SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   ISTANBUL1.DERNEK TOPLANTISI... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4363)

drummer 25.12.2005 23:11

[COLOR="Blue"][B][I]BÖYLE GÜZEL BİR ORGANİZASYONUN İYİ BİR SONUÇ VERECEĞİ BELLİYDİ.
BU ÇALIŞMALAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
BEN BU DERNEKTEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUM SİVASSPOR İÇİN.
İSTANBULDA BULUNAN KAÇTANE SİVASLI DERNEĞİ VAR BİLMİYORUM AMA.
BEN O DERNEKLERİN ÇALIŞMALARINI YETERLİ GÖRMÜYORUM.ÇOK FAAL DEĞİLLLER TAKİP ETTİĞİM KADARIYLA.
BU DERNEK O AÇIĞI KAPATMALI,DERNEĞİN BAŞINDA İYİ,ÇALIŞKAN AKLI BAŞINDA BİRİ OLURSA GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAKTIR VE ADINDAN SÖZ ETTİREBİLİR.
TEKRAR HAYIRLI OLSUN.
[/I][/B][/COLOR]

BROTHERS58 26.12.2005 00:06

BU SEFER DESTEK DAHA CİDDİ GÖRÜNÜYOR.DAHA ÖNCE CEVİK ABİ.İ.HAKKI ABİ VE GÜNAY GARDASIMIN COK UGRASLARI OLDUGUNA BİZZAT SAHİT OLMUSTUM.İNANIN İSTANBUL COK SANSLI BÖYLE ÖNDERLİK YAPACAK BÜYÜKLERI OLDUGU İÇİN.BU DERNEK ALLAH'IN İZNİYLE BU SEFER KURULUR!!SİVASSPORA VE BİZLERE HAYIRLI OLSUN.

GuNaY 26.12.2005 00:10

[QUOTE=LütfiÜnal]Yigidolarin bu bulusmasi basta Istanbuldaki Sivaslilar olmak üzere tüm Sivaslilara hayirli ugurlu olsun.Gardaslar beni bu güzel insanalrin arasina kabul ederseniz derhal üyelik islemlerini yapin.Üyelik ücretini istediginiz zaman istediginiz yere havale ederim. Benide Almanyadaki bir kardesiniz olarak her zaman ve her sartta yaninizda sayabilirsiniz.Emegi gecen herkesi simdiden kutluyorum.Hayirlara vesile olsun.[/QUOTE]
[B]Başkanım desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğinizi biliyoruz, her zaman sivas için faaliyetlerin içinde yer aldınız...
İnş. derneğimiz kurulduğunda sizide üye yapacağız hatta bunu bizzat kendim yapmak isterim :)[/B]

LütfiÜnal 26.12.2005 00:21

Başkanım desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğinizi biliyoruz, her zaman sivas için faaliyetlerin içinde yer aldınız...
İnş. derneğimiz kurulduğunda sizide üye yapacağız hatta bunu bizzat kendim yapmak isterim
Günay insallah üyelikler baslayinca benim üyeligim artik garanti.
Cenabi Allaha sükürler olsunki ben hem görünüsü hemde kalbi cok güzel bir kardes daha edindim.

GuNaY 26.12.2005 00:29

[QUOTE=LütfiÜnal]Günay insallah üyelikler baslayinca benim üyeligim artik garanti.
Cenabi Allaha sükürler olsunki ben hem görünüsü hemde kalbi cok güzel bir kardes daha edindim.[/QUOTE]
[B]Tabiki başkanım ne demek üyeliğinizi onurla yaparı ins.
Sagolun baskanim inanın size ne desem az zaten bunu herkeste biliyor...
Sizin gibi abim olduğu için şükürler olsun:) [/B]

AyhanBayrak 26.12.2005 01:29

[B][CENTER]Evet bende bu dernegin kurulma calismalarina sahitlik yapmistim istanbulda fakat kimsenin sicak bakmadigi bir ortam olmustu insallah bu sefer basaracaginiza cani gönülden katiliyorum sizlerin ne kadar harika ve güvenilir insanlar oldugunuzu ben kendim sahit oldum bu isi basararak bir ilke adim atmis olacaksiniz bununla beraber istanbuldaki yigidolari bir araya toplayarak gercek gücümüze kavusmamizi saglayacaginiza inaniyorum allah yolunuzu acik etsin herzaman destegimiz olacagini bilmenizi isteriz sizlerin yaninizda oldugumuzu bilin
Haydi yigidolar sira sizde madem böyle bir adim atildi ne bekliyorsunuz destekleyinde cümle alem görsün yigidonun sahlanisiniiiiiiiiiiiiiiiiiii[/CENTER][/B]

GuNaY 26.12.2005 02:58

[B]Tüm istanbuldaki yiğidolar kendilerini şimdiden 5 şubata ayarlasınlar...[/B]

1967_DERNEK_10UR 26.12.2005 09:57

[COLOR="Blue"][CENTER][I]2.TOPLANTIYA HERKES GELSİN.ÖNEMLİ KARARLAR ALINACAK HERKESİN BU KARARLARDA PAYI OLSUN..[/I][/CENTER][/COLOR]

cihanakkus 26.12.2005 10:35

haydii...

[FONT="Arial Black"]2.TOPLANTIYA BİR COK ARKADASIMIZI BEKLİYORUZ...NE KADAR COK OLURSAK O KADAR GÜÇLÜ OLURUZ..HAYDİ YİGİDOLAR..[/FONT]

Dağcı 26.12.2005 10:43

Allah utandırmasın...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:39.