SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İŞTE 4 EYLÜL’ÜN SON HALİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4387)

1967_DERNEK_10UR 26.07.2005 16:01

[b] ÖZELLİKLE 2.RESİME BİR BAKIN ..KAPALININ YANINDA Kİ YÜKSELTİLEN TRİBÜN ÇOK DENGESİZ YAPILDI..KAPALI TRİBÜNLE YENİ YAPILAN TRİBÜN ARASINDA YAKALAŞIK 90 CM VAR..ORAYA OTURAN SEYİRCİLER SAHAYI GÖREMİYECEK...[/b]

efsanedavulcu 26.07.2005 16:41

EVET ONUR ABİ HAKILISIN KAPALININ YANINDAKI TRIBUN KOR NOKTA OLMUŞ...

Bilmiyorum 26.07.2005 17:27

buna ŞÜKÜR KULUPTE PARA YOK APDULLATİF SENERDE OLMAS BUNU DA BULAMAYACAGIZ HER ŞEY NİYE YARIM YAPILIYO DİYE SORUYOSUN BENDE SANA SORUYORUM PARAN VARSA VER GİDİP YAPTIRIYIM STADI 25.000 KİŞİ PARA VEREMİYOSAN ŞÜKRETMESİNİ BİLECEKSİN

Bilmiyorum 26.07.2005 17:29

[quote=gakgo58][b]ya niye herseyi yarım yarım yapıyoruz anlamıyorum...İnşaat baslanmışken hepsi bitirilemezmiydi.. Mevcut stada bu kadar masraf yapmışken, ikinci bir satdında gündemden kaldırılması normal...[/b][/quote]

buna ŞÜKÜR KULUPTE PARA YOK APDULLATİF SENERDE OLMAS BUNU DA BULAMAYACAGIZ HER ŞEY NİYE YARIM YAPILIYO DİYE SORUYOSUN BENDE SANA SORUYORUM PARAN VARSA VER GİDİP YAPTIRIYIM STADI 25.000 KİŞİ PARA VEREMİYOSAN ŞÜKRETMESİNİ BİLECEKSİN ALLAHTAN ŞENER VAR YOKSA STAD FALAN OLMAZDIIIII

FatihSoner58 26.07.2005 18:14

Ya gardaslar; hani bu stat 22.000 kisilik olacakti. Valla ben pek birsey anlamadim.. Ama yinede onyargili olmayalim. Unutmayin stat hala tamiratta

drummer 26.07.2005 18:42

bugün stadı gezdim inceledim
öyle bahsedildiği gibi 100-150 kişi çalışmıyor,15 -20 kişi çalışıyor.
dünya bir para harcanıyor ,işallah değer ve paralar havaya uçmaz.
kapalının yanları genişliyor,çim saha sulanıyor.çok az miktardada koltuk yerleştirilmiş.ligin başlamasına 8 gün var ama öyle ivedili bir çalışma görmedim.ilk üç hafta değil daha uzun süre burada oynayamaz maçlarını takım.karamsar olmak istemiyorum ama gördüğüm manzara iç açıcı değildi sanki,inşaattan pek anlamam gerçi.
hakkımızda hayırlısı işallah.
karamsar olmak istemiyorum..

blueways 26.07.2005 18:52

rüştü abim yazmışki stad 28 ağustosda açılacak ben hergün işe giderken içinden geçiyom öyle 28 ağustosa açılacakmış gibi bir çalışma yok artı yetkililer kale arkalarını büyütmeyi iyi düşünmüşler böylece stad stada benzeyecek bide bence sivasa ikinci bir satada gerek yok burayı büyütsünler bize yeter.

serhankaburcuk 27.07.2005 13:20

[size=2][i]Bende stadyumu inceledim...Kapalı Tribünün yanına yapılan ek tribünlerde bir dengesizlik var...Kale arklarına ek yapılacaksa buna daha önceden karar verilemezmiydi ...Neden bu işler böyle yürür hiç anlamış değilim...Yinede herşeyin hayırlısı olsun...[/i][/size]

sivasli_tufan 28.07.2005 22:32

[quote=ElbeyLi58][size=2]
UEFA Standartlarına getirilmesi için tadilata alınan 4 Eylül Stadyumunun yeni hali şekillenmeye başladı

Eski halinden çok uzak bir görüntüye kavuşan 4 Eylül Stadyumu yeni hali ile güzel ve modern bir hale büründü.

Sivasspor’un Süper Lig’e çıkması ile birlikte tadilata alınan 4 Eylül Stadyumunda çalışmalar son aşamaya geldi. Geçtiğimiz hafta yerleştirilen çimler zemine tamamen uyum sağlarken, alttaki zemin ile kaynaşması bekleniyor. Çimler bir kaç gün sonra karşılaşma oynanabilir hale gelecek. Kapalı tribünün bulunduğu yerdeki genişletme çalışmalara tamamlanırken, bu tribününün koltukları yerleştirilmesine başlandı. Stadyumun en gözde yeri ise bu tribünler oldu. Önceden 6 kat yüksekliği olan bu tribünler şimdi 16 kata çıkartıldı. Kapalı tribünün bulunduğu bu tribünlerdeki inşaat tamamalanırken, sadece maraton tribünlerin bulunduğu yerde ufak inşaat çalışmaları kaldı. 4 Eylül Stadyumunu ziyarete gelen Yiğidolar, stadyumun yeni halini beğenirken “Nasıl olmuş ama”şeklinde memnuniyetlerini belirttiler.[/size][/quote]buna sevindik iste

HUSO58 28.07.2005 22:40

[size=2][/size][color=darkred][/color][color=darkred][size=2]ARKADAŞLAR BENDE İKİ GÜNDE BİR STADA GİDİYORUM.ÇALIŞMALAR YAVAŞ GİBİ GELİYOR BANA. ON GÜN OLDU DAHA KALE ARKALARINDAKİ KOLTUKLAR KONMADI.KAPALININ YANI GERÇEKTEN REZALET.MARATON TRÜBÜN HALA YÜKSELECEK VE ORANIN ÜSTÜ KAPANIP KESİNLİKLE KOMBİNE BİLET SATILMASI LAZIM.BİRDE STADIN HER TARAFI KAPANACAKMI ARKADAŞLAR[/size][/color]..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:18.