![]() |
Turizm Için Stada Turlarmi Yapsak :d :d Baksaniza Müzeden Daha Bir Aktifmiş :d
|
ben....
vala ben değildim....
|
[QUOTE=ultraSivas_58][B]SALAK MI ARIYON BİR SÜRÜ..STADI TABİ GEZMEK BİZİM HAKKIMIZ..[/B][/QUOTE]
gardas sıvasta delımı yok:)hep bu murat abıyle onur abı ogutluyo onları:)))gecenlerdede ıst getırmıslerdı maca |
[b]kadir sen eşgalini ver sivas!ı seferber edelim biz :D :D[/b]
|
[QUOTE=kadir20]arkadaslar bu sahis i görüp taniyan varmi acaba[/QUOTE]
ben tanıyorum kadirciğim bizim gibi sivaspor adına kafayı sıyırmış bir taraftar adı cemal balta |
bu halk bir şey dmeiyorum ya.....
:) |
ya bu bizim sivas in milleti bi alem, sana ne be adam millet gezer gezer seni ne ilgilendirir
|
STADI İNSAAT HALİNDE GÜNDE ONLARCA İNSAN GELDİ AMA MACTA SADECE KALE ARKALARI DOLU İDİ :( TAMAM BELKİ İLK MAÇ OLMASI VESİLESİYLE FİYATI BİRAZ YÜKSEK TUTMUS OLABİLİRLER, AMA DOSTA DÜŞMANA İNAT STAD HINCA HINC DOLMALIYDI... :(
|
stad herkesin ortak malıdır içi ne para verip girersin dışında istediğin gibi gezersin.
her stad çevresinde dolaşana kimlikmi sorulacak. bu memlekette deli de var akıllıda. üstelik deli diye adlandırdığımız o insanlarımız inanın çoğumuzdan akıllı. deli dedğimiz insanlarımız üstelik bu şehrin maskotları olarak görülür. |
uzuldumm
maca ılgı bence cok azdı bu muydu ozlenen sivasspor
hayal kırıklıgına ugradım resmen stad boş denecek kadar azdı ayıp valla boyle destek olmaz kendımıze gelelımm lutfen 12 ncı guc nerede ??????????? :( :( :( |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:34. |