde takımla taraftarın kaynasmasını (ozellikle gurbettekiler icin) saglayacagız...
|
[quote=gunay]bu site boyle calısmaya devam ettikce inanıyorum ki sırayla bütün futbolcular ve teknik kadro günde belkide birkac defa ziyaret edecekler... burdan rüstü abimede tesekkür etmek isterim... ve tabiki diger emegi gecenlere... boylece hem sitenin olan kalitesini daha yukarılara tasımıs olacagız hemde takımla taraftarın kaynasmasını (ozellikle gurbettekiler icin) saglayacagız...[/quote]
Bizlerin sizler kadar imkanlarimiz olmuyor. Yurt disindaki hemserilerimizin ama sizlerin sayesinde o güzelim duygulari yasiyoruz buradan yani siteden Insallah sivassporun basarili olmasi neticesinde almanyada kamp dönemi gecirilecegini baskanimiz bizlere iletmisti. Bizlerdee sivasspora olan özlemimizi kamp döneminde giderecegiz allah nasip ederse |
[size=6] Arkadaslar bizlere bu güzel Jesti Yapan Kardesim KEMAL CAGLAYAN a buradan Tessekkürlerimi iletiyorum .. En Yakin zamanda Futbolcular ile tertibata gecip Sitemizde Bulusturacagini söyledi.
Süprizlerimizi beklein!!![/size] |
Burdan tekrardan bizleri baskanimizla sitemizde sohbet etmemizi saglayan Yeniülke Gazetesi Müdürü sayin [b][size=3]Kemal Caglayan[/size] [/b]abime tesekkürlerimi bir daha iletirim.
Abi sen bize cok yardimlarda bulunuyorsun. Bize yaptigin tüm yardimlar icin sana minnetariz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:22. |