![]() |
Bildiğiniz gibi dün çevik arkadaşımız bir topic açmıştı ve şimdi nereye ne zaman saat kaçta gidileceği karışmış vaziyette.Diğer arkadaşlarada ulaşmaya çalışıyoruz, ertelemede olabilir,saat 21 gibi net bir bilgiyi yazmayı düşünüyoruz.
Birde bu topic leri tek birtane yapmayı düşündük bu şekilde karışıklık yaşanıyor. Bilginiz olsun arkadaşlar. msn: [email]acoskunreklam@hotmail.com[/email] |
[QUOTE=Gunay][B]yarın kadıköyde buluşmak üzere....[/B][/QUOTE]
İnşallah günay şuan yaşanan karışıklığı düzeltmeye çalışıyoruz,biraz sonra net bir açıklama yapılacak. |
HADİ BULUŞUNDA HALLEDİN ŞU MESELEYİ
HAYIRLI UĞURLU OLUR İNŞALLAH |
[QUOTE=arifcoskun]İnşallah günay şuan yaşanan karışıklığı düzeltmeye çalışıyoruz,biraz sonra net bir açıklama yapılacak.[/QUOTE]
[B]Bekliyorum açıklamayı bende... sonuç ne olursa herşeye dahilim...[/B] |
[B]EVET AÇIKLAMAYI BEN DE BEKLİYORUM...
YER KONUSU, BENİM İÇİN DE FARKETMEZ...[/B] |
Arkadaşlar,
Av.Aper Kahvecioğlu GÜNAY alimuharrem58 ve diğer arkadaşlarımızın Bilgiler doğrultusunda Yarın KADIKÖY-ADALAR İSKELESİ buluşma noktamızda Saat:13:00 da Buluşuyoruz. Tüm yiğidoları bekliyoruz. |
Arif Beyin ifade ettiği üzere planımızda bir değişiklik bulunmamaktadır.
25 Aralık pazar günü Kadıköy adalar iskelesinde saat 13 de buluşuyoruz. Daha önce karışıklıklara mahal verilmemesi için bu başlıkta topladığımız ifadeler doğrultusunda tüm hemşehrilerimizi bu tanışma toplantısına bekliyoruz. |
Tanışmak,yardımlaşmak.dayanışmak,herşey sivas-sivasspor için
25 Aralık 2005 saat:13:00 Kadıköy-Adalar İskelesi buluşma noktamız-Tüm yiğidoları bekliyoruz |
[QUOTE=arifcoskun]Tanışmak,yardımlaşmak.dayanışmak,herşey sivas-sivasspor için
25 Aralık 2005 saat:13:00 Kadıköy-Adalar İskelesi buluşma noktamız-Tüm yiğidoları bekliyoruz[/QUOTE] HAYDİ YİĞİDOLAR BEKLİYORUZ |
WALLA İSTANBULDA OLSAM KAÇIRMAZDIM AMA ANKARADA İKAMET EDİYORUMM...
NEYSE SİZDEN SONRA DA BİZDE ANKARALI YİĞİDOLAR LA BERABER KIZILAYDA BULUŞURUZ.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:54. |